top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 10 Februarie. Ziua 41. Secretul care poate distruge globalismul lui George S

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 10 Februarie. Ziua 41. Secretul care poate distruge globalismul lui George Soros. Toți adepții săi sunt doar MERCENARI. Dacă naționaliștii învață LEGILE BANILOR aceștia pot schimba soarta lumii. Iată legile fundamentale.

În 2012 se estima că George Soros cheltuise deja 400 milioane de dolari FINANȚÂND un mare număr de universități din lumea largă.

TOATE universitățile de vârf din IVY LEAGUE, cele mai prestigioase unități de învățământ din America, primesc finanțare de la George Soros.

Harvard, Yale, Cornell, Columbia, Princeton, Dartmouth, Pennsylvania și Brown University.

Universitatea Central Europeană este proprietatea lui George Soros, creată și FINANȚATĂ permanent pentru promovarea globalismului progresist.

Timp de zeci de ani sute de mii de tineri din toate colțurile lumii au fost trimiși la studii cu burse FINANȚATE de George Soros.

După 30 de ani de cheltuieli masive George Soros anunță anul acesta, în 2020, că va investi încă 1 miliard de dolari pentru FINANȚAREA mai multor universități cu orientare globalist progresistă.

Și sumele cresc. Și cresc. Și cresc.

Cu toate eforturile lui George Soros omenirea nu adoptă ideologia sa globalistă.

Datorită propagandei plătite cu bani grei globalismul pare un succes. Observatorul atent descoperă însă MAREA PROBLEMĂ cu care se luptă George Soros.

FĂRĂ BANI MOTORUL GLOBALIST SE OPREȘTE.

Fără bani toate “elitele”, toți “experții”, toate echipele de zgomote de tip # rezist se opresc din mers. Ca niște jucării de lemn vopsite frumos dar întoarse cu cheia, toți globaliștii SUNT MERCENARI.

CHEIȚA CARE-I “ÎNVÂRTE” ESTE ZEUL BAN PENTRU CĂ EI FAC TOTUL DOAR PENTRU BANI.

Cauza izvorăște din diferența fundamentală dintre globalism și naționalism. În timp ce globalismul este eminamente corporatist naționalismul ține de familie, credință, istorie, cultură, obiceiuri și vatra strămoșească.

Stăpânii lui George Soros cunosc asta foarte bine și arma LETALĂ pe care o folosesc împotriva omenirii este suprimarea sistematică a educației legate de LEGILE BANILOR. În paralel cu asta sunt atacate TOATE valorile naționaliste pentru a ne văduvi de sprijinul excepțional pe care-l găsim mereu în acestea.

UN NAȚIONALIST CU BANI FACE CÂT O MIE DE GLOBALIȘTI MERCENARI.

Corporațiile stăpânesc deja guverne și parlamente cu ajutorul EXCLUSIV al BANILOR.

Acest lucru nu ar fi posibil dacă popoarele ar cunoaște legile universale ce guvernează existența și folosirea banilor.

În anul 2019 aproape jumătate din cetățenii americani nu aveau în cont nici măcar $400 de rezervă în caz de urgențe. Aceiași americani au atins însă în același timp incredibila sumă de 4 TRILIOANE de dolari DATORII la bănci.

Restul lumii “civilizate”, “dezvoltate”, printre care și România, se află în aceeași situație dezastruoasă iar asta-i convine de minune lui George Soros.

Această armă are însă două tăișuri. Dacă omenirea învață și respectă legile banilor atunci globalismul își pierde puterea și dispare de la sine.

Noi naționaliștii, cei care ne iubim neamul, familia, credința și tradițiile mai avem de cucerit o ultimă redută, BANUL.

Iată câteva întrebări pentru voi:

– În care țară occidentală “civilizată” vi se spune să trăiți în limitele câștigului lunar?

– La ce școală sunteți învățați despre combinația distrugătoare dintre dobândă și depreciere?

– Cine vă arată avantajele enorme ale dobânzii compuse?

– Unde auziți că banii nu sunt altceva decât o unealtă ca oricare alta?

– În ce universitate învățați că achiziționarea unei case prin credit ipotecar de la bancă este cea mai mare greșeală pe care o puteți comite?

Dacă întrebările de mai sus vi se par complicate vă aduc o veste bună. Toate se pot învăța în primii ani de viață și nu necesită cunoștințe avansate.

Mai jos aveți legile fundamentale ale banilor. Nici nu vă puteți imagina cât de repede vi se va îmbunătăți viața dacă le respectați.

1. Trăiți cu orice preț în limitele veniturilor voastre.

2. Niciodată nu luați credite de consum pentru active care se depreciază. Mașinile noi, televizoarele și ceasurile scumpe sunt afectate de deprecieri enorme la care se adaugă dobânzile la credite.

3. Faceți tot ce puteți pentru a pune deoparte măcar 5-10% din venit în fiecare lună.

4. Țineți banii economisiți în depozite cu dobândă preferențială care se compune lunar sau anual.

5. Cumpărați ce vă doriți doar atunci când aveți banii cash fără a apela la credite.

Pe această pagină de educație naționalistă vom discuta despre bani de mai multe ori. Nu este ușor să punem în practică aceste legi dar credeți-mă, am trăit și am muncit mulți ani pentru oameni cu mulți bani și TOȚI respectau aceste legi cu sfințenie.

De îndată ce ne vom elibera de sub tirania zeului ban vom renaște ca neam pentru că în rest avem tot ce ne trebuie pentru a prospera.

_____________ \\\\ //// ___________

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

#anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

10 feb
1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page