top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 13 Ianuarie. Ziua 13 Fraude uriașe la Academia de Poliție acoperite de Minist

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 13 Ianuarie. Ziua 13 Fraude uriașe la Academia de Poliție acoperite de Ministerul de Interne. Cine ne apără de “apărătorii” noștri?

Este de notorietate deja haosul generalizat din cadrul Academiei de Poliție sub protecția Ministerului de Interne.

Jurnaliști de investigație ca Emilia Șercan publică în aceste zile dovezi zdrobitoare prin care arată existenta a zeci de diplome de doctorat plagiate, sume enorme de bani încasate fraudulos de la Stat de către falși “doctori” și protecția de care aceștia beneficiază din partea organismelor de control.

Asta se întâmplă în timp ce românii plătesc milioane de lei salarii pentru sute de “experți”, “inspectori”, “referenți”, “șefi de serviciu”, “directori” și “președinți” ai unor organizații însărcinate cu … controlul calității din învățământ!

Ați auzit vreodată de “Asociația Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior”?

Dar de “Consiliul Național de Atestare a Diplomelor și Certificatelor Universitare”?

Sau de “Consiliul de Etică și Management Universitar”?

Atunci poate știți că fiecare minister are un Corp de Control, organism specializat pe investigarea fraudelor din sistem. Există corp de control și la Ministerul de Interne și la Ministerul Educației…pe hârtie.

Formele fără fond de care vorbea Titu Maiorescu și despre care a scris Mihai Eminescu au ajuns să căpușeze din nou poporul român. Pe hârtie avem legi, organisme de control și proceduri dar în realitate am ajuns o carcasă de leu din care se hrănesc hienele.

Că cineva fură este în firea omului dar că autoritățile plătite de români să-i protejeze acoperă infracțiunile este TRAGIC.

De ce tragic?

Pentru că această stare de fapt nesancționată crează o cultură a imposturii, perpetuează minciuna, fură banii românilor și MAI PRESUS DE ORICE SUBMINEAZĂ SIGURANȚA NAȚIONALĂ.

Pentru că acești ticăloși penibili ar trebui să învețe și să fie competenți în activitățile contrainformative, de culegere de informații, de protecție a secretelor industriei românești, de asigurare a liniștii publice, de promovare a onestității și serviciului credincios pentru țară și popor.

Așa cum ne-am obișnuit deja în această comunitate în care scriem zilnic un veritabil “jurnal de front” al luptei pentru renașterea neamului românesc, hai să ne punem întrebări inteligente pentru a afla de ce este atât de dramatică situația.

Pot acești ofițeri să se descurce când sunt confruntați cu dușmanii țării, cei care ne vor resursele naturale și umane și teritoriul?

Pot ei la rândul lor învăța generațiile următoare care este calea dreaptă a iubirii de neam?

Pot ei colabora cu oameni cinstiți și muncitori? Pot ei promova competența, loialitatea și cinstea dacă ei au ajuns la vârf furând, mințind, trădând și batjocorind pe români?

Răspunsul este, evident, un tragic și amar NU.

În ce mă privește, voi continua să public zilnic materiale educative cu ajutorul cărora să găsim calea de asanare a mlaștinii morale în care se scufundă vatra neamului nostru.

Înainte de a prospera trebuie să redevenim Oameni Liberi. Liberi de frică, liberi de minciună și liberi de dușmanii neamului și cozile lor de topor.

Închei acest comentariu cu textul jurământului de credință pe care toți acești nemernici l-au depus de bună voie și nesiliți de nimeni.

“Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect, şi fără părtinire legile ţării, să-mi îndeplinesc cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce îmi revin potrivit funcţiei şi să păstrez secretul profesional. Aşa să îmi ajute Dumnezeu!

Haideți să luptăm împreună pentru ca aceste cuvinte să redevină adevăr!

Educația ne face puternici!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, a iubirii de neam și a curățeniei sufletești!

Țineți aproape și ne va fi mai bine.

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Toate aceste postări pe facebook sunt legate prin #anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page