top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 3 Februarie. Ziua 34. Vin alegerile. Sondaje de opinie imposibil de verifica

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 3 Februarie. Ziua 34. Vin alegerile. Sondaje de opinie imposibil de verificat vor inunda mentalul colectiv. Cum să ne apărăm de manipularea lor.

Cine mai crede în sondajele de opinie publicate de mass media să ridice mâna sus. Pentru voi scriu astăzi acest articol.

Disciplina statistică a sondajelor de opinie se bazează pe teorii sociologice solide și verificate în timp. Studiile de acest fel sunt într-adevăr de mare utilitate. De aceea se plătesc sume ENORME pentru astfel de studii de piață.

Aici se termină însă tot ce ȘTIM despre sondaje.

În buna tradiție a acestei pagini de educație naționalistă hai să vedem ce mai știm și mai ales ce nu știm.

CE ȘTIM

– Sondajele sunt comandate de oameni deci supuse naturii umane.

– Sondajele costă mult deci profitul potențial trebuie să fie mult mai mare.

– Informațiile obtinute sunt foarte valoroase și de aceea sunt protejate prin contracte solide.

– Fiecare canal mass media este de partea celui care-l finanțează deci sondajele de opinie vor reflecta această părtinire.

– Cei care plătesc sondajul au acces la datele reale găsite în teren. Asta nu înseamnă că și noi vom afla adevărul.

CE NU ȘTIM

– Cine plătește cu adevărat o cercetare de piață.

– Dacă rezultatele publicate sunt la fel cu cele reale obținute de la cei întrebați în cadrul studiului.

CE PUTEM FACE

1. Priviți TOATE sondajele de opinie ca simple RECLAME plătite pentru cei care apar în ele.

2. Nu vă concentrați numai pe primele locuri ci observați și pe cei de mai jos care par să crească inexplicabil. Acolo se află personajele cheie prin care se conduce statul. Ei sunt micii servitori care dau voturile celor mari dacă aceștia din urmă nu au majoritate.

3. Nu credeți în “Exit Poll”, sondajele de la ieșirea de la urne. De cele mai multe ori acestea sunt folosite EXCLUSIV pentru legitimarea firmelor de sondare a opiniei publice. În realitate cifrele sunt furnizate de cei care falsifică rezultatele. Vezi aici marele scandal al alegerilor europarlamentare falsificate clar (și dovedit) și care a fost mușamalizat de PSD în cârdășie cu ALDE, PNL (fost PDL), UDMR și USR pentru servirea agendei globaliste dictate de UE de la Bruxelles.

4. Niciodată nu votați cu liderii “sugerați” de sondajele de opinie. Votați OAMENI și nu liste de partid. Judecați pe baza FAPTELOR din trecut și nu a promisiunilor din viitor. Nu votați numai ca să faceți rău altui partid pentru că veți sări din lac în puț.

5. Votați iubirea de neam, curățenia sufletească și educația. Lipsa ORICĂRUI element din cele trei enumerate va aduce numai rele poporului român.

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

#anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page