top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 13 Februarie. Ziua 44. Putem învinge globalismul lui George Soros. Regula 3.

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 13 Februarie. Ziua 44. Putem învinge globalismul lui George Soros. Regula 3. Cum să devenim independenți din punct de vedere financiar.

Până acum am învățat ce sunt banii, care sunt cheltuielile cele mai păguboase și că globalismul progresist este finanțat tocmai de către noi.

În analiza de ieri am văzut că independența financiară este cel mai important ACTIV pe care-l putem obține.

Am mai învățat și că sunt benefice doar împrumuturile bancare pentru proiecte care crează plus valoare.

Astăzi vom discuta despre calea cea mai profitabilă înspre prosperitate.

Poate apărea paradoxal pentru mulți oameni însă cel mai mare obstacol pe care îl au de învins este … FRICA.

Frica este cea mai bună pedală pe care globaliștii apasă pentru a ne lăsa pe toți fără bani.

Înainte de a continua lectura opriți-vă câteva minute și reflectați la următoarele cheltuieli pe care marea majoritate le are:

A. Fond de pensii B. Asigurări (de toate felurile) C. Credit ipotecar

Ce simțiți când citiți cele trei puncte de mai sus?

Din păcate aproape toată lumea va răspunde “siguranță”, “protecție”, “liniște sufletească” sau “investiție”.

Un om care transferă lunar bani pentru pensie, care are asigurari de boală, viață, călătorii și accidente și care și-a luat casă în rate este considerat “UN OM SERIOS”.

Corporațiile globalizatoare ne-au convins să plătim LUNAR o bună parte din câștigurile noastre pentru a ne proteja VIITORUL.

Aceasta este cea mai perfidă capcană ce ni se întinde și cei care cad în ea finanțează motorul globalist fără să știe.

De ce?

Pentru că în anii cei mai productivi ai vieții noastre când suntem sănătoși, în putere și creativi trebuie SĂ IUBIM RISCUL și să FOLOSIM TOATE RESURSELE POSIBILE în lupta pentru o viață mai bună.

FRICA ESTE CEA MAI COSTISITOARE EMOȚIE UMANĂ.

Iată mai jos adevărul despre aceste capcane din care profită doar globaliștii.

Așa cum știți cei care mă citiți regulat, am muncit și am fost foarte apropiat de oameni de afaceri cu multă experiență, multimilionari din occident, câțiva dintre ei doar cu școala vieții la bază.

Toți cei ca ei văd fondurile de pensii, asigurările și creditele ipotecare cu totul altfel:

A. Fondurile de pensii Oameni pe care nu-i cunoașteți vă joacă banii la bursă. Riscul de pierdere este URIAȘ. Nu aveți nici un control asupra banilor voștri.

B. Asigurări de orice fel. Firmele de asigurări angajează experți pentru a nu plăti decât 2-3% din banii încasați ca prime de asigurare. Riscurile asigurate sunt atât de mici încât sunt neglijabile.

C. Creditul ipotecar este EXTREM de scump. O dobândă medie de 5% pe an duce la DUBLAREA sumei plătite pentru o casă luată pe credit.

Calea către independența financiară:

1. În anii cei mai productivi ai vieții ÎMBRĂȚIȘAȚI RISCUL. Aveți cu toții mintea ageră, un trup sănătos și viața în față.

2. În loc să plătiți bani grei globaliștilor ca și TAXE PE FRICĂ economisiți sumele respective. La început trăiți modest dar cinstit. Nu luați bani cu împrumut și fiți independenți.

3. Pe măsură ce banii se adună folosiți-i pentru a vă EDUCA, pentru a obține o slujbă mai bine plătită sau pentru a porni afaceri mici de familie.

4. Găsiți oameni ca și voi și înființați mici cluburi unde să discutați aceste strategii și unde să vă ajutați unii pe alții.

5. Luptați pentru a deveni cei mai buni în domeniul pentru care sunteți PASIONAȚI și nu în cel care plătește mai bine. Banii sunt răsplata firească pentru VALOARE și vor veni dacă sunteți competenți și vă iubiți munca.

6. Țineți cu dinții de fiecare bănuț și respectați banii. Ați muncit pentru ei și cu ajutorul lor puteți trăi independent, puteți găsi LIBERTATEA de opțiune.

Multimilionarii sunt LIBERI. Mintea lor ageră, trupul sănătos și încrederea în forțele proprii i-au eliberat de minciunile globaliștilor progresiști.

Există “un milion de metode pentru a face un milion de euro”. Urmați pașii de mai sus și curând veți găsi fiecare metoda voastră.

Mâine discutăm despre Regula 4, învățați despre alte popoare, cunoașteți lumea din jur și găsiți-vă modelul ideal de viață.

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

_____________ \\\\ //// ___________

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page