top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 4 Ianuarie. Ziua 4. Despre caracter, propria imagine și succes.

Anul ROMÂNISMULUI 4 Ianuarie 2020. Ziua 4 Despre caracter, propria imagine și succes.

Așa cum am anunțat în prag de an nou, cred cu tărie că 2020 va fi ANUL ROMÂNISMULUI, anul renașterii noastre miraculoase. Pentru cei care ni se alătură mai târziu vă rog să citiți postarea din 31 Decembrie 2019. Acolo prezint proiectul meu de țară pentru reîntregirea spirituală a neamului românesc. EDUCAȚIA va fi prima armă pe care o vom ridica pentru eliberarea noastră din lanțurile antiromânești coloniale. Anul ăsta vom întoarce roata. Nu va fi ușor și nici simplu. Aici nu vom posta doar titluri, lozinci și nutreț intelectual. Vom munci pe brânci, împreună, pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. 2020 în 366 de zile de EDUCAȚIE pentru succesul personal.

Astăzi vorbim despre succesul în viață văzut prin propria imagine pe care avem despre noi.

Pentru cei care-mi scriu în aceste zile și care nu înțeleg de ce nu trec direct la chestiuni de luptă politică, iată o explicație simplă:

OMUL SFINȚEȘTE LOCUL. OMUL este măsura tuturor lucrurilor și până când nu regăsim OMUL LIBER din interiorul fiecăruia dintre noi nu putem spera să câștigăm războiul ideologic ce pârjolește neamul nostru.

Primele mele articole ne ajută să obținem succesul personal și pe baza acestui succes personal putem apoi construi succesul nostru ca neam.

Un singur OM LIBER iubitor de neam, curat la suflet și educat valorează mai mult decât o mie de #rezist ignoranți, manipulați și dezrădăcinați.

Astăzi vorbim de caracterul nostru, ceea ce ne definește în viață.

Se spune că omul este ca o ceapă.

La interior se află trăsăturile sale de caracter autentice, adevăratul EU. Acest nucleu autentic este acoperit cu un strat artificial format din părerea pe care o avem noi despre propria persoană.

La cei mai mulți dintre noi acest strat este inferior calitativ, avem o părere proastă despre noi, credem că nu suntem buni de nimic și că alții ne sunt superiori.

Ca și când acest strat superficial nu ar fi de ajuns pentru a ne afecta șansele de succes, la suprafață adăugăm un al treilea strat care arată cum am vrea noi să fim vedeți de cei din jur.

Oamenii de succes au o conștiință de sine foarte dezvoltată, știu exact cine sunt și nu-și pierd timpul arătând lumii o altă imagine decât cea autentică.

De aceea cunoașterea de sine este esențială. Trebuie să știm ce puncte tari avem și deasemenea ce puncte slabe ne fac vulnerabili. Astfel putem face un plan de acțiune pentru succes.

Cei mai mulți dintre noi s-au prefăcut atât de mult timp încât nici măcar nu mai știu cine sunt cu adevărat.

Vestea bună este că TOȚI ne naștem PRINȚI și PRINȚESE și avem tot ce ne trebuie pentru a avea succes. Acum trebuie doar să îndepărtăm straturile cepei existențiale și să ne trăim viața la potențialul nostru maxim.

Iată mai jos un exercițiu simplu dar extrem de puternic prin care putem să aliniem nucleul nostru autentic la ceea ce credem despre propria persoană. Astfel, nu ne vom mai pierde vremea cu prefăcătorii și vom ști exact ce nu putem și mai ales ce putem să facem în viață.

Acest procedeu este pus la punct de Paul McKenna, Richard Bandler și Derren Brown, experți în psihologie modernă și în programare neuro-lingvistică.

Folosiți zilnic acest exercițiu și curând veți observa schimbări pozitive.

1. Relaxați-vă într-un loc unde să nu fiți deranjați câteva minute.

2. Închideți ochii și vizualizați cu bucurie și satisfacție în fața voastră o copie IDEALĂ a propriei persoane, cea mai bună versiune a voastră. Cum arătați? Cum vorbiți? Cum rezolvați problemele? Cum sunteți felicitați de cei din jur?

3. De îndată ce aveți această imagine formată contopiți-vă vizual cu acea copie IDEALĂ și vedeți cu ochii ei, auziți cu urechile ei și simțiți cu simțurile ei aceleași interacțiuni, acea viață de succes.

4. La final imaginați-vă cum va arăta viitorul vostru de succes pe care tocmai l-ați imaginat.

Succes! De îndată ce vă veți alinia părerea de sine cu realitatea viața vi se va schimba în bine.

Nu uitați, oamenii puternici au o cunoaștere de sine care le permite să-și forțeze limitele pentru că doar ÎN AFARA ZONEI DE COMFORT SE GĂSEȘTE SUCCESUL!

Vom porni la lupta pentru renașterea neamului românesc de îndată ce vom ști în ce fel putem lupta fiecare pentru cauza românismului milenar.

Mâine discutăm despre natura umană și despre importanța cunoașterii ei.

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele la mine pe blog, bogdanvasile.blog.

Toate aceste postări pe facebook sunt legate prin #anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page