top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 18 Februarie. Ziua 49. Trădarea este cea mai distrugătoare dintre toate arme

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 18 Februarie. Ziua 49. Trădarea este cea mai distrugătoare dintre toate armele folosite împotriva națiunii române. Care sunt resorturile trădării și unde se află salvarea pentru naționaliști?

Iuda l-a trădat pe Iisus, Marcus Brutus pe Iulius Cezar, Dona Marina a trădat întregul imperiu Aztec, Benedict Arnold a trădat America, Mareșalul Petain a trădat Franța, Simon Bolivar l-a trădat pe Francisco de Miranda deși amândoi luptau împotriva Spaniei, Ioana d’Arc a fost trădată de francezii pentru care lupta împotriva Angliei, Hitler l-a trădat pe Stalin cu care semnase un pact de neagresiune, Michael Jackson l-a trădat pe Paul Mc Cartney cumpărând în secret drepturile de autor pentru 251 de cântece ale formației Beatles și tot așa…

Putem acoperi zeci de pagini cu nume, locuri și evenimente legate de același fir roșu al TRĂDĂRII.

Noi oamenii încălcăm înțelegeri, vindem secrete și facem rău celor care ne-au acordat încrederea.

Oamenii mici pun la cale trădări mici iar oameni mari pun la cale trădări mari. Trădările mici duc la certuri, lacrimi și despărțiri pe când cele mari prăbușesc neamuri și schimbă fața lumii.

De ce trădăm? De ce facem rău celor care cred în noi?

Răspunsul se află în cuvintele de geniu ale lui Terențiu, celebrul dramaturg latin care scria acum două mii de ani:

“Sunt om și nimic din ce este omenesc nu-mi este străin”.

Cu alte cuvinte suntem oameni și suntem prizonierii NATURII UMANE.

Trădăm din invidie, trădăm din teamă, trădăm din ignoranță, trădăm din greșeală sau trădăm din ambiție.

Ne trădăm frații, părinții, prietenii, patronii, neamul, țara și tot ce putem trăda.

Aceasta este realitatea și nu o putem schimba pentru că face parte din natura noastră.

Dacă așa s-au prăbușit imperii milenare atunci care poate fi soarta noastră, soarta unui mic stat din estul sărăcit al Europei pustiite de globalism?

România a căzut pradă atacurilor dușmane în mare parte datorită trădărilor mari și mici din interior. Dușmanii neamului controlează astăzi în totalitate serviciile secrete, parlamentul, guvernul și justiția prin intermediul trădătorilor.

Ce șanse avem noi, naționaliștii, în lupta noastră sfântă pentru neam dacă, orice am plănui noi, trădarea ne însoțește ca o umbră hâdă peste tot?

Izbăvirea noastră se află într-un singur loc, în suflet. Acolo au găsit-o și eroii noștri prin iubire de neam, curățenie sufletească și educație.

Doar aceste trei elemente luate împreună pot coagula mișcarea naționaliștilor români și nimic altceva nu ne va feri de trădare și de trădători.

Așa zisele “alegeri” se apropie și serviciile înființează de zor partide noi care însă colcăie de trădători, impostori și dușmani ai românismului.

De unde știu asta? Pentru că toți evită cu disperare să vorbească despre naționalism. Nimeni nu mai iubește națiunea română dar toți vor să ne facă bine.

Ignorați toate aceste mișcări politice noi pentru că sunt doar copii palide ale acelorași mari partide trădătoare.

Visul meu este să văd din nou în Parlamentul României un partid naționalist curat. Vreau să văd din nou români care intră cu evlavie în forul suprem al țării, oameni demni și drepți ca bradu-n stâncă.

În căutarea lor și pentru ei scriu zilnic aceste rânduri!

Pentru ei și pentru visul meu românesc rostesc în fiecare zi un legământ de luptă și credință. Este un legământ inspirat din lacrimile și suferințele tuturor naționaliștilor trădați.

Toți cei care puteți rosti cu mâna pe inimă împreună cu mine cuvintele de mai jos vă implor, veniți aproape de țara voastră care are nevoie de voi mai mult decât niciodată!

“Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.

Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc.

Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului.

Și nu voi renunța! Și nu mă voi îndoi! Și voi izbândi!”

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

_____________ \\\\ //// ___________

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

#anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page