top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 17 Februarie. Ziua 48. Independența financiară. Reguli finale. Nu irosiți ti

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 17 Februarie. Ziua 48. Independența financiară. Reguli finale. Nu irosiți timpul, rupeți-vă de magnetismul spațiului public virtual, ignorați sfaturile din mass media și alegeți-vă mentori din domeniul vostru de interes.

Astăzi închei primul ciclu de discuții referitoare la bani și fac asta enumerând ultimele patru din cele zece principii generale respectate de oamenii care au obținut independența financiară.

7. Respectați fiecare clipă. Nu irosiți timpul.

Cea mai prețioasă clipă este cea prezentă. În interiorul acestei clipe visăm, aplicăm sau trăim propriul model ideal de viață.

Învățați să puneți un preț în bani pe fiecare ora activă din ziua voastră. Apoi cuantificați tot ce faceți în funcție de acest număr.

Veți vedea astfel cât de scump plătim fiecare oră pierdută în activități care nu au legătură cu planurile noastre de viitor.

8. Eliberați-vă din capcana pierderii de vreme pe internet sau alte aplicații mobile.

Accesul la informație este o capcană foarte perversă. Priviți acest acces ca pe un robinet de apă care trebuie să stea pe poziția ”închis” cea mai mare parte a timpului și pe care-l ”deschideți” pentru puțin timp doar atunci când aveți nevoie de informație sau comunicare cu ceilalți. În tot restul timpului luptați în lumea reală pentru atingerea visurilor voastre. Nu uitați că toate canalele de comunicare din spațiul public sunt proprietatea cuiva iar acei proprietari folosesc aceste canale pentru a-și promova propria agendă.

NIMIC NU ESTE GRATUIT PE PĂMÂNT.

9. Mass-media nu vă poate educa. Are propria agendă și prezintă faptele în mod partizan.

Tot ce înseamnă presă promovează interesele partizane ale celor care finanțează acea publicație. Așa numitele ”știri” sunt doar comentarii părtinitoare scrise sau produse în așa fel încât să promoveze acțiunile celor care susțin financiar publicația respectivă. Știrile financiare publicate nu mai au nici o valoare utilă pentru că sunt cunoscute de publicul larg pierzându-și astfel valoarea de surpriză sau element nou.

10. Alegeți-vă modele de urmat dintre cei care au atins deja succesul in domeniul care vă atrage.

Trebuie să căutați mentori printre cei care deja sunt independenți financiar. Mentorii trebuie să fie oameni de succes în afaceri, oameni care nu au datorii și care au reușit în lumea reală dincolo de teoria școlii. Descoperiți-vă mentorii citind biografii, mergând la conferințe pe teme de afaceri, vizionând excepționalele conferințe TED și întâlnindu-vă direct cu astfel de învingători.

Mentorii ne pot arăta calea spre independența financiară pentru că și ei au reușit în acest domeniu. Au reușit în viața reală, în ciuda greutăților și a greșelilor proprii. Cei mai mulți dintre ei sunt echilibrați emoțional, cunosc natura umană și sunt mânați în viață de pasiunea pentru excelență.

Iată-ne ajunși la finalul primei serii de discuții despre bani. Toate comentariile și analizele mele viitoare se vor baza pe aceste principii fundamentale.

Așa cum am repetat mereu, lupta pentru renașterea neamului românesc poate avea sorți de izbândă doar dacă cei care au îmbrăcat cămașa românismului sunt independenți financiar.

Banii sunt folosiți ca armă împotriva noastră și singura cale de apărare este să învățăm legile lor și să le aplicăm în folosul nostru.

Am adăugat toate aceste principii fundamentale Îndreptarului Renașterii Neamului Românesc pe care îl puteți citi gratuit pe această pagină. Este prima postare pe care o găsiți pe pagină.

Țineți aproape și ne va fi mai bine.

_____________ \\\\ //// ___________

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

#anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page