top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 18 Ianuarie. Ziua 18 Șapte CONVINGERI ale tuturor oamenilor de succes. Lupta

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 18 Ianuarie. Ziua 18 Șapte CONVINGERI ale tuturor oamenilor de succes. Lupta pentru neam începe cu lupta pentru succesul personal.

Eddie Cantor, un mare comedian american spunea: “îți ia 20 de ani să devii un succes peste noapte”.

Acesta se referea la munca intensă pe care toți oamenii de succes o desfășoară ÎNAINTE de a-și atinge visul, muncă de care nu știe nimeni. Toți vedem doar strălucirea victoriei uitând efortul care a făcut-o posibilă.

Psihologia modernă se orientează astăzi către studiul acestor oameni de succes în loc de analiza eșecului și a durerii.

Ideea centrală este aceea de a putea replica rutinele și modul de gândire al celor care și-au atins visul.

Folosind această abordare cunoscutul expert în programare neuro-lingvistică, Paul McKenna, a studiat îndeaproape zeci de oameni de succes din toate domeniile de activitate.

Iată pentru voi lista celor șapte CONVINGERI pe care TOȚI cei studiați o împărtășesc.

1. Numai TU ești “expert” în ceea ce te privește personal. Nimeni nu te cunoaște mai bine decât te cunoști tu. De îndată ce cauți răspunsuri și soluții în interiorul tău și nu în afara ta vei găsi soluțiile care ți se potrivesc cel mai bine.

2. Nu ești “stricat” și nu trebuie să fii “reparat”. Toate fobiile și celelalte blocaje emoționale servesc inițial unui scop pozitiv, acela de a te proteja împotriva unui pericol sau al unui presupus eșec. Ideea este de a elimina exagerarea psihologică prin care acestea ne împiedică să ne atingem potențialul maxim. Aceste fobii pot fi astăzi eliminate în câteva ore prin tehnicile NLP moderne care folosesc teoria psihologiei pozitive dezvoltată de Richard Bandler, Martin Seligman și Mihaly Csikszentmihalyi.

3. Ai în tine deja tot ce-ți trebuie pentru a avea succes. Încrederea în sine este ingredientul fermecat, tot ce ne trebuie este exercițiul prin care să obținem această emoție când avem nevoie de ea. De exemplu, dacă ai încredere să-ți legi șireturile sau să faci cumpărături, emoția este IDENTICĂ orice altceva ai face. Secretul este să ajungi să crezi cu adevărat că poți face ceea ce-ți propui.

4. Poți realiza ORICE îți propui dacă împarți proiectul în pași îndeajuns de mici. Este celebru deja exemplul unui bărbat care a pus pariu că poate mânca un avion. Acesta a tăiat efectiv întregul avion în bucăți îndeajuns de mici pentru a le putea înghiți în siguranță și apoi le-a consumat bucată cu bucată timp de multe luni de zile. Cu alte cuvinte, dacă vrei să dărâmi zidul care te separă de viața pe care o vrei, fă asta cărămidă cu cărămidă.

5. Dacă ce faci nu dă rezultate atunci, SCHIMBĂ-TE, FĂ ALTCEVA. Adevărul este că ceea ce ni se pare NORMAL să facem este rezultatul “programării” societății din jur și nu ne aduce succesul dorit. Doar dacă ieșim din zona de comfort și facem lucrurile diferit putem spera să atingem succesul.

6. Nu există eșec ci doar experiența încercării (feedback) Singurul eșec adevărat este atunci când renunțăm să mergem pe drumul dorit. Succesul este atins atunci când eliminăm prin încercări toate căile prin care am eșuat. Eșecurile temporare fac parte din orice efort. Cu cât este mai greu drumul cu atât este mai mare succesul. Eșecul este doar o etapă și nu finalul.

7. Tu îți creezi viitorul ACUM. Este esențial să ne poziționăm în PREZENT și nu în trecut. Învățăm din eșecurile trecute dar privim în PREZENT. Aici în prezent avem toate căile spre succes deschise pentru că în prezent începe viitorul. Indiferent cât ai suferit sau pierdut sau greșit în trecut fiecare moment din prezent poate fi oportunitatea unui nou început care să aducă noi rezultate.

Iată cele șapte CONVINGERI care-i unesc pe cei care luptă și ating succesul în viață, oricare ar fi definiția pe care o dau aceștia succesului personal.

Este vorba de mii de sportivi, oameni de afaceri, scriitori, actori, inventatori, programatori, politicieni, profesori, oameni ca mine, ca voi și ca cei ce vă înconjoară.

Putem fi și noi ca ei.

Este demonstrat științific.

Educația ne va deschide ușa succesului.

Mai jos aveți un exercițiu NLP extrem de eficient prin care să vă reprogramați subconștientul pentru succes.

Alegeți-vă unul din cele șapte convingeri de mai sus. Alegeți pe cea care credeți că va avea un mare impact pentru voi.

– Închideți ochii și imaginați-vă că în fața voastră se află o imagine a voastră care deja are acea convingere.

– Imaginați-vă ce vă aduce acea convingere. Încredere de sine, putere, succes?

– Imaginați-vă cum se poartă acea copie a voastră având acea convingere. Cum își vorbește acea copie de succes a voastră, cum se mișcă, ce ton folosește?

– Dacă nu vă place ce vedeți faceți în imaginație ajustările pe care le doriți cu ajutorul intuiției.

– Apoi, prin vizualizare “contopiți-vă” cu acea imagine ideală a voastră, deveniți prin vizualizare acea versiune a voastră care vă place.

– Acum gândiți-vă la o situație reală prin prisma noii persoane ideale care ați devenit prin vizualizare. Cum reacționați? Cum vă purtați? Ce spuneți?

– În următoarele săptămâni în viața reală purtați-vă, vorbiți, acționați ca și cum această nouă convingere ar fi devenit reală și chiar vă reprezintă. Prefaceți-vă că noua convingere există în așa fel încât creierul vostru crează reflexul noii convingeri în subconștient.

Repetați exercițiul pentru toate cele șapte convingeri și apoi aplicați-le în realitate.

Curând creierul vostru va intra pe liniile de rezonanță unde vibrează toți oamenii de succes.

Dacă vrem să ajutăm neamul românesc trebuie întâi să găsim succesul personal.

Vom reclădi legenda neamului nostru milenar prin legenda succesului fiecăruia dintre noi!

Feriți-vă de vechile și mai ales de noile formațiuni politice care vă vorbesc direct despre alegeri, politică, Europa, afaceri, bunăstare, meritocrație și prosperitate dar nu fac nimic pentru a vă ajuta să înțelegeți cine sunteți și ce vreți să obțineți în viață.

Nu uitați dragii mei, nu putem coagula ceva ce nu există, nu putem să unim ceva ce nu activează încă.

Succesul neamului nostru românesc se hrănește din succesul personal al fiecăruia din noi.

O mână de oameni sănătoși, echilibrați emoțional și bogați material poate fi pentru neamul românesc și dușmanii săi ceea ce au fost cei 300 de spartani pentru imperiul persan la Termopile în 480 î.H.

Vom învinge dușmanul dar înainte de asta avem o altă bătălie de câștigat, cea împotriva propriilor temeri și deprinderi păguboase.

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Educația ne face puternici!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, a iubirii de neam și a curățeniei sufletești!

Țineți aproape și ne va fi mai bine.

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Toate aceste postări pe facebook sunt legate prin #anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

コメント


bottom of page