top of page

Și dacă numărul morților este exagerat cu bună știință chiar de către autorități? Iată cum sună inst

Și dacă numărul morților este exagerat cu bună știință chiar de către autorități? Iată cum sună instrucțiunile de raportare a COVID-19 primite de către spitalele din zonele “roșii” de pe planetă.

Televiziunile și restul mass-media par să fi uitat complet să se mai îndoiască de onestitatea autorităților. Până la începutul crizei coronavirus toți dădeau cu pietre în cine apucau dar acum, brusc, s-au aliniat cu toții în spatele narativului oficial și cred cu toții tot ce iese din gurile pe care până mai ieri le contestau deontologic.

Nici unul dintrei ei nu suflă măcar o vorbă despre alte opinii iar când ceri explicații ești blocat, ostracizat și înjurat. Altfel, ei încurajează și susțin libertatea de opinie, nu-i așa?

Iată aici, undeva la marginea imperiului oficial, încă o analiză “alăturea cu drumul”. Credeți ce vreți dar măcar citiți.

Italia Profesor Walter Ricciardi, consilier al Ministrului Sănătății din Italia explică numărul uriaș de decese legate artificial de COVID-19 astfel:

“Felul în care categorisim moartea persoanelor în această țară este foarte generalizant. Astfel, toți cei care mor în spitale și au doar urme de coronavirus în sânge sunt raportați că au fost uciși de COVID-19”.

Cu alte cuvinte în Italia nu se face nici o diferență între cei care mor CU un virus absolut normal în sânge și cei care mor DE COVID-19!

V-ați prins?

Nu?

Bine, mai încerc…

Germania În 20 Martie 2020 președintele Institutului Robert Koch (organizația oficială de cercetare în biomedicină) a explicat și el că:

“În Germania toți cei care au decedat și au fost detectați ca infectați cu coronavirus sunt apoi declarați UCIȘI de COVID-19 chiar dacă acest virus a cauzat decesul sau nu”.

Cu alte cuvinte această practică IGNORĂ complet diferența fundamentală dintre INFECȚIE și BOALĂ.

V-ați prins?

Nu?

Mai încercăm…

SUA Dacă nemții adaugă la morți doar pe cei “infectați” în SUA situația este total scăpată de sub controlul riguros al legii de raportare a deceselor.

Iată cum arată regulamentul de raportare a deceselor așa cum a fost el comunicat și postat pe site-ul oficial al Departamentului pentru Statistici Vitale CDC:

“COVID-19 trebuie raportat ca și CAUZA decesului dacă acesta a cauzat decesul SAU DACĂ SE PRESUPUNE că a cauzat decesul”.

Acum trei zile autoritățile au constatat că au pierdut controlul și au emis o rectificare a directivei de mai sus însă reformularea nu a introdus nimic riguros științific.

“Daă un diagnostic exact nu poate fi pus atunci este permis a se pune cauza COVID-19 chiar și dacă această cauză este doar PRESUPUSĂ sau PROBABILĂ”.

V-ați prins?

Nu?

Mai am exemple…

Marea Britanie În Irlanda de Nord Agenția pentru Sănătate Publică folosește următoarea regulă pentru categorisire:

“Toți cei care au decedat în intervalul de 28 de zile de la confirmarea că au coronavirus sunt declarați morți din cauza COVID-19”.

În Anglia Oficiul Național pentru Statistică a început să includă chiar și pe cei decedați acasă și netestați ca și victime PROBABILE ale COVID-19.

Iată cum sună instrucțiunile oficiale ale NHS (sistemul de sănătate din Marea Britanie) de raportare a acestor decese:

“Dacă înainte de deces persoana a avut simptome tipice de infectare cu coronavirus dar nu sunt încă disponibile rezultatele testului este PERMIS a se raporta acest deces ca fiind cauzat de COVID-19 urmând a se raporta rezultatele testelor atunci când acestea vor fi disponibile. Dacă nici nu s-a efectuat vreun test este acceptabil a se folosi aprecierea clinică a doctorului”.

Cu alte cuvinte autoritățile îndeamnă personalul medical să raporteze COVID-19 ca fiind cauza chiar și atunci când nu există nici o probă reală.

Oare nu le este teamă doctorilor din Marea Britanie să-și riște cariera punând diagnostice greșite sau chiar fanteziste?

Păi…. așa era până când autoritățile au publicat o DEROGARE a responsabilității în cazul…. exact, ați ghicit… COVID-19.

Cum au făcut asta?

În Marea Britanie, ca și în toate țările de pe planeta pământ, anumite decese sunt investigate prin autopsie pentru a se constata cauza exactă a morții.

Prin proiectul de lege numit “Coronavirus Act 2020” se exceptează cazurile de “presupus” COVID-19 de la eventualele anchete penale.

Mai mult decât atât, conform noii legi decedații în afara spitalelor nici măcar nu mai sunt obligatoriu autopsiați iar cei care semnează actele de deces pot face asta fără ca măcar să vadă cadavrul.

Italia, Germania, SUA și Marea Britanie sunt cinci țări diferite însă unite de un fir al naibii de roșu:

S-ar putea ca autoritățile să introducă în aceste zile cadrul legal prin care se poate crește nedovedit numărul deceselor atribuite COVID-19 și în același timp să ia de pe umerii doctorilor povara responsabilității acurateții diagnosticului?

Concluzia mea: (opinie personală, luați-o ca atare și nu o redistribuiți pe nemestecate)

Dacă cele de mai sus sunt adevărate este foarte posibil ca cifrele morților prezentate în mass-media să fie mult exagerate, mult mai mari decât cele reale deoarece sunt băgați în marea oală COVID-19 toți cei SUSPECTAȚI nedovedit că ar fi infectați cu coronavirus.

Cei dintre voi care mi-ați citit analiza publicată anterior cunoașteți teoria conform căreia faimosul “test” RT-PCR folosit peste tot în lume identifică de fapt doar EXOZOMI, molecule perfect naturale care sunt create în interiorul celulelor pentru a lupta cu toxinele.

Dacă testul îi ștampilează infectați cu COVID-19 pe toți cei care au doar EXOZOMI iar autoritățile raportează morți cu grămada dintre aceștia vă puteți imagina câte sute de mii de morți se pot inventa din senin?

Dacă este așa vă puteți imagina și cât de ușor va fi să se încheie criza COVID-19 tot din senin doar prin oprirea etichetărilor false?

Dacă este așa vă puteți imagina cât de imposibil va fi pentru omenire să ia la verificat toate aceste “statistici ale morții” pentru a dovedi adevărul?

Sunt curios cum se vor descurca autoritățile cu statisticile multianuale care “musai” trebuie să crească pentru a “dovedi” omenirii că acest COVID-19 chiar a meritat pierderea libertății individuale și a meritat falimentul dezastruos a milioane de familii pe glob.

Atenție cum continuați să vă raportați la catastrofala prestație a tuturor televiziunilor și a liderilor de opinie din spațiul virtual.

Pe mine m-a înjurat și m-a blocat pe facebook ieri o doamnă avocat care apare pe la unele televiziuni doar pentru că am întrebat-o public pe ce surse de informație se bazează atunci când susține modelul oficial al morților din cauza COVID-19!

Dacă această simplă întrebare a unui om din mulțime deranjează atât de tare “celebritățile” dâmbovițene poate că am atins un punct vulnerabil?

Încă ceva, datorită uneia din ocupațiile mele sunt liber să circul pe afară cu treabă. Mă întâlnesc zilnic cu multe persoane, nu am purtat mască sau mănuși niciodată, am fost răcit o săptămână prin Martie și ca de obicei mi-a trecut repede, familia mea nu are nimic, ieșim cu toții afară în pădurea de lângă casă în fiecare zi, râdem, glumim și suntem optimiști.

Aveți grijă de voi, gândiți cu capul vostru și căutați să înțelegeți rosturile lumii. Aici se află sursa bogăției fiecăruia dintre noi.

Vin vremuri grele pentru cei dintre noi care mergem împotriva curentului. Dacă voi fi blocat aici puteți citi analizele mele pe bogdanvasile.blog.

__________\\\\\/////____________

Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.

Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc.

Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului.

Și nu voi renunța! Și nu mă voi îndoi! Și voi izbândi!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page