top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 19 Ianuarie. Ziua 19 IMAGINEA DE SINE este cel mai puternic ALIAT sau SABOTOR

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 19 Ianuarie. Ziua 19 IMAGINEA DE SINE este cel mai puternic ALIAT sau SABOTOR al succesului personal. Dușmanii neamului românesc știu asta. Iată cum putem să-i învingem.

Imaginea de sine este părerea intimă pe care o avem despre propria persoană.

Ce nu știm este că această imagine de sine se formează în mod artificial prin stimuli externi INDEPENDENȚI DE VOINȚA NOASTRĂ.

Atât de puternic este controlul din subconștient încât această părere ne dictează permanent cum să ne purtăm în așa fel încât să CONFIRMĂM această imagine.

Acest semnale se strecoară în subconștientul nostru sub forma unor comentarii negative din partea părinților, standarde false preluate din mass media (despre frumusețe, bani, inteligență) și chiar apartenența la o mișcare politică sau alta (ștampile gen extremist, fascist, comunist).

Tot în acest fel ni se inoculează convingerea că Românii sunt hoți, leneși, schimbători, inculți și trădători. În realitate nu suntem nici mai buni dar nici mai răi decât alte neamuri iar asta o știu toți dușmanii noștri. Mai rămâne să o aflăm și noi.

Lupta politică modernă se dă la nivelul subconștientului nostru și înainte de a pune pumnul în pieptul furtunii externe trebuie să vindecăm rănile nevăzute provocate în interiorul nostru.

Odată ce începem să credem ce ne spun cei din jur că suntem purtarea noastră nu va devia aproape niciodată de la această părere pe care o avem despre propria persoană.

Cunoaștem cu toții oameni atractivi care se cred urâți, grași sau slabi, prea batrâni, proști, ghinioniști, persecutați, etc…

Marea problemă este că dacă ajungem să credem cu adevărat într-o imagine de sine negativă tot ce facem și spunem va merge pe această direcție pentru a confirma imaginea de sine.

Deoarece peste 90% din mesajele pe care le emitem sunt non-verbale, furnizate prin tonul vocii și limbajul corpului, cei din jur ne vor percepe exact așa cum CREDEM noi că suntem.

Deci, alții ne strecoară în minte o imagine falsă despre propria persoană iar noi începem să o credem și ne purtăm conform acestei false identități!

Țineți minte, orice aspect negativ pe care-l credeți despre voi de fapt nu este real și nu vă aparține. Acesta v-a fost programat în subconștient în primii ani de viață.

Mai mult decât atât, acest veritabil asediu continuă de-a lungul vieții noastre și dacă nu suntem conștienți de asta putem fi manipulați în a crede tot felul de blestemății despre noi înșine.

Vestea bună este că psihologia modernă a găsit calea de a reprograma rutinele din subconștient mult mai rapid și eficient decât o făceau ședințele din trecut.

Iată din nou un exercițiu pe care l-am mai publicat cu ceva timp în urmă. Cu ajutorul său putem inactiva rutinele negative despre sine și astfel putem regăsi strălucirea propriei valori autentice.

1. Relaxați-vă pentru început într-un loc unde să nu fiți deranjați câteva minute.

2. Cu ochii închiși imaginați-vă că vedeți în față o copie MAGNIFICĂ a voastră. Această copie este cea mai magnifică variantă a voastră, eul vostru AUTENTIC.

3. Observați pentru câteva minute cu totală bucurie și satisfacție acest superb EU. Rețineți cum vă mișcați, cum vorbiți, cum pășiți, cum zâmbiți și cum vorbiți cu ceilalți din jur. Imaginați-vă cum vreți să arătați atunci când vă trăiți viața autentic.

4. După aceste prime minute de admirație, cu puterea vizualizării și imaginației urmăriți cu puterea minții cum vă CONTOPIȚI cu acea imagine IDEALĂ, AUTENTICĂ a propriei persoane. De îndată ce ați făcut asta priviți, auziți și simțiți ce simte acea versiune MAGNIFICĂ, trăiți în imaginație acea viață autentic fericită și de succes.

5. Încheiați acest exercițiu imaginându-vă momente din viitor, momente de succes pe care le veți obține cu ajutorul NOI IMAGINI POZITIVE de sine.

Faceți acest exercițiu cât de des puteți și în felul acesta veți începe să înlocuiți rutinele negative introduse cu cele autentic pozitive cu care ne naștem.

Înainte de a încheia acest comentariu vreau să adaug ceva legat de scopul aceste pagini de luptă politică naționalistă.

Motto-ul paginii mele personale este:

”De strajă la poarta sufletului pentru izbânda neamului românesc”.

Tot ce învățăm aici are un singur scop, acela de a ne atinge potențialul maxim și astfel să putem deveni CREATORI DE VALOARE pentru semenii noștri.

Lupta politică pentru dăinuirea neamului românesc are nevoie de oameni sănătoși fizic, echilibrați emoțional și bogați material.

Toate acestea pot fi obținute doar dacă descoperim cine suntem cu adevărat și învățăm să ne controlăm rutinele din subconștient.

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Educația ne face puternici!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, a iubirii de neam și a curățeniei sufletești!

Țineți aproape și ne va fi mai bine.

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Toate aceste postări pe facebook sunt legate prin #anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page