top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 2 Februarie. Ziua 33. Adevăratul document care a declanșat BREXIT. Pactul Pe

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 2 Februarie. Ziua 33 Adevăratul document care a declanșat BREXIT. Pactul Pentru Migrație Globală al Națiunilor Unite.

În comentariul de ieri am explicat motivele reale pentru care coroana britanică s-a rupt de uniunea politică artificială care distruge națiunile europene.

Am văzut deasemenea cum imperiile “văd” în viitor mult mai departe decât oamenii de rând și cum fac mișcări mici, aparent fără legătură între ele în direcția unor scopuri pe termen lung.

Astăzi descoperim actul pe care l-a “văzut” coroana britanică mult înaintea oamenilor de rând. Vom înțelege și ce implicații are pentru omenire această veritabilă “declarație de război” împotriva națiunilor globului.

La 19 Decembrie 2018 Organizația Națiunilor Unite a ratificat primul acord din istorie care introduce un nou “drept fundamental”, acela de a putea MIGRA LIBER ÎN ORICE ȚARĂ DE PE PĂMÂNT.

Acest nou drept nu mai face nici o diferență între migrația legală și cea ilegală. Oricine va dori să se stabilească în altă țară va fi PROTEJAT legal să facă acest lucru.

Deocamdată se menționează că acest drept este “opțional” și că, pe moment, statele vor putea decide dacă îl pun în aplicare sau nu. Acesta este “primul pas”.

Știm cu toții cât de “libere” și “suverane” sunt statele mici, cele sărace și cele care fac parte din uniuni politice artificiale ca uniunea europeană. Se vede cu ochiul liber cum ni se bagă la toți pe gât cu forța acest nou “drept fundamental” “opțional”.

Ca să înțelegeți mai bine ce se petrece gândiți-vă cum ar fi dacă ar exista o LEGE prin care ORICINE DE PE PĂMÂNT ar putea să vină să trăiască la voi în familie, cu voi în casă și voi să fiți obligați să-i dați bani, mâncare și adăpost.

Exact asta se pune la cale cu scopul de a metisa întreaga omenire. Este primul pas înspre nimicirea națiunilor și instalarea dictaturii globaliste asupra omenirii.

Acum hai să vedem cum lucrează imperiile.

Când a decis coroana britanică ruperea de acest tăvălug nimicitor?

Referendumul a avut loc pe 23 Iunie 2016.

Imediat după “votul” poporului britanic din Iunie 2016, pe 19 Septembrie 2016 ONU adopta o declarație despre noile drepturi ale refugiaților și migranților.

Această declarație deschidea calea pentru Pactul Global pentru Migrație care urma să fie adoptat în Decembrie 2018.

Începând cu acel septembrie 2016 au urmat rapid șase sesiuni de discuții la Geneva, New York și Viena, între Aprilie și Noiembrie 2017, apoi a fost publicată o primă propunere în Ianuarie 2018 și totul s-a finalizat prin “negocieri” inter-guvernamentale între februarie și iulie 2018.

Recapitulăm:

Partidele politice din regatul unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord au introdus ideea unui referendum pe tema UE încă din 2005 iar David Cameron și-a declarat intenția de a organiza un referendum încă din 2013.

În iunie 2016 poporul britanic “decide” să iasă din UE EXACT cu trei luni înainte ca ONU să înceapă atacul împotriva națiunilor lumii.

În Decembrie 2018 ONU globalizat și progresist declară război națiunilor lumii.

Coroana britanică reușise însă să spună “NU” acestei crime cu trei luni înainte de prima agresiune împotriva națiunilor.

În mass-media nu veți găsi aceste puncte de vedere. Veți citi jeluiri și bocete, veți vedea tot felul de “europeniști”, “progresiști” și “experți” în globalizare la TV.

NU CREDEȚI NIMIC DIN CE VĂ SPUN ACEȘTIA.

A început războiul națiunilor împotriva globalismului nimicitor.

Am revenit la situația din 1917 când omenirea a început lupta împotriva comunismului. Două războaie mondiale mai târziu ne pregătim pentru al treilea.

Educați-vă și poate vom dăinui ca neam.

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

#anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page