top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 16 Ianuarie. Ziua 16 România este ca o fecală, cu inima ca un cur, cu un popo

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 16 Ianuarie. Ziua 16 România este ca o fecală, cu inima ca un cur, cu un popor ca o turmă, cu o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim și cu un cadavru în debara numit Eminescu.

Asta crede și scrie despre români un cetățean român, intelectual apreciat în Europa, globalist, progresist și simbol al mișcării # rezist de la noi din țară.

Pe acest om fostul președinte Traian Băsescu l-a numit director al Institutului Cultural Român iar mai apoi l-a decorat cu Ordinul Național “Serviciul Credincios” în grad de Cavaler!

Acest om care urăște tot ce este românesc este deasemenea foarte apreciat la nivel european și a fost ales la conducerea rețelei institutelor culturale europene (EUNIC).

Tot acest dușman al românismului este membru al Uniunii Scriitorilor din România, al Grupului pentru Dialog Social (GDS) și editor al revistei “22”, toate plătite de noi, românii pe care-i disprețuiește și pe care i-ar vrea dispăruți. Este apreciat de administrația Iohannis iar mass media trădătoare îl invită peste tot să-și dea cu părerea despre tot și toate.

Astea-s faptele. Reale ca și durerea pe care o simt scriind articolul de astăzi.

Eu sunt român. Despre mine scrie acest om.

Am și familie. Și despre ea scrie dușmanul meu.

Pe mine și pe familia mea ne disprețuiește acest neromân.

Voi ce credeți? Este vorba și despre voi?

Hai să ne punem întrebări inteligente.

1. Poate un om ca ăsta să fie credincios românilor?

2. Obțin românii o imagine mai bună în exterior prin acțiunile acestui dușman?

3. Sunt cei care-l promovează și apreciază loiali țării și poporului român?

4. Sunt tinerii români în siguranță în anturajul lui și a cercului său de prieteni?

5. Putem noi românii dăinui cu asemenea lideri sprijiniți de la cel mai înalt nivel în Stat?

Respectând scopul educativ al acestei pagini de luptă naționalistă vă las pe voi să descoperiți numele acestui neromân, textele scrise și legăturile sale cu clasa politică românească și cu cercurile intelectualității noastre.

Oameni de teapa lui sunt de fapt străinii care ne vor pământul și resursele. Ei nu simt românește pentru că ori nu sunt români ori sunt vânduți străinilor.

Ei sunt oameni educați, cu relații și cu bani. Sunt “moderni”, “progresiști”, “globaliști” și sunt sprijiniți MASIV din afara țării.

Tot ce vor este să distrugă naționalismul, iubirea de neam și rădăcinile românilor pentru a putea da țara pe mâna noii religii globaliste pustiitoare și nivelatoare.

CU EI NE BATEM NOI ROMÂNII PENTRU PETICUL NOSTRU DE NEMURIRE DINTRE NISTRU ȘI TISA.

Noi ne iubim țara și suntem curați sufletește. Ne mai lipsește doar EDUCAȚIA pentru a regăsi nemurirea pe care o vor străinii.

O vom regăsi! Vă promit!

Educația ne face puternici!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, a iubirii de neam și a curățeniei sufletești!

Țineți aproape și ne va fi mai bine.

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Toate aceste postări pe facebook sunt legate prin #anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page