top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 20 Februarie. Ziua 51. ILUZIA conceptului de MAJORITATE. Bășcălia migrării p

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 20 Februarie. Ziua 51. ILUZIA conceptului de MAJORITATE. Bășcălia migrării parlamentarilor de la un partid la altul. România este un stat în fază de disoluție.

În decembrie 2016 PSD câștiga alegerile generale cu un scor zdrobitor iar PDL, deghizat în straiele defunctului PNL, intra în parlament cu un scor penibil.

De atunci România nu a mai avut alte alegeri generale însă astăzi PDL, deghizat în straiele defunctului PNL, este la putere iar PSD apare la “și alții…” prin parlament.

Partidul Pro România al lui Victor Ponta a făcut ochi abia prin februarie 2018, mult după alegerile din 2016 dar, minune mare, astăzi are vreo 20 de suflete în parlamentul țării.

ALDE a început în 2016 pe cai mari de partid balama dar astăzi s-a evaporat în eterul bășcăliei politice pe seama poporului român.

Dacă mă apuc să înșir aici numele tuturor actorilor politici care s-au mutat de la un partid la altul în ultimii 30 de ani risc să pierd toată ziua.

Un exemplu reprezentativ este domnul Mircea Coșea care a trecut prin toate partidele politice ale vremii, PDSR, APR, PNL, PDL, prin parlamentul european s-a alipit la ALDE apoi a trecut la Partidul Ecologist iar de curând s-a mutat la o nouă plămădeală politică, PSL, înființată taman bine pentru alegerile care bat tare la ușă.

Naiba mai știe cine votează, ce votează, pe cine votează și DE CE votează. Asta se petrece în Uniunea Europeană cea civilizată și “democratică”.

Apartenența la o ideologie politică de stânga, centru sau dreapta este o utopie în România. Votul dat la alegeri este o pierdere de vreme bună doar de prostit masele total absente din viața civică a cetății.

Privit în ansamblul său parlamentul țării noastre arată ca o masă omogenă de oameni de afaceri care au transformat forul legislativ suprem într-un birou de firmă unde se fac și se desfac afaceri pe banii poporului.

Nimic altceva.

Cât despre ideea că majoritatea votată de popor vine la putere, rămâne acolo pe durata mandatului și investește banii omului simplu pentru binele său aceasta este doar o ILUZIE, un drog administrat maselor de victime ale acestor oameni de afaceri.

La ora aceasta statul român este în stare de disoluție și a fost transformat într-o MARE AFACERE în care unii iau bani (parlamentarii) și alții dau bani (poporul român).

Cât va dura acest circ?

Exact atât cât veți dori voi, cetățenii acestei țări.

Eu unul știu că dacă aș pune piciorul în parlamentul țării mele ca naționalist român aș milita pentru interzicerea traseismul politic și aș înființa cursuri obligatorii de științe politice pentru toți cei aleși de popor.

Ajunge cu bătaia de joc! Doar naționaliștii pot face ordine în parlamentul României!

Vom fi acolo curând. Promit!

_____________ \\\\ //// ___________

LEGĂMÂNTUL NAȚIONALISTULUI ROMÂN

“Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.

Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu.

Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfelor sfinte ale eroilor neamului.

Și nu voi renunța! Și nu mă voi îndoi! Și voi izbândi!” _______

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page