top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 29 Ianuarie. Ziua 29. Caz clasic de MANIPULARE. Tudor Gheorghe, un simbol al

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 29 Ianuarie. Ziua 29. Caz clasic de MANIPULARE. Tudor Gheorghe, un simbol al românismului, este sub asediu în aceste zile. Iată metoda prin care globaliștii spală creierele tinerilor noștri.

Globaliștii progresiști continuă atacul împotriva simbolurilor românismului.

Zilele astea i-a venit rândul maestrului Tudor Gheorghe care este acuzat de … “comunism”.

Folosind această premiză mincinoasă neromânii despre care vorbim mai jos își varsă amarul trădării de neam în urechile tinerilor noștri.

Sub pretextul “indignării” lor anticomuniste aceștia încearcă disperați să acopere cu manipularea din premiză adevărul pe care-l cântă Gheorghe al nostru:

ROMÂNII SUNT FURAȚI PE FAȚĂ TOCMAI DE “ELITELE” # REZIST FINANȚATE DIN EXTERIOR.

Că ei atacă nu mă interesează dar văd cu stupoare MII de LIKE-uri și redistribuiri în spațiul public.

Iată ce le place acestor MII de simpatizanți ai globaliștilor. Iată ce redistribuie aceștia în spațiul public.

Iată cum i se adresează liderii grupării globaliste # rezist acestui frate al nostru.

“Băi Tudor Gheorghe, ia fii atent aici…”. Astfel vorbește cu Gheorghe al nostru un fost ministru PDL al EDUCAȚIEI, Daniel Funeriu.

“Stimate domn cu chitară și mustață, uite cum stă treaba…” Astfel vorbește cu Gheorghe al nostru și tânărul Andrei Caramitru de la USR, fiul actorului activist # rezist Ion Caramitru.

“…naționalism sulfuros combinat cu pășunism languros…”. Așa vorbește despre Gheorghe al nostru Vladimir Tismăneanu, fiul activistului comunist Leonid Tismăneanu (Tisminețki).

Ca de obicei, hai să dezosăm hoitul moral care otrăvește spiritul tinerilor noștri.

1. CE ȘTIM?

– Gheorghe al nostru, al tuturor românilor, pune pe note amarul neamului. O face mereu cu râvnă, cu iubire de neam și cu simplitate.

– Gheorghe al nostru a mers cu Dumitru Fărcaș la șase dimineața în mină în Valea Jiului să le cânte minerilor la ieșirea din șut.

– Gheorghe al nostru a cântat atât de frumos despre neamul românesc la Tighina încât toți din sală au arborat drapelul României pe care-l purtau pe sub haine.

– Gheorghe al nostru și-a plâns tatăl arestat și închis de … comuniști. El însuși a fost marginalizat și izolat de aceeași comuniști.

– Gheorghe al nostru cântă “Acolo este țara mea”, “Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane”, “Leru-i ler”, “Colindul celui fără de țară”, “Sara pe deal”, “Degeaba”, cântă natura, cântă OMUL, cântă iubirea și cântă bucuria de a trăi.

– Gheorghe al nostru ne adună împreună la concerte sale cu și despre români unde cântăm cu el, plângem cu el și suntem mai români lângă el.

– Gheorghe al nostru este român, iubește neamul românesc și trăiește drama prăbușirii românismului.

– Gheorghe al nostru a fost decorat cu “Ordinul Național Steaua României” în grad de Cavaler (România) și “Ordinul Republicii” (Republica Moldova)

– În spectacolul “Degeaba 30” Gheorghe al nostru cântă drama neamului său furat, batjocorit și mințit de IDOLII lui Funeriu, Caramitru și Tismăneanu.

– O regulă de bază a manipulării este pornirea de la o premiză mincinoasă pentru a ajunge la o concluzie FALSĂ, MANIPULATOARE. În acest caz valul naționalist însuflețit de arta lui Gheorghe al nostru trebuie compromis de suspiciunea că acesta ar fi “comunist”.

– Nici unul din cei trei “intelectuali” nu au fost în sală la concertele lui Gheorghe al nostru.

– Nici unul din cei trei nu poate numi vreun nou artist de talia lui Gheorghe al nostru care să fi apărut după 1989.

2. CE NU ȘTIM?

– Cine a dat ordinul de începere al acestui atac? Este evident că cei trei sunt doar sărmani executanți, trădători disprețuiți chiar de către cei care au ordonat atacul.

– Cât de avansat este gradul de manipulare în rândurile tineretului progresist dacă aceștia preiau pe nemestecate această MINCIUNĂ atât de ușor de dovedit?

– Ce educație le-au dat părinții acestor copii timp de 20-30 de ani?

– Ce educație le-au făcut PROFESORII lor atâta amar de ani?

– Cât de periculoși sunt pentru neam acești MII de ignoranți ușor de manipulat?

3. CE PUTEM FACE?

– Să-l protejăm pe Gheorghe al nostru cu orice preț. Trimiteți-i mesaje, mergeți la concertele lui, distribuiți-i cântecele peste tot.

– Educați-vă. Învățați despre trecutul și prezentul real din care se inspiră Gheorghe al nostru.

– Aveți curaj să le dați replica acestor neromâni atunci când ies la furat de simboluri ale românismului nemuritor.

Eu îl iubesc pe Gheorghe AL NOSTRU!

Voi?

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Motto-ul paginii mele personale este:

”De strajă la poarta sufletului pentru izbânda neamului românesc”.

Tot ce învățăm aici are un singur scop, acela de a ne atinge potențialul maxim și astfel să putem deveni CREATORI DE VALOARE pentru semenii noștri.

Lupta politică pentru dăinuirea neamului românesc are nevoie de oameni sănătoși fizic, echilibrați emoțional și bogați material.

Toate acestea pot fi obținute doar dacă descoperim cine suntem cu adevărat și învățăm să ne controlăm rutinele din subconștient.

Educația ne face puternici!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, a iubirii de neam și a curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Toate aceste postări pe facebook sunt legate prin #anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page