top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 25 Ianuarie. Ziua 25. GLOBALIZARE sau NAȚIONALISM. FALSA incompabilitate din

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 25 Ianuarie. Ziua 25. GLOBALIZARE sau NAȚIONALISM. FALSA incompabilitate dintre iubirea de ”neam” și iubirea de ”neamuri”.

Cine mai este naționalist astăzi în România?

O mână de bătrâni nostalgici, anacronici și idealiști care trăiesc doar din amintiri.

Cine este adept al globalizării astăzi în România?

Tineretul studios, corporatiștii moderni, intelectualii fini și toată clasa politică.

Globaliștii îi disprețuiesc pe naționaliști iar cei din urmă îi acuză pe primii de toate relele pământului.

În realitate cele două ideologii se completează una pe cealaltă și nici una din ele nu poate prospera în contradictoriu cu cealaltă.

Cu toate astea nimeni nu se întreabă cum am ajuns să credem cu toții că cele două ideologii se exclud reciproc. Toată lumea ”știe” că naționaliștii sunt ”extremiști” iar globaliștii sunt ”progresiști”.

Ștampile, șabloane și jumătăți de adevăruri mestecate pe jumătate și îndesate repetat pe gâtul populației ignorante.

Ce este naționalismul? Naționalismul promovează interesele unei națiuni și controlul intern al resurselor naturale și umane.

Ce este globalizarea? Globalizarea promovează interacțiunea și integrarea tuturor oamenilor, afacerilor și guvernelor la nivel mondial.

Analiza atentă a definițiilor arată cum cele două ideologii nu sunt în conflict deloc.

O națiune puternică poate contribui cu valori excepționale la progresul mondial. La fel, un organism global poate furniza elemente de mare valoare unei națiuni.

Într-o lume bazată pe respect, colaborare și frăție globaliștii ar trebui să ÎNCURAJEZE și AJUTE pe naționaliști să-și ridice țara cât mai sus. Astfel, produsul finit ar putea contribui infinit mai mult la concertul națiunilor pe glob.

Și atunci cum am ajuns în situația de a avea de ales între iubirea de ”neam” și iubirea de ”neamuri”? De unde vine acest război surd între noi? Cine ne bagă permanent bățul prin gard?

Am ajuns aici pentru că în forma sa actuală globalismul este promovat de cei care distrug omenirea și nu de cei care o construiesc.

Aceștia se folosesc de un concept teoretic pozitiv pentru a obține controlul total asupra celor mai slabi decât ei. Deoarece oamenii nu se lasă furați ușor li se impun modele teoretice prin care sunt obligați să dea avutul propriu în schimbul unei iluzorii bunăstări viitoare.

Am ajuns aici pentru că civilizația umană este în degringoladă iar ideologiile sunt goale de conținut și nu mai ajută de mult popoarele ci doar pe stăpânii lor.

Cei puternici fură de la cei slabi, cei mari distrug pe cei mici, cei educați mint pe cei fără carte, bogații ignoră pe săraci, bugetele militare sunt de mii de ori mai mari decât cele pentru educație și sănătate, corporațiile dictează guvernelor și legile OMULUI au fost înlocuite de legile BANULUI.

Uniunea Europeană este exemplul perfect. UE este o ”mini-globalizare”, un fel de proiect local prin care o mână de națiuni încearcă să trăiască împreună.

După doar câteva zeci de ani această uniune se prăbușește sub greutatea imposturii, hoției, abuzului exercitat de țările mari asupra celor mici, corupției la nivel central și a promovării non-valorii în toate instituțiile centrale. În acest for iubirea de neam este disprețuită și naționaliștii sunt izolați.

România primește în medie 4-5 miliarde de Euro din partea UE dar plătește, pierde și i se sabotează afaceri interne în valoare medie de 40 miliarde de Euro. În cei 10-12 ani de ”mini-globalism” noi românii am pierdut capitalul autohton, am emigrat, ni s-a distrus încrederea în parlament, guvern și justiție iar calitatea educației copiilor noștri s-a prăbușit.

Cred cu putere că globalizarea ARE NEVOIE DE NAȚIONALIȘTI pentru a supraviețui.

Globalizarea este posibilă doar cu ajutorul NAȚIUNILOR. Cei care ucid naționalismul pe altarul globalizării nu sunt altceva decât lupi în piele de oaie ieșiți la furat resurse materiale și umane.

Ce este de făcut?

– luptați pentru succesul personal în concert cu cel comun. Ajutați-vă semenii să atingă succesul. – educați-vă pentru a putea deveni CREATORI DE VALOARE și nu doar consumatori de valoare – apropiați-vă de valorile umane tradiționale din familie – păstrați vie memoria eroilor. ”Ce a murit, să nu piară!” – învățați despre cultura altor popoare și stabiliți punți între noi și ei. – protejați și sprijiniți pe naționaliști – nu mai așteptați miracole și averi din cer. Doar mintea și mâinile voastre le pot crea.

Cum se poate face asta?

Începem prin a ne educa. Restul vine de la sine.

O națiune dezvoltată material și spiritual RADIAZĂ valoare la nivel global fără a face parte din vreo structură administrativă artificială.

GLOBALIZAREA este un proces natural și spontan creat de NAȚIUNI și nu o agresiune ideologică artificială impusă de corporații care subjugă omenirea.

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Motto-ul paginii mele personale este:

”De strajă la poarta sufletului pentru izbânda neamului românesc”.

Tot ce învățăm aici are un singur scop, acela de a ne atinge potențialul maxim și astfel să putem deveni CREATORI DE VALOARE pentru semenii noștri.

Lupta politică pentru dăinuirea neamului românesc are nevoie de oameni sănătoși fizic, echilibrați emoțional și bogați material.

Toate acestea pot fi obținute doar dacă descoperim cine suntem cu adevărat și învățăm să ne controlăm rutinele din subconștient.

Educația ne face puternici!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, a iubirii de neam și a curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Toate aceste postări pe facebook sunt legate prin #anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page