top of page

Și dacă pandemia nu există? Dacă totul este inventat atunci care este scopul manipulării la nivel gl

Și dacă pandemia nu există? Dacă totul este inventat atunci care este scopul manipulării la nivel global?

Începeam ultima mea analiză pe tema Covid19 cu întrebarea fundamentală, “aveți încredere în autorități?”. Cei care aveți încredere în ei nu vă pierdeți timpul cu mine pentru că aveți deja statisticile morților și infectaților cu care suntem bombardați zilnic. Toți ziariștii sunt foarte ocupați să vă demonstreze varianta oficială.

Pentru toți ceilalți care nu aveți încredere în autorități am câteva întrebări pentru voi.

Înainte să citiți analiza mea vă îndemn să vă folosiți propriul discernământ și să nu înghițiți pe nemestecate ce vă scriu aici. Este doar o teorie ca oricare alta dar care pune întrebări cu impact emoțional foarte puternic. Sunt om și pot greși. Eu merg împotriva curentului și am ezitat multe zile înainte de a posta aceste gânduri. O fac totuși din datoria pe care o am față de toți oamenii simpli care se tem și care-și văd viitorul pus în pericol. Citiți, informați-vă și decideți singuri pe cine și ce credeți.

Hai să pornim la drum.

Încercați să ignorați pentru moment tot ce credeți că “știți” despre Covid19 și răspundeți la întrebările de mai jos.

1. Câte virusuri denumite generic Coronavirus circulă în lume în permanență?

2. Câte din ele sunt cu adevărat periculoase?

3. Testele care se fac astăzi izolează cu adevărat tulpina Covid19 sau apar pozitive pentru TOATE virusurile tip Corona, chiar și cele de tip răceală și gripă obișnuite?

4. Este adevărat că în cursul vieții în permanență avem cu toții în sânge o anumită cantitate de viruși deci testarea corona generică poate da rezultat pozitiv chiar dacă suntem sănătoși?

5. Există experți epidemiologi la nivel internațional care nu confirmă teoria pandemiei de Covid19?

6. Cum sunt calculate rata infecțiilor și cea a deceselor cauzate de Covid19?

7. Care este sursa de informații de la care se adapă toată mass-media?

8. Ce se întâmplă când omenirea intră în panică și nu mai are bani?

Acestea sunt întrebările care ne pot apropia de adevăr.

Tot acestea sunt întrebările pe care NU LE PUNE NICI UN JURNALIST SAU OM POLITIC.

De ce oare?

Dacă acești pretinși lideri de stat și de opinie ar căuta răspuns la aceste întrebări poate că următoarea concluzie ar deveni PLAUZIBILĂ.

În lume circulă multe virusuri de tip corona care însă pot provoca doar răceli și gripe obișnuite.

Covid19 are o incidență extrem de redusă în spectrul larg de tip corona deci riscul de îmbolnăvire este neglijabil la nivelul populației.

Testele care se fac astăzi în spitale și clinici pot identifica doar la nivel general viruși de tip corona și nu pot confirma EXCLUSIV prezența Covid19. Dacă este așa atunci toți cei bolnavi grav pot fi raportați pozitiv pentru corona dar nimeni nu poate garanta că este vorba de Covid19.

Medicii cunosc foarte bine că toți oamenii au în sânge în permanență viruși de toate felurile, inclusiv de tip corona, însă concentrația acestora este atât de mică încât sistemul imunitar poate face față fără probleme prezenței acestora.

În ultimele săptămâni mulți experți din domeniul medical și-au exprimat îndoieli majore în ceea ce privește veridicitatea acestei pandemii însă nici un canal media nu preia comentariile și analizele acestora. Iată câteva nume pe care le-am găsit căutând în sus și-n jos pe internet. Le voi enumera iar apoi voi prinde în câteva cuvinte îndoielile acestora.

Dr Sucharit Bhakdi, specialist în microbiologie, profesor la universitatea Johannes Gutenberg din Mainz, Germania, Directorul Institutului de Microbiologie și Igienă și cel mai citat om de știință din Germania.

Dr Wolfgang Wodard, doctor în pulmonologie și președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei în 2009.

Dr Joel Kettner, Profesor în Științe Medicale și Chirurgie la Universitatea din Manitoba, Canada, Director al Direcției de Sănătate Publică din Canada.

Dr John Ioannidis, Profesor de Medicină, Profesor de Știința Datelor Biomedicale și Profesor de Statistică la Universitatea Stanford din SUA, Director al Centrului de Cercetare în Prevenție de la Universitatea Stanford.

Dr Yoram Lass, Doctor israelian, Director General în Ministerul Sănătății, Decan al Universității de Medicină din Tel Aviv, Israel.

Dr Pietro Vernazza, Profesor de medicină elvețian, specialist în boli infecțioase la spitalul cantonal St Gallen și Profesor de Politici de Sănătate Publică.

Frank Ulrich Montgomery, Doctor radiolog german, fost Președinte al Asociației Medicilor din Germania și Vice Președinte al Asociației Mondiale a Medicilor.

Profesor Hendrik Streeck, cercetător german în domeniul SIDA, epidemiolog și profesor de virologie, Directorul Institutului de Virusologie din Bonn, Germania.

Dr Yanis Roussel și echipa sa de cercetători de la Institutul Medical din Marsilia, Franța.

Dr David Katz, doctor american, Director Fondator al Centrului de Cercetare și Prevenție al Universității Yale din SUA.

Michael T. Osterholm, Profesor și Director al Centrului de Cercetare pentru Boli Infecțioase din cadrul Universității din Minnesota, SUA.

Dr Peter Goetzsche, Profesor de Analiză și Cercetare Clinică la Universitatea din Copenhaga, fondator al Proiectului Cochrane de Colaborare Medicală, autor al mai multor cărți despre corupția din domeniul medical și despre puterea companiilor multinaționale din zona big pharma.

Cu ocazia discuțiilor purtate pe tema “pandemiei Covid19” acești oameni cu experiență îndelungată în domeniul medical își exprimă îndoiala că ceea ce ni se spune pe canalele oficiale este adevărat. Ei vorbesc despre statisticile reale cu care lucrează de ani de zile și care arată cât de rare sunt cazurile de contaminare cu Covid19. Unii dintre ei s-au ocupat de studiile pe SARS-CoV-2 și spun că statisticile luau în considerare doar pe cei grav bolnavi ÎNAINTE de infectarea cu virusul acesta. Această metodologie crește artificial procentajul de morți deoarece un număr ENORM de oameni se îmbolnăvesc și își revin și doar cei care au sistemul imunitar slăbit vor suferi mai mult. Nu vârsta crește riscul ci capacitatea de rezistență a sistemului imunitar al fiecăruia dintre noi.

După ce am văzut și alte opinii din domeniul medical hai să discutăm despre ultimele întrebări pe care vi le-am pus, 6,7 și 8, care este sursa informațiilor care inundă spațiul public, cum se calculează aceste statistici și mai ales ce se întâmplă cu omenirea când se instaurează panica și lipsa banilor.

Dacă este adevărat că testele nu identifică acest Covid19 cu exactitate și că ștampila Coronavirus este pusă pe toți morții care sunt pozitivi la modul generic atunci mascarada raportărilor nu reprezintă decât numărătoarea celor care aveau URME de viruși tip corona în sânge FĂRĂ CA CINEVA SĂ POATĂ CONFIRMA CĂ ACESTA A FOST COVID19 SI CĂ ACEASTA ESTE CAUZA MORȚII.

Toate graficele de progresie a infectării cu care sunteți bombardați sunt doar SIMULĂRI de tipul celor deja lansate în spațiul public de Centrul Pentru Siguranță în Sănătate John Hopkins din SUA cu ocazia testului EVENT 201 despre care v-am scris în ultima mea postare din Februarie. În ultima lună s-au luat după ei și cei de la Centrul pentru Boli Infecțioase din Imperial College London care tot SIMULĂRI fac și toate-s bazate pe TEORIE și nu pe realitatea din teren.

Ni se cere să credem cu sfințenie cifrele vehiculate de guverne conduse de corupți, trădători și mincinoși habarniști dar în același timp ni se prezintă imagini de groază cu haos și panică peste tot în lume. Cine credeți că poate culege date corecte și neutre dacă este adevărat că este balamuc? Noi oamenii ne aflăm la intersecția unui număr infinit de interese personale, temeri, egoism și percepții superficiale. Credeți că așa vulnerabili, influențabili și ignoranți cum suntem ne transformăm brusc și devenim altruiști, corecți și atoateștiitori TOCMAI ÎN MOMENTE DE PANICĂ ȘI CRIZĂ? Și credeți că începem brusc să lăsăm deoparte natura noastră umană păcătoasă de mai sus și raportăm corect toate erorile personale, cazurile fără legătură cu Covid19 și pe cei care se însănătoșesc fără probleme?

Dacă ceea ce v-am scris este adevărat chiar și parțial atunci s-ar putea ca toată isteria asta globală să aibă cu totul alt scop.

De aici pășim într-o lume de nisipuri mișcătoare iar realitatea este poate și mai greu de crezut decât povestea asta cu Covid19.

Pentru moment vă pot spune doar că aplic aceeași metodă de cercetare a adevărului pe baza întrebărilor. Cei care-mi citiți postările pe Bogdan Vasile Despre Vremuri sau pe bogdanvasile.blog sunteți obișnuiți deja cu metoda mea.

Direcțiile pe care merg acum sunt legate de crearea artificială a unei crize financiare GLOBALE care să permită restrângerea libertăților individuale, resetarea financiară la nivel global și retragerea din circulație a banilor cash, introducerea vaccinării obligatorii deși NIMENI nu cunoaște componența reală a vaccinurilor și lansarea unui guvern mondial, a unei monede unice de tip Bitcoin și controlul maselor prin tehnologie.

Aspectul cutremurător este că această “pandemie” ne poate face să cerem noi de bună voie introducerea tuturor acestor “binecuvântări”.

Știu că toate astea vă sună a povești nemuritoare și poate că așa este. Tot ce ați citit este părerea mea și, așa cum am scris la începutul analizei de azi, vă îndemn mereu să gândiți cu capul vostru.

Nimeni nu este stăpânul adevărului absolut.

Nu distribuiți opiniile mele către familiile voastre și către prieteni decât dacă vi le însușiți după ce le-ați judecat cu mintea și inima voastră.

__________\\\\\/////____________

Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.

Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc.

Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului.

Și nu voi renunța! Și nu mă voi îndoi! Și voi izbândi!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page