top of page

IMPORTANȚA TA CA OBSERVATOR

ADEVĂRUL DE LA URNE
POATE REDA DEMNITATEA POPORULUI ROMÂN

DE CE?

Puterea populară există într-o unică formă, VOTUL. Restul sunt consecințe, circumstanțe și natură umană.

 

Un popor educat și activ civic este capabil să-și aleagă la vot conducători de ispravă pentru că știe cum să-i descopere și cum să-i susțină. Conducătorii educați, cinstiți și iubitori de neam numesc la răndul lor în funcții cheie oameni ca ei, capabili și patrioți. Patrioții aduc pe lume copii pe care-i educă în spiritul familiei tradiționale, a cinstei și a iubirii de neam românesc. Copiii cresc și votează conducători de ispravă. Și tot așa, roata vieții se învârte în sensul bun, clădind civilizații prospere. 

 

Din nenorocire România s-a prăbușit sub greutatea trădării de neam, a necinstei și a ignoranței iar roata vieții românilor se învârte astăzi în sensul rău, ruinând civilizația de pe pământul străbun.

 

Întreaga clasă politică poate să ne fure, să ne mintă și să ne vândă pentru că în primul rând NU MAI ȘTIM CARE ESTE ADEVĂRUL DE LA URNE. Cea mai distrugătoare armă împotriva poporului este frauda electorală pentru că aceasta conduce la LIPSA DE LEGITIMITATE a puterii precum și la preluarea controlului Statului de către dușmanii neamului românesc. Cei care controlează instituțiile de forță ale Statului pot frauda rezultatul alegerilor dar NU POT FURA ADEVĂRUL DE LA URNE. 

 

Drama noastră începe mereu la VOT iar Mișcarea România Românilor vrea să monitorizeze alegerile în TOATE secțiile de vot din țară și din străinătate pentru a obține adevărul de la urne ÎNAINTE CA CENTRALIZAREA SĂ SCHIMBE REZULTATELE.

 

Nu putem controla ce se întămplă cu raportarea rezultatelor însă putem să fim acolo atunci când poporul votează. Și putem centraliza NOI rezultatele adevărate în timp real, chiar în ziua votului și le putem face publice IMEDIAT. 

 

Instituțiile Statului nu mai au nici o credibilitate iar poporul vrea dreptate. Noi suntem aici pentru a aduce dreptatea în locul cel mai important al unei democrații, la vot, acolo unde începe ori raiul ori iadul unui popor. 

 

Ca și observator te poți considera soldatul de tip nou al neamului românesc, cel care dă lupta pentru neam cu arme democratice. 

 

Fii observator și vei putea readuce adevârul în mentalul colectiv, vei putea reda mândria unui neam încercat și batjocorit și mai presus de orice, te vei putea remarca în proiecte viitoare ca și adevărat lider al unei noi mișcări naționaliste care să poată prelua într-o zi puterea în Parlamentul țării.

 

Totul începe și se termină la VOT.

Totul începe și se termină cu TINE.

Numai cu ajutorul tău putem afla adevărul de la urne.

Înscrie-te ca observator voluntar și neamul românesc îți va fi recunoscător.

 

 

În ziua alegerilor vei fi reprezentantul unei Organizații Neguvernamentale naționaliste acreditată de către Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Detalii în eMail-ul de confirmare.

 

România Românilor,

Numai a Românilor și

a Tuturor Românilor!
 

CUM?

 

Condiții obligatorii pentru a deveni observator:

- Ai cetățenie română și drept de vot

- Nu ești membru al nici unui partid politic

Documente necesare pentru înscriere:

- Copie Act de Identitate

- Declarație de neapartenență la nici un partid politic

Model Declarație

 

DECLARAŢIE DE NEAPARTENENȚĂ POLITICĂ

 

Subsemnatul/a_________________________________________________, posesor al
actului de indentitate_________, seria____, nr. __________,
CNP___________________________, declar pe proprie răspundere, cunoscând prevederile art.326 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal, cu modificările și completările ulterioare, privind falsul în declaraţii, că nu am apartenență politică.

Data:  ______________      Semnătura:_____________________

Trimite-ne Cererea De Înscriere

Vom trimite instrucțiuni pe email

 

Dacă dorești să ne trimiți un mesaj înainte de a te înscrie poți folosi forma de Contact din subsolul paginii

Cunoști voluntari fără acces la internet?

Ajută-i și pe ei să se înscrie.

CERERE DE ÎNSCRIERE

Mulțumim pentru implicare.Vom reveni cu detalii pe email. Să auzim numai de bine.

CONTACT

Mulțumim pentru interes.Vom trimite răspuns pe email. Să auzim numai de bine

bottom of page