top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 2 Ianuarie. Ziua 2. Stăpânul EMOȚIILOR este stăpânul lumii

Anul Românismului 2 Ianuarie 2020. Ziua 2 Stăpânul EMOȚIILOR este stăpânul lumii

Așa cum am anunțat în prag de an nou, cred cu tărie că 2020 va fi ANUL ROMÂNISMULUI, anul renașterii noastre miraculoase.

Anul acesta, noi românii cu dragoste de neam și curați la suflet vom lăsa uitării tot ce ne desparte și vom învăța unii de la alții cum să reclădim SPERANȚA în DĂINUIREA neamului românesc. Vom face asta pentru că dușmanii care ne ocupă țara și care ne fură resursele profită de lipsa noastră de EDUCAȚIE.

Anul ăsta vom întoarce roata.

Pentru cei care ni se alătură mai târziu vă rog să citiți postarea din 31 Decembrie 2019. Acolo prezint proiectul meu de țară pentru reîntregirea spirituală a neamului românesc.

2020 în 366 de zile de EDUCAȚIE pentru succesul personal.

Astăzi învățăm despre EMOȚII, ce impact au asupra noastră, cum suntem conduși și controlați de alții prin generarea de emoții puternice și mai ales vom învăța cum să controlăm aceste emoții și să le punem în slujba noastră.

Daniel Goleman, în lucrarea sa excepțională ”EMOTIONAL INTELLIGENCE” scrie:

”Inteligența academică nu are legătură cu viața emoțională. Chiar și cei mai inteligenți dintre noi se pot prăbuși sub greutatea unor pasiuni si impulsuri emoționale de nestăpânit”.

Oamenii de știință acceptă deja că Inteligența Academică nu contribuie mai mult de 20% la succesul în viață, restul de 80% fiind în sarcina Inteligenței EMOȚIONALE.

Cu alte cuvinte, succesul în viață (despre care am vorbit ieri) depinde în COVÂRȘITOARE majoritate de felul în care învățăm să ne controlăm emoțiile.

Iată ce abilități ne ajută mai mult decât orice:

– Abilitatea de a ne automotiva – Persistența în fața greutăților și a frustrărilor – Controlul deciziilor de moment și amânarea recompensei – Puterea de a ne controla toanele – Puterea de a împiedica panica să afecteze o gândire critică – Abilitatea de a fi EMPATICI (a înțelege emoțiile altora) – Abilitatea de a SPERA

Opriți-vă din citit pentru un moment, închideți ochii și amintiți-vă dacă ați învățat vreodată la școală despre așa ceva. Eu unul nu am auzit vorbindu-se despre ele nici la școală, nici la liceu, nici mai târziu la facultate chiar și peste hotare unde am studiat mai mult decât în țară.

De asta dragii mei nu trebuie să ne mai simțim vinovați de ceea ce ni se întâmplă. Încă din fragedă copilărie suntem MODELAȚI sistematic pentru a fi doar o masă de manevră. Suntem victimele unui sistem social eminamente fraudulos, construit pe minciună, manipulare și ură făcut să nască emoții negative în noi. Iar noi, pentru că nici măcar nu realizăm ce sunt emoțiile cădem în plasa lor mereu.

Înapoi la școală acum 

Din tot ce am scris mai sus desprindem o primă concluzie:

EMOȚIILE NE GUVERNEAZĂ VIAȚA ÎN FIECARE MOMENT DAR NIMENI NU NE ÎNVAȚĂ DESPRE ELE.

În discuția de mâine vom învăța în detaliu cum să punem emoțiile să lucreze pentru noi.

1. Cum să identificăm tipul de emoție pe care-l simțim 2. Ce trebuie să înțelegem din acel semnal emoțional 3 Cum să analizăm mesajul primit 4.Cum să eliminăm senzația emoțională după ce am analizat-o 5. Cum să învățăm din fiecare emoție pe care o simțim.

Tot mâine, cu ajutorul programării NEURO-LINGVISTICE (NLP) vom face împreună un exercițiu PRACTIC prin care vom învăța cum să controlăm ORICE emoție și să o punem în slujba noastră.

Pe măine dragii mei.

Prin noi neamul românesc va DĂINUI!

Dacă acest cont va fi blocat veți găsi toate postările zilnice pe blogul meu, bogdanvasile.blog.

Toate postările de aici sunt legate prin: #anulromanismului

Trăiască NAȚIA!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page