top of page

În viață educația se rezumă la: Pe Cine Crezi?

Oricât de complicată vi se pare viața în acest moment în realitate totul se rezumă la următoarea întrebare: TU PE CINE CREZI? Pe de o parte sunt autoritățile care au toată puterea în mână și care controlează sistemul medical și presa dar care nu au putut niciodată să facă dovada existenței acestui calache.

Sunt aceleași autorități urâte și hulite de români de 30 de ani încoace fără încetare. Românii au 130 de miliarde de euro datorii și trăiesc în frig, foame și mizerie. Sunt aceleași autorități care v-au mințit că înțeparea vă protejează și că nu o să mai transmiteți boala, ambele promisiuni fiind deja contrazise de realitate. Pe de altă parte sunteți voi cei care cereți dovezi ale existenței lui calache dar nu le primesc. Ambele părți vin cu fel de fel de argumente și dincolo de conținutul acestora totul se reduce la lupta pentru credibilitate. SOARTA FIECĂRUIA DINTRE VOI VA FI DECISĂ DE CEL PE CARE-L CREDEȚI. De aceea Goebbels, ministrul cu Propaganda, a fost de departe cel mai important om al lui Hitler. De azi s-a dat în România drumul la câinii autorităților. Dacă-i credeți pe ei atunci înțepați-vă dar dacă aveți cea mai mică urmă de îndoială atunci sunteți datori vouă și copiilor voștri să luptați pentru aflarea adevărului. Și până-l aflați să nu dea naiba să vă înțepați că mă supăr pe voi tare rău. Vă iubesc tare! Fiți deștepți că puteți!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page