top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 1 Februarie. Ziua 32. BREXIT, ROEXIT, ALLEXIT. A început războiul pentru apăr

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 1 Februarie. Ziua 32 BREXIT, ROEXIT, ALLEXIT. A început războiul pentru apărarea națiunilor. Omenirea intră într-o nouă eră. De partea cui este neamul românesc?

Doar naivii și cei căzuți ieri din spațiu pe planeta Pământ pot crede că BREXIT este doar rodul voinței populare.

Curenți subterani infinit mai puternici înfluențează aceste evenimente.

Marile mișcări și schimbări de paradigmă nu apar peste noapte. Ele sunt imaginate, plănuite și puse în operă cu mult timp înainte de a se petrece.

Pentru noi, oamenii de rând, totul pare rodul unor evenimente recente tocmai pentru că așa este planul. Trebuie să se păstreze ILUZIA că noi decidem, că noi facem cum vrem noi.

Realitatea este cu totul alta iar esența ei se află în următoarea lege nescrisă:

Oamenii trăiesc vieți prea scurte pentru a putea vedea din timp marile shimbări.

În general oamenii trăiesc vreo 50 de ani activi, companiile trăiesc poate 50-100 dar imperiile trăiesc sute și mii de ani.

Oamenii de rând gândesc și plănuiesc în săptămâni și luni (de la salariu la salariu). Companiile pot “vedea” în viitor un an sau cinci, în funcție de buget. Imperiile însă nu au astfel de limitări, ele “văd” zeci de ani în viitor.

Marii păpușari ai lumii joacă după alte reguli și nu sunt preocupați de viitorul imediat.

Țintele lor sunt ÎNTOTDEAUNA dincolo de “linia orizontului” nostru. Fac pași mici, aparent fără legătură între ei, iar noi nu înțelegem ce vor tocmai pentru că scopul lor se află dincolo de orizontul nostru de interes.

În mod concret, Uniunea Europeană așa cum o știm noi astăzi a fost imaginată și plănuită încă de la începutul sec. al XX-lea, încă de când lumea abia se trezea din coșmarul primului război mondial și apăreau primele națiuni.

În acele vremuri oamenii de rând visau la ziua de muncă de 8 ore, la concediu și la asigurări medicale. Habar nu aveau de politică, jumătate erau analfabeți și trăiau în medie 50-60 de ani.

Firmele vechi și noi luptau să răzbească prin haosul legislativ și economic provocat de război. Totul se schimba de la zi la zi și de multe ori nimeni nu putea vedea mai mult decât o săptămână în viitor.

Nimic nu s-a schimbat de atunci iar ieșirea coroanei britanice din uniune a fost plănuită de mult timp.

Această direcție a fost dictată inițial de transformarea regiunii dintr-o uniune economică într-una politică. Una este să vrei să profiți economic și alta este să renunți la suveranitate.

Din acel moment lucrurile au luat viteză iar uniunea POLITICĂ a început metisarea europei. Ne aflăm cu toții în plin proces de deznaționalizare a popoarelor europei. Săracii din est migrează înspre vestul înstărit în timp ce estul golit este repopulat cu sânge străin din Africa și Orientul Mijlociu.

De ce?

Pentru că cei nou veniți NU AU NICI UN SENTIMENT DE APARTENENȚĂ LA NOUL TERITORIU. Nu au eroi locali, nu au familii vechi, nu au limbă și nu au tradiții locale.

Națiunea așa cum o știm noi dispare și odată cu ea dispare și REZISTENȚA ÎMPOTRIVA GLOBALIZĂRII FORȚATE A OMENIRII.

O europă a națiunilor este imposibil de globalizat dar o masă dezrădăcinată și neloială istoriei locale poate accepta o armată unică, un guvern unic și o monedă unică.

Germania și Franța sunt noii stăpâni ai europei metisate etnic având deja în jur de 15% din populație compusă din alte linii de sânge. Acest proces va ajunge la 50% foarte curând fără îndoială. Vârsta medie a europenilor este de 41 de ani pe când imigranții abia dacă au împlinit 23 de ani. Europenii au în medie 1.5 copii pe familie în timp ce imigranții au 4-5 copii.

Cât timp credeți că va trece până când aceste familii tinere și fertile se vor înmulți îndeajuns încât să devină majoritare?

Cum a reușit Marea Britanie să se rupă?

A reușit pentru că ESTE ÎNCĂ IMPERIU.

Nigel Farage, actualul președinte al partidului “Brexit Party” din Marea Britanie a fost europarlamentar de peste 20 de ani. În ultimul său discurs acesta spune, “Marea Britanie este “too big to be bullied”, “prea mare pentru a putea fi abuzată”.

În această declarație descoperim și motivul pentru care coroana britanică a putut să se rupă de continentul prăbușit sub greutatea globalizării:

ALBIONUL ESTE ÎNCĂ IMPERIU, controlând prin fire nevăzute destinele a 54 de țări și teritorii membre ale COMMONWEALTH-ului.

O treime a populației globului trăiește încă sub sceptrul reginei Elizabeth II a Marii Britanii și Irlandei de Nord. Aproape 2.5 miliarde de suflete trăiesc și muncesc în această uniune. Regina este șef de Stat în Canada, Australia, India, Malaysia, Pakistan și multe țări africane pline de resurse materiale și umane.

Cu alte cuvinte, Europa a căzut sub loviturile nimicitoare ale globalismului, coroana britanică a sesizat acest val cu decenii în urmă și grație resurselor sale a plănuit și pus în practică separarea politică de acest organism artificial și profund dăunător valorilor umane tradiționale, familia, credința și națiunea.

Ce se va întâmpla cu noi românii? Ce se va alege de celelalte nații mai mici? Putea-vom noi să dăinuim ca națiune?

Fără capital autohton și o cultură a mândriei de neam ne va fi imposibil să ne protejăm. ROEXIT este imposibil. Ne va înghiți “vremea cea nouă” așa cum s-a tot întâmplat cu puzderie de popoare în abisul istoriei.

Noi cei puțini, lucizi și iubitori de neam, eroi, limbă și tradiții trebuie să ne așezăm spate-n spate și să reconstruim un nucleu naționalist, o “capsulă a timpului” pe care generațiile viitoare să o deschidă atunci când vremile vor fi mai bune pentru omenire.

Pentru a putea face asta trebuie să ne educăm și să ținem steagul românismului sus atât cât vom putea.

În perioada următoare se vor petrece în Europa multe evenimente aparent fără legătură între ele. Nu vă lăsați păcăliți, imperiile “văd” mult mai departe în viitor și deja pregătesc mari schimbări.

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

#anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page