top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 11 Februarie. Ziua 42. PUTEM ÎNVINGE GLOBALISMUL LUI GEORGE SOROS. Să învăță

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 11 Februarie. Ziua 42. PUTEM ÎNVINGE GLOBALISMUL LUI GEORGE SOROS. Să învățăm să NEUTRALIZĂM metodele prin care acesta ne fură LIBERTATEA. Regula 1. RESPECTAȚI BANII DAR CONSIDERAȚI-I DOAR O SIMPLĂ UNEALTĂ.

EDUCAȚIA FINANCIARĂ ESTE CEA MAI DE TEMUT ARMĂ ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA GLOBALISMULUI.

Strategia globalistă este simplă:

NE DISTRUG FAMILIA, CREDINȚA ȘI TRADIȚIILE ȘI NE LASĂ DOAR GOANA DUPĂ BANI. CÂND PUNEM MÂNA PE BANI ÎI DĂM ÎNAPOI TOT GLOBALIȘTILOR CUMPĂRÂND PRODUSE ȘI SERVICII CONTROLATE TOT DE EI.

Facem asta pentru că NU ȘTIM CE SUNT BANII, NU ȘTIM CARE ESTE ROLUL LOR ÎN SOCIETATE ȘI CUM SĂ NE FOLOSIM DE EI FĂRĂ IMPLICARE EMOȚIONALĂ.

ÎN FINAL RĂMÂNEM SĂRACI ȘI SPIRITUAL ȘI MATERIAL.

Vestea bună este că PUTEM ÎNVĂȚA SĂ FACEM BANI FĂRĂ SĂ TRĂDĂM NEAMUL ROMÂNESC.

În următoarele zece zile vom face primii pași pe drumul INDEPENDENȚEI FINANCIARE.

Voi folosi pentru asta cele discutate și învățate de la mentorul meu, Anton Kreil. Anton este unul din mentorii mei de la care am învățat să tranzacționez pe piețele financiare din SUA și Marea Britanie. Cu câțiva ani în urmă el a sintetizat criteriile fundamentale pe care trebuie să se sprijine toți cei care vor să devină independenți financiar.

Anton a fugit de acasă din cauza sărăciei și a violenței din cartierul în care a crescut. După mulți ani de studii și muncă pe brânci astăzi este multimilionar, a fost unul dintre cei mai de succes traderi pentru cea mai mare bancă de investiții din lume, Goldman Sachs unde încă de când avea 25 de ani a controlat fonduri de investiții de multe miliarde de dolari. Astăzi este proprietarul unui institut de trading și management de portofoliu cunoscut în toată lumea.

Regula 1 RESPECTAȚI BANII DAR CONSIDERAȚI-I O SIMPLĂ UNEALTĂ DE LUCRU. NU VĂ IMPLICAȚI EMOȚIONAL.

A. În general oamenii nu înțeleg rolul banilor în societate și din această cauză nu au nici un respect pentru bani.

B. Pe lângă lipsa de respect banii crează bariere EMOȚIONALE puternice în oameni.

LIPSA DE RESPECT și abordarea EMOȚIONALĂ conduc la decizii total eronate în ceea ce privește banii.

A. ROLUL BANILOR Știm cu toții zicalele păguboase de genul ”banii nu aduc fericirea” sau ”banii sunt ochiul dracului”. Cu asta a crescut clasa muncitoare, cu asta defilăm și noi astăzi.

În realitate banii îndeplinesc un pur ROL DE AGENT DE SCHIMB. Nimic mai mult și nimic mai puțin.

Imaginați-vă cum ar arăta o lume de tip exclusiv ”barter” în care singura cale de a obține ceva ar fi să oferim alt bun sau serviciu la schimb. Ar fi un coșmar pentru că deținătorul bunurilor pe care le dorim noi poate nu ar vrea la schimb ceea ce deținem noi.

În termeni economici sistemul ”barter” se mai numește și ”dubla coincidență a dorințelor comune”. Cu alte cuvinte, fără bani schimburile economice ar putea avea loc doar dacă am putea găsi pe cineva care a) ar avea ce avem noi nevoie și b) ar accepta ce avem noi de oferit la schimb cu ceea ce au ei și căutăm noi.

Banii sunt soluția alternativă de schimb prin care obținem orice dorim fără să trebuiască să căutăm alți oameni care să dețină bunurile sau serviciile de care avem noi nevoie.

Acesta este rolul banilor în societate. Un rol foarte important pe care oamenii independenți financiar îl cunosc și-l respectă.

B. EMOȚIILE CREATE DE BANI – Imaginați-vă că găsiți pe jos 10 lei. Ce emoție vă provoacă acest noroc? Este mult? Puțin? Vă bucurați? Povestiți prietenilor? – Acum imaginați-vă că suma găsită este 100 de lei. Ce simțiți? Ce dorințe vă puteți satisface cu ei? – Ridicați suma găsită la 1.000 de lei noi, cam 200 de euro. Care este emoția pe care o simțiți comparativ cu cei 10 lei amărâți de mai înainte? – Imaginați-vă acum că suma găsită este de 10.000 de lei noi, sau chiar 100.000 de lei noi, 1.000.000 de lei! Ce emoție simțiți comparativ cu cei 10 lei?

Acest exercițiu dă rezultate diferite în funcție de veniturile fiecăruia din noi. Cu cât câștigăm mai puțin cu atât ne bucurăm mai intens la sume din ce în ce mai mari.

Esența este însă aceeași, ORICE SUMĂ AR FI PE JOS NU BANII GENEREAZĂ EMOȚIE CI MINTEA NOASTRĂ, CE NE IMAGINĂM NOI CĂ AM PUTEA FACE CU SUMA AIA DE BANI.

Emoțiile ne împing să luăm decizii eronate fără a cântări toate consecințele ce decurg din acțiunile noastre.

Ați lua de pe jos 10 lei? Dar 1.000.000? Dar 100.000.000?

Oricare ar fi răspunsul vostru, acesta este dictat de emoțiile generate de ce ați putea face cu acei bani.

În realitate banii sunt doar UN MEDIU DE SCHIMB, o marfă oferită în schimbul unor bunuri sau servicii.

Pentru a porni pe drumul independenței financiare trebuie să acceptăm și să ne obișnuim să:

A. Respectăm rolul de AGENT DE SCHIMB al banilor. B. Să privim banii FĂRĂ EMOȚIE oricăt de mulți sau puțini ar fi.

Acesta este primul pas pe drumul către independența financiară.

Globaliștii lui George Soros se tem teribil de astfel de învățături pentru că de îndată ce oamenii află că BANII nu sunt decât o UNEALTĂ cu nimic mai presus decât o lopată, sau un stilou sau o mașină, minciunile lor își vor pierde puterea.

Trădătorii de neam și țară au o singură consolare, BANII plătiți în schimbul trădării, fie ei în forma de funcții sau mită. Ei nu cunosc legile banilor și nu au găsit altă cale de a face bani decât trădându-și neamul.

Noi ceilalți am decis să apucăm pe alt drum. VOM ÎNVĂȚA LEGILE BANILOR ȘI VOM FACE BANI CREÂND VALOARE PENTRU SEMENII NOȘTRI CARE LA RÂNDUL LOR NE VOR PLĂTI CU BANI CINSTIȚI PENTRU EFORTUL NOSTRU.

Mâine vom discuta despre Regula 2, ”cum să definim corect investițiile care aduc bani față de cele care ne sărăcesc”.

EDUCAȚIA FINANCIARĂ ESTE CEA MAI DE TEMUT ARMĂ ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA GLOBALISMULUI.

_____________ \\\\ //// ___________

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

Soros Joker
3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page