top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 4 Februarie. Ziua 35. Incidentele din DITRĂU, HARGHITA. Dicționar explicativ

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 4 Februarie. Ziua 35. Incidentele din DITRĂU, HARGHITA. Dicționar explicativ. Xenofobie, repopulare, progres sau tragedie? Toate la un loc în funcție de interesul fiecăruia. Care este însă interesul neamului românesc?

Să începem cu începutul. Aici facem educație și deslușim întâiul abecedar al românismului.

Deci:

Toată lumea vorbește despre DITRĂU, comuna din Harghita. Lumea greșește. Începând cu anul 1990 Ditrău a trecut în istorie.

Pe ruinele sale se ridică astăzi mândră comuna GYERGYODITRO (denumirea maghiarizată). Fără români, fără limbă română, fără obiceiuri românești și fără cultură românească.

Au avut grijă de asta PSD, PNL, ALDE, USR, PMP precum și toate formațiunile politice din trecutul post decembrist.

UDMR nu intră în discuție deoarece ei nu sunt români, ei reprezintă interesele statului vecin ungar și nu contribuie cu nimic la progresul neamului românesc, ba dimpotrivă. Ei merg din victorie în victorie.

Deasemenea am avut grijă de asta și noi, românii de rând, prin nepăsarea cu care i-am lăsat pe politicieni să piardă iar Ardealul.

Bun. Acum că am lămurit despre cine vorbim hai să clarificăm semnificația evenimentelor de la GYERGYODITRO.

O regulă de aur pe care am învățat-o de la tatăl meu (în trecut om cu mare greutate într-un anume domeniu de importanță strategică) este aceasta:

“Totul este RELATIV. Privește fiecare eveniment prin prisma TUTUROR celor interesați dar luptă întotdeauna de partea propriului interes”.

Asta este cred eu cheia în care trebuie analizată bizareria de la GYERGYODITRO.

Întrebarea fundamentală aici trebuie să fie:

CARE ESTE SEMNIFICAȚIA DIN PUNCT DE VEDERE AL NEAMULUI MEU ROMÂNESC?

Putem afla răspunsul în mass-media?

Mass media știe doar un singur lucru, SĂ CÂNTE ÎN STRUNA CUI PLĂTEȘTE MAI BINE. De aceea în aceste zile toți din presă se lamentează din grijă pentru cei doi singalezi ocolind cu disperare esența.

Care este esența?

Aplicând regula de aur de mai sus descoperim că același incident are nu mai puțin de PATRU ADEVĂRURI. Sunt patru puncte de vedere la care trebuie să ne raportăm.

1. Ungurii 2. Globaliștii din UE 3. Imigranții din Sri Lanka 4. Neamul românesc

1. Ungurii Pentru ei imigranții sunt un blestem. Se chinuie de 30 de ani să-i alunge pe români din Harghita iar venirea altor seminții le strică planurile de stăpânire EXCLUSIV ungurească a teritoriului. Se tem de asta pentru că ȘTIU BINE CĂ ȘI EI AU APLICAT ACEEAȘI STRATEGIE pentru a ne lua Ardealul.

2. Globaliștii din UE Pentru ei sosirea celor doi este o binecuvântare pentru că se înscrie în planul general de metisare a Europei, înlocuirea națiunilor cu alte popoare.

3. Imigranții din Sri Lanka Pentru ei venirea aici este o mare reușită, o nouă speranță de progres. România este pentru ei ce este Italia, Spania, Marea Britanie și Germania pentru românii plecați în pribegie la muncă pentru o viață mai bună.

4. Neamul românesc Pentru neamul românesc sosirea celor doi se adaugă celor aproape 100.000 de alți migranți deja prezenți la noi în țară de care nu se mai împiedică nimeni. Oamenii de afaceri sunt disperați și angajează pe oricine poate înlocui pe cei cinci milioane dispăruți peste hotare. Românii trăitori pe aceste meleaguri se împuținează și neamul nostru ajunge o MINORITATE.

Iată așadar cum același eveniment trebuie înțeles în funcție de unghiul din care privim.

1. Ungurii. Xenofobie 2. Globaliștii UE. Repopulare 3. Cei doi imigranți. Progres 4. Neamul românesc. Tragedie

De aceea vă rog pe voi, cei care sunteți alături de mine de când am început ANUL ROMÂNISMULUI cu articole zilnice din 1 Ianuarie, să aplicați de azi înainte Regula de Aur a tatălui meu atunci când citiți sau vedeți un comentariu în mass media:

1. Identificați TOATE părțile care ar putea fi interesate de acel eveniment.

2. De îndată ce aflați pe toți cei interesați veți cunoaște IMEDIAT cine-l plătește pe autorul articolului din mass media în funcție de partea de care se poziționează acesta prin comentarii.

Apropo de GYERGYODITRO, nu mai dați verdicte absolute.

În viață totul este RELATIV. Clarificați-vă în minte și suflet de partea cui sunteți din cei PATRU actori și analizați cazul prin prisma interesului vostru.

Doar așa veți scăpa de manipularea din mass media.

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page