top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 12 Februarie. Ziua 43. Putem învinge globalismul lui George Soros. Regula 2.

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 12 Februarie. Ziua 43. Putem învinge globalismul lui George Soros. Regula 2. Învățați să faceți diferența dintre investițiile care vă sărăcesc și cele care vă îmbogățesc.

Ieri am discutat despre Regula 1, ce sunt banii. Astăzi discutăm despre cum îi cheltuim în așa fel încât să ne păstrăm libertatea de decizie.

Ce nu știu popoarele aflate sub asediul globaliștilor progresiști finanțați de George Soros este că:

BANII FOLOSIȚI DE EL ÎMPOTRIVA NAȚIUNILOR PROVIN TOT DE LA NOI PRIN CHELTUIELILE NESĂBUITE PE DATORIE PE CARE LE FACEM PENTRU CĂ NU CUNOAȘTEM LEGILE BANILOR.

De îndată ce vom învăța aceste legi vom putea închide robinetul banilor și globalismul va dispărea de la sine.

Globalismul pustiitor ne otrăvește cu mantra “CUMPĂRĂ PE CREDIT ȘI TRĂIEȘTE AZI VIAȚA PE CARE O VREI”.

De îndată ce mușcăm momeala aceasta devenim sclavii corporațiilor care ne distrug viitorul și care-și finanțează atacurile împotriva națiunilor chiar din banii noștri.

Pentru a ne aduce în poziția de sclavi ai globalismului corporatist guvernele ne îmbie să luăm bani împrumut doar cu buletinul, să conducem mașini pe care nu ni le permitem, să ne îndatorăm pe viață semnând credite ipotecare pentru care plătim de trei ori mai mult decât face casa, să purtăm la mână ceasuri pentru care plătim în avans salariul nostru pe un an și să ne mândrim cu carduri de credit moderne ignorând dobânzile imense care ne sărăcesc.

Cu alte cuvinte ne învață să ne mințim singuri trăind o viață care nu este a noastră, pe care nu ne-o permitem, o viață falsă finanțată chiar de dușmanii neamului nostru.

Echilibrul nostru financiar este cel mai eficient mod de apărare împotriva globaliștilor. Restul sunt doar zgomote și perdele de fum.

Azi învățăm Regula 2 care se referă la identificarea corectă a investițiilor care ne ajută spre deosebire de cele care ne aduc în timp la sapă de lemn.

În general oamenii încurcă activele (assets) cu pasivele (liabilities) atunci când vorbesc despre investiții, cheltuieli și tot ce ține de bani.

De exemplu, atunci când cumpără o casă prin credit ipotecar oamenii cred că au achiziționat un activ (asset) când de fapt au semnat doar o OBLIGAȚIE de plată. În cei 20-30 de ani de plăți lunare care urmează vor sfârși prin a plăti acea casă de două sau trei ori mai scump decât face. În realitate BANCA este proprietara casei și acest contract este un activ doar pentru ea deoarece aduce profit.

Celor care se grăbesc să spună că prețurile la case cresc în timp le amintesc prăbușirea pieței imobiliare din SUA din 2008, creșterea uriașă a dobânzilor din Marea Britanie în anii ‘80 sau crizele de toate felurile de pe glob.

Chiar dacă prețurile caselor ar crește ar trebui să se TRIPLEZE doar pentru a compensa plățile făcute LUNAR timp de ZECI DE ANI, o viață de om!

Alt exemplu tipic este achiziționarea de autoturisme foarte scumpe pe credit, mult peste puterea de cumpărare. Acestea se depreciază cu o viteză uluitoare iar la pierderile acestea se adaugă și dobânzile la creditul de consum dat de bancă pentru achiziționarea mașinii.

Nebunia este că deja suntem împinși să nici nu mai cumpărăm mașini ci doar să le luăm în Leasing, urmând să plătim rate la infinit fără să mai devenim vreodată proprietari.

Dacă mai avem ceva bani rămași după rate la casă și mașină băncile ne consideră BUNI PLATNICI și continuă asediul oferindu-ne otrava cărților de credit cu dobânzi demolatoare. Cu banii băncii mergem în vacanțe, ne cumpărăm televizoare și mașini de spălat, haine, ceasuri, parfumuri, tablete și telefoane mobile.

Cu alte cuvinte “cumpărăm cu bani grei un standard de viață pe care nu-l merităm și pe care nu suntem în stare să-l construim singuri”.

Întrebați-vă câți oameni ar avea iPhone dacă ar trebui să plătească 1.000 de euro bani gheață direct din cont?

Foarte puțini.

De aceea complicii globaliști ai lui Soros merg la bănci și aranjează cu stăpânii lor să dea oamenilor BANI PE CREDIT. Aceștia plătesc rate lunar timp de trei ani. În final un om care câștigă să zicem €300 pe lună cumpără un telefon pe care plătește venitul său pe șase luni! Iar cu mici excepții aparatul respectiv nu contribuie la un venit mai mare, nu crează plus valoare.

Toată această veritabilă ORGIE FINANCIARĂ A CONSUMULUI PE CREDIT alimentează conturile … GLOBALIȘTILOR ca George Soros. Banii astfel câștigați sunt folosiți pentru finanțarea universităților unde copii noștri sunt învățați să-și nege originea, să renege familia, credința și tradițiile.

Iată cum de fapt NOI SUNTEM MOTORUL GLOBALIZĂRII. Noi ne punem singuri capul naționalist pe butucul globalizării. Dimineața ne plângem că Soros face și desface, că Iohannis, Merkel, Macron împreună cu lacheii lor locali de la toate partidele ne fură și batjocoresc iar seara le dăm bani pentru a ne împila mai vârtos.

Există alternativă. Putem trăi bine și altfel.

Putem trăi mai modest la început, fără datorii, putem economisi după puteri, putem să ne educăm și pe măsură ce câștigăm putem să achiziționăm ce dorim CU BANII JOS. Putem plăti chirie și în același timp putem strânge bani de casă. Acei bani economisiți ne pot aduce dobânzi compuse (vezi articolul din 10 Februarie când am lansat ciclul de discuții despre bani și globalizare) care vor accelera exponențial averea personală. Iar când ne vom cumpăra casa visată cu bani gheață vom plăti pentru ea atât cât face și nu de trei ori mai mult.

Secretul de care se teme George Soros este că oamenii vor afla că LIBERTATEA FINANCIARĂ este CEL MAI IMPORTANT ACTIV.

Oamenii care nu au datorii sunt liberi, nu depind de nimeni, nu pot fi șantajați, nu pot fi obligați să stea la un loc de muncă pe care-l urăsc și mai ales NU AU NEVOIE DE CORPORAȚIILE CARE LE BAGĂ PE GÂT GLOBALIZAREA.

ORICE BUNURI LUATE PE DATORIE ȘI CARE NU PRODUC PLUS VALOARE SUNT POVERI FINANCIARE.

LUAȚI CREDITE DOAR PENTRU A FINANȚA PROIECTE CARE PRODUC PLUS VALOARE.

Singurul activ adevărat este LIBERTATEA. Folosiți-vă de ea pentru a vă construi propria independență financiară.

Globalismul nu poate fi învins prin heirup-ul politicienilor ci prin independența financiară a fiecăruia dintre noi.

Mâine discutăm despre Regula 3, cum să ne construim această independență financiară.

_____________ \\\\ //// ___________

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

#anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page