top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 11 Ianuarie. Ziua 11 Se încearcă federalizarea României prin folosirea FEREST

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 11 Ianuarie. Ziua 11 Se încearcă federalizarea României prin folosirea FERESTREI OVERTON ca armă ideologică. Să o cunoaștem și să învățăm să ne apărăm împotriva ei.

Teritoriul unei țări nu a fost și nu va fi niciodată fix și garantat.

Dinamica luptei pentru resurse naturale și umane face ca teritoriul să fie mereu disputat.

De aceea noi ca neam românesc trebuie să luptăm în permanență pentru vatra noastră milenară.

La ora la care scriu acest articol sunt înregistrate nu mai puțin de … 184 de conflicte și dispute teritoriale recunoscute sau nu de către Organizația Națiunilor Unite.

Cu alte cuvinte, HARTA LUMII SE RESCRIE MEREU.

Credeți că aceste dispute sunt doar între state mici de prin fundul Africii?

Iată o listă cu statele importante care încă luptă pentru teritorii astăzi în secolul al XXI-lea.

Franța, Spania, Marea Britanie,Statele Unite, Canada, Australia, China, Turcia, India, Israel, Liban, Iran, Rusia, Japonia, Tailanda și Coreea de Sud.

De îndată ce devenim conștienți de această realitate acceptăm că nici teritoriul României noastre nu face excepție.

În zilele noastre Harghita, Covasna și Mureș sunt sub asediu, fiind revendicate de Ungaria iar Basarabia și Bucovina de Nord sunt deja în proces de asimilare conform celor patru pași menționați mai jos.

Procesul de cucerire urmează pașii de mai jos:

1. Cucerirea teritoriului 2. Înlocuirea populației autohtone cu cea a cuceritorilor 3. Eliminarea limbii pământene și a obiceiurilor 4. Rescrierea istoriei și convingerea maselor de noul adevăr

Am o întrebare pentru voi. Credeți că procesul de mai sus începe DUPĂ ce teritoriul este cucerit sau ÎNAINTE?

În realitate efortul de cucerire începe cu mult înainte iar una din tehnicile de agresiune este FEREASTRA OVERTON.

În mod fundamental, mecanismul prezentat în cele ce urmează, servește unui singur scop:

Schimbarea opiniei publice în așa fel încât o idee respinsă inițial și considerată imposibilă să devină acceptată, îmbrățișată și promovată chiar de către public.

Pentru a obține acest rezultat, aparent imposibil pentru populația nepregătită, manipulatorii profesioniști folosesc metoda dezvoltată de Joseph Overton, vice-președintele Centrului Mackinac pentru Politici Publice, aflat în Statele Unite ale Americii.

Teoria a identificat șase etape prin care trec convingerile opiniei publice în legătură cu o idee, cu un proiect de lege sau de exemplu cu un partid sau un candidat la alegeri:

1 De neimaginat, imposibil – propunerea (candidatul) este lansată dar nu este luată in considerare 2 Posibil însă foarte radical – propunerea devine posibilă însă doar teoretic 3 Acceptabil – propunerea începe să fie discutată și considerată practic posibilă 4 Logic – propunerea este de acum privită ca opțiunea cea mai logică, cea mai viabilă 5 Favorită – propunerea (candidatul) devine favorita opiniei publice și este promovată insistent 6 Decizia luată – propunerea devine lege sau candidatul este votat de public

Ne amintim cu toții exemple ale unor idei sau propuneri legislative, sau chiar a unor candidați la alegeri care au apărut brusc, din neant, și au început să fie discutați, promovați iar in final aleși parcă prin minune.

În același fel, când ni se spune că un anumit nou acord impus din afară este ”opțional”, să nu uităm că este doar începutul, că acel prim acord reprezintă doar pasul 2 sau 3 din strategia pașilor mici de mai sus prin care ni se schimbă convingerile în mod artificial.

La fel se folosește strategia pașilor mici în lupta Ungariei pentru teritoriile din Harghite, Covasna și Mureș. Plăcuțe bilingve, școli cu predare numai în limba maghiară, evenimente culturale pe fond maghiar, proiecte legislative ce avansează agenda Budapestei, etc…

Acesta este mecanismul prin care opinia publică este manipulată pentru aducerea la îndeplinire a oricărui plan care în mod normal ar fi refuzat de cetățeni.

Cei care sunteți interesați să înțelegeți mai multe despre acest mecanism de manipulare, citiți capitolul patru al Îndreptarului Pentru Renașterea Neamului Românesc. Accesul este gratuit și găsiți cartea mea postată pe prima poziție a acestei pagini.

Veți învăța cum pun manipulatorii în practică acești pași precum și metodele prin care ne putem apăra împotriva lor.

Dacă într-o bună zi vă treziți partizanii unei ideologii care în trecut vă oripila de acum știți că sunteți victima FERESTREI OVERTON.

Exemplul tipic este mișcarea # rezist și mulțimea de victime ale ideologiei progresist globaliste neomarxiste.

Țineți minte că lupta pentru teritorii este încă în toi peste tot în lume. Să învățăm să ne apărăm pământul pentru care au murit eroii noștri.

Educația ne face puternici!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, a iubirii de neam și a curățeniei sufletești!

Țineți aproape și ne va fi mai bine.

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Toate aceste postări pe facebook sunt legate prin #anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor! ____________________________

Mai jos este mesajul permanent pentru cei care ni se alătură mai târziu:

Am declarat 2020 ANUL ROMÂNISMULUI, începutul renașterii noastre miraculoase ca neam.

EDUCAȚIA va fi prima armă pe care o vom ridica pentru eliberarea noastră din lanțurile antiromânești coloniale. Anul ăsta vom întoarce roata.

Nu va fi ușor și nici simplu. Aici nu vom posta doar titluri, lozinci și nutreț intelectual.

Vom munci pe brânci, împreună, pentru viitorul nostru și al copiilor noștri.

Lupta mea începe cu această serie de postări zilnice despre EDUCAȚIE personală, civică, economică și politică. Găsiți colecția completă la mine pe pagină, începând cu 1 Ianuarie 2020.

2020 în 366 de zile de EDUCAȚIE pentru DĂINUIREA neamului românesc!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page