top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 14 Februarie. Ziua 45. Independența Financiară ca și armă antiglobalistă. Re

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 14 Februarie. Ziua 45 Independența Financiară ca și armă antiglobalistă. Regula 4. Învățați cum trăiesc alte popoare, obțineți o perspectivă globală, găsiți modelul ideal de viață care vi se potrivește.

Este știut faptul că de cele mai multe ori imaginația ne este limitată de interacțiunea pe care o avem cu lumea. Dacă nu călătorim tindem să credem că lumea întreagă trăiește și se conduce după reguli asemănătoare cu cele de la noi. Dacă nu vorbim cu oamenii de pe alte meleaguri tindem să credem că și ei au aceleași idealuri de viață ca și noi.

Mult mai important însă este că NU ȘTIM CU ADEVĂRAT CUM POATE ARĂTA VIAȚA IDEALĂ PE CARE NE-O DORIM. Devenim un fel de BONSAI ai societății în care suntem captivi.

Opriți lectura pentru câteva clipe și întrebați-vă:

1. Ce vreau concret de la viață? 2. Ce anume îmi place să fac? 3. Ce feluri de viață cunosc deja nemijlocit?

Veți observa că răspunsurile la întrebările de mai sus se limitează la CEEA CE AȚI TRĂIT PÂNĂ ASTĂZI și nu ia în considerare CEEA CE AȚI PUTEA OBȚINE dacă ați cunoaște TOATE opțiunile pe care le aveți.

O anecdotă simpatică vă va ajuta să înțelegeți ce vreau să spun. Un român de la sat a câștigat o sumă uriașă de bani la loterie. Întrebat ce va face cu banii acesta a răspuns că tot ce-și dorește este să construiască o nouă aripă la casa unde locuia până să câștige banii la loterie.

Dorințele, visurile și planurile sale de viitor erau evident limitate la ceea ce cunoștea el despre lume și viață. Dacă omul nostru ar fi cunoscut lumea poate ar fi descoperit că poate să-și croiască un viitor mult mai frumos pentru el și familia sa.

Pe drumul spre independența financiară totul se leagă, toate regulile despre care vorbim zilele astea sunt ca piesele de puzzle. Separate nu valorează prea mult însă puneți-le împreună și veți găsi modelul de viață ideal pe care vi-l doriți.

Iată câteva elemente pe care le puteți descoperi cu adevărat doar dacă mergeți prin lume:

– Climă. Unde vă simțiți cel mai bine? Temperatură, umiditate, precipitații, etc…

– Cultură. Oameni, mâncăruri, obiceiuri, limbă, artă.

– Calitatea vieții. Venituri, transport, sănătate, igienă.

– Legislație. Sistem de guvernământ, taxe, antreprenoriat, ordine publică.

Viața înseamnă infinit mai mult decât plaje însorite sau munți acoperiți cu zăpadă.

Am văzut deja cum INDEPENDENȚA FINANCIARĂ este cel mai important ACTIV pe care-l putem obține. Pentru a cunoaște însă DE CE luptăm pentru o viață mai bună este esențial să aflăm CARE ESTE VIAȚA IDEALĂ pentru care să luptăm.

Dacă știm cum trăiesc alte popoare putem să ne alegem cu adevărat locul, ocupația și felul de viață care să ne ofere CEL MAI MULT DE LA VIAȚĂ.

Cu alte cuvinte, dacă nu aflăm TOT CE AM PUTEA SĂ FACEM trăim o viață limitată la condițiile locale existente în locul unde ne-am născut.

Pentru cei care vor spune că nu au bani să călătorească există astăzi o mulțime de alternative. Evident că nu vor înlocui experiența reală însă pot fi un început valoros. Citiți jurnale de călătorie, vizionați documentare, invățați o limbă străină de circulație (engleză, spaniolă, chineză) și intrați în legătură cu oameni din alte țări și, în măsura posibilităților, vizitați locuri diferite de cultura occidentală.

Pe măsură ce începeți să cunoașteți lumea puteți să vă creați MODELUL IDEAL DE VIAȚĂ bazat pe toate elementele enumerate mai sus.

Abia în acel moment veți putea să vă înhămați plenar la carul luptei pentru viața ideală pe care o vreți pentru voi și pentru copiii voștri. Cu cât suntem mai mulți cu atât vom putea recrea chiar la noi acasă modele superioare de viață.

Recitiți primele trei reguli despre care am scris zilele trecute și începeți să visați, să acționați și să credeți în independența voastră financiară.

Doar această independență vă va aduce LIBERTATEA de a decide voi și nu alții ce viață veți trăi.

EDUCAȚIA aduce LIBERTATEA iar aceasta va izbăvi neamul românesc!

_____________ \\\\ //// ___________

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

Travel Around the world
3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

تعليقات


bottom of page