top of page

În ultimii 50 de ani economia SUA a fost profitabilă doar … patru ani.
Marii mahări ai lumii moderne, bătăușii popoarelor și jandarmii mondiali nu au fost în stare să producă valoare în ultima jumătate de secol și de aceea au pârjolit întreaga lume pentru a supraviețui prin impunerea dolarului ca valută de rezervă.


Astăzi totalul datoriilor SUA este de 259 de trilioane în timp ce toate activele țării (afaceri, terenuri, construcții, depozite bancare, tot ce au cetățenii în proprietate) valorează doar 193 de trilioane. Deci chiar dacă americanii ar vinde absolut tot ce au pe lume tot nu ar putea să-și achite datoriile.


Cu alte cuvinte cel mai șmecher stat din lume, partenerul nostru strategic la care ne închinăm și-n culcare și-n sculare, este falimentar fără șanse de salvare deoarece singura cale de finanțare pe care o mai are la dispoziție este tipărirea de bani.


Necazul este că tocmai tipărirea de bani a produs inflația uriașă care astăzi distruge tot ce a mai rămas viabil în America.


Acesta este unul dintre motivele pentru care tot auziți refrenul despre “marea resetare”.


Statul cel mai arogant din lume a ajuns de mult la fundul sacului și singura opțiune rămasă este provocarea unui dezastru economic la nivel planetar din care ticăloșii care ne-au distrus să iasă curați ca lacrima și să o poată lua de la început cu abuzurile, hoțiile și minciuna.


Așadar când mai apar în spațiul public americanofilii și servitorii lor politici să vă amintiți pe cine reprezintă aceștia.

31 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page