top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 7 Februarie. Ziua 38. CONSTITUȚIA este doar o vorbă goală crezută de fraieri

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 7 Februarie. Ziua 38. CONSTITUȚIA este doar o vorbă goală crezută de fraieri. Adevărata constituție are o singură propoziție: CINE POATE OASE ROADE, CINE NU NICI CARNE MACRĂ.

În aceste zile în România se încalcă zeci de legi în fiecare zi. Guvernul ignoră legea, parlamentul nu respectă hotărârile CCR, președintele țării nici nu știe câte articole are Constituția iar judecătorii și procurorii și-au creat propriile legi ale junglei politice în care trăiesc.

Mă tem că peste tot în lume asta este regula mai degrabă decât excepția.

Peste tot în lume unde există o constituție, scrisă sau nu, există controverse, abuzuri, încălcări și suspendări ale acesteia.

Asta se întâmplă pentru că legea fundamentală este făcută de oameni iar oamenii sunt schimbători ca marea. Așa cum se pierd firele de nisip printre degetele depărtate ale unei mâini tot așa trecem noi oamenii pe lângă lege.

Chiar și celebra constituție a Statelor Unite ale Americii este în permanență suspendată, siluită și ignorată.

În 2001 fostul președinte american Barack Obama, pe atunci doar senator de Illinois, se plângea cum Curtea Supremă nu obliga și la asigurarea unei egalități economice așa cum impusese egalitate politică și educațională. Făcea asta deși constituția interzicea acest lucru.

Senatorul John McCain a făcut lobby puternic pentru ca băncile private și cetățenii să primească bani de la stat pentru acoperirea datoriilor. Împotriva constituției s-au plătit atunci sute de miliarde de dolari către băncile private aflate în stare de faliment.

Franklin Delano Roosevelt, celebrul președinte american din perioada interbelică a propus și introdus legislație de tip sovietic în agricultură prin care îngrădea libertatea capitalistă. S-a scuzat explicând că deja constituția era învechită și trebuia schimbată.

Dacă privim în istoria SUA vedem cum aproape toți marii președinții americani, John Adams, Abraham Lincoln, Woodrow Wilson sau George W Bush au semnat legi anticonstituționale. Unele condamnau libertatea de exprimare, altele interziceau libertatea de a semna contracte, chiar autorizau spionajul propriilor cetățeni fără mandat legal.

Au făcut toate astea în văzul lumii și cu impunitate. Au suspendat constituția deși TOȚI juraseră să o respecte. Și nu au pățit nimic.

În România toată lumea se jeluiește când președintele Iohannis încalcă prevederile constituției fără jenă. Sar toți “analiștii” în sus când Curtea Constituțională face blat cu președintele și schimbă soarta țării (vezi referendumul pentru demiterea fostului președinte Băsescu). Nu există zi de la Dumnezeu în care să nu ascultăm comentarii și analize despre ce va face, ce va zice sau ce va hotărî CCR-ul.

De ani de zile parlamentarii PSD, PNL, ALDE, UDMR și USR refuză să schimbe legislația conform deciziilor CCR. Și nu pățesc nimic. Sunt sute de legi devenite ILEGALE conform CCR dar nimeni nu le schimbă. Și nu pățește nimeni nimic.

Observați că aici nu discutăm dacă o lege este bună sau rea ci dacă este respectată sau nu.

Asta este realitatea. Guvernează cel mai puternic nu cel mai drept. Dreptatea o face PUTEREA și nu legea. Nu există autoritatea legii ci legitimitatea PUTERII.

In multe comentarii insist pe această concluzie pentru că aici găsim și calea dacă vrem să dăinuim ca neam românesc.

DACĂ AȘTEPTĂM CA LEGEA SĂ NE APERE MURIM CU LEGEA ÎN MÂNĂ.

1. Trebuie înființate ONG-uri naționaliste 2. Trebuie trimiși observatori naționaliști la TOATE secțiile de vot din țară și străinătate. 3. Trebuie publicate ghiduri de acțiune civică naționalistă. 4. Trebuie înființate publicații naționaliste, radio, internet TV și bloguri. 5. Trebuie organizate evenimente cu caracter naționalist 6. Trebuie lansate cursuri de educație naționalistă 7. Trebuie promovați actori și scriitori naționaliști.

Vom fi sabotați, vom avea spioni printre noi, legea se va aplica strâmb în cazul nostru și vom fi vânați ca niște animale.

Din păcate asta este SINGURA cale.

Ignorați toate noile partide politice și platforme ideologice care nu au cele de mai sus în program. Sunt toți doar clone avansate ale partidelor existente. Nimic bun nu va veni de la ei.

Vin alegerile. Voi încerca DIN NOU să pornesc motoarele neamului pe direcțiile enumerate mai sus.

Haideți fraților! Urniți-vă! Timpul și-a pierdut răbdarea cu noi!

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page