top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI. 8 Februarie. Ziua 39. Guvernul Orban este impus de marile puteri. Marile put

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 8 Februarie. Ziua 39. Guvernul Orban nu a fost și nu poate fi românesc. Marile puteri nu au prieteni ci doar supuși. Cine nu știe asta plătește scump. IGNORANȚA este cea mai periculoasă etapă pe drumul cunoașterii.

România nu are prieteni printre marile puteri. Motivul este acela că marile puteri nu au prieteni. Așa au ajuns mari.

Toate poveștile cu parteneriatele “strategice” sunt de fapt contracte comerciale mascate prin care cei mari iau de la cei mici și apoi mituiesc o gloată de nemernici trădători să le ridice osanale.

La noi gloata este clasa politică provenită din îmbogățiții compromiși ai loviturii de stat din 1989.

Marile puteri stăpânesc agresiv și în mod absolut cu ajutorul inconștient al vagabonzilor locali.

Această realitate a fost mereu posibilă datorită IGNORANȚEI, a lipsei de cunoaștere care macină popoarele lumii.

Dintre toate etapele educației ignoranța este cea mai periculoasă.

Pentru a înțelege cât de important este acest aspect iată mai jos ciclul educativ care ne afectează pe toți dar de care nimeni nu vorbește în școală.

Orice subiect nou abordăm în viață, la orice vârstă ne-am afla și oricâtă experiență am avea în alte domenii, la început suntem cu toții IGNORANȚI NECONȘTIENT în legătură cu noul domeniu.

Pe drumul cunoașterii parcurgem cu toții următoarele etape. Cei care nu știu aceste secrete devin victime sigure ale manipulării.

1. Ignoranță neconștientă Cu alte cuvinte “nu știm că nu știm” nimic despre un subiect.

2. Ignoranță conștientă De îndată ce aflăm că nu știm nimic despre un subiect avansăm la etapa a doua, “știm că nu știm”.

3. Competență conștientă Pe măsură ce învățăm și experimentăm devenim mai buni pe acel subiect și începem să “știm că știm”.

4. Competență neconștientă După mult efort și practică ajungem să fim atât de buni în acel subiect încât pentru cei din jur activitatea noastră apare ca fiind a doua natură, “știm fără să ne mai gândim că știm”.

Dintre toate cele patru etape ale educației prima, incompetența neconștientă, este cea mai periculoasă și păguboasă.

Deoarece nu ne dăm seama că nu știm nimic nu putem decide dacă acel domeniu ne afectează sau nu, ne poate ajuta sau nu, ne poate schimba viața sau nu.

De îndată ce luăm contact cu complexitatea unui subiect trecem la etapa a doua, cea a incompetenței conștiente. Aici avem uriașul avantaj al OPȚIUNII. Vrem să învățăm despre el sau nu. Orice decizie am lua suntem deja stăpâni pe viața noastră și nu doar victime sigure în mâna manipulatorilor.

Odată trecuți la etapa a treia, a competenței conștiente, este aproape imposibil ca cineva să-și mai bată joc de noi sau să ne mintă pe acel subiect deoarece deja cunoaștem elementele fundamentale și avem experiența practică ce ne protejează.

Modelul de mai sus se aplică la orice abilitate încercăm să deprindem în viață, să cântăm, să dansăm, să calculăm, să scriem proză, poezie sau eseu, să devenim ingineri, arhitecți, programatori, artiști, polițiști, judecători sau POLITICIENI.

Un om educat este greu de manipulat.

Marile puteri nu pot exista fără munca și sprijinul maselor populare dar acestea nu ar accepta sclavia dacă ar fi educate.

Marile puteri știu asta și experții lor în manipulare fac tot ce pot pentru a menține masele populare ÎNTOTDEAUNA la etapa INCOMPETENȚEI NECONȘTIENTE.

În trecut era infinit mai ușor pentru că, în absența tehnologiei, informația (despre care am vorbit ieri) circula foarte greu. Oamenii erau analfabeți și mureau repede.

Astăzi accesul la informație se face infinit mai ușor dar trebuie să învățăm cum și ce să folosim din noianul de intoxicări și manipulări.

Pentru a scăpa de sub tirania marilor puteri trebuie mai întâi să ieșim din noaptea IGNORANȚEI în care suntem ținuți prizonieri de aceștia.

Trebuie să decidem în sufletul nostru următoarele:

1. Sunt conștient că orice domeniu funcționează după reguli precise pe care nu le pot cunoaște decât prin studiu aprofundat și de durată.

2. Dacă vreau să am succes, în orice domeniu, trebuie să trec prin toate cele patru etape.

3. Politica marilor puteri se bazează pe manipularea ignoranților, a celor aflați MEREU la prima etapă a cunoașterii.

4. Pentru a trăi o viață de succes construită pe libertate și pe voința mea proprie trebuie să devin competent în următoarele domenii:

– Natura umană – Inteligența emoțională – Istoria neamului meu – Legile banilor – Tehnici de manipulare

Despre câteva dintre ele am vorbit deja zilele trecute.

Pe această pagină, zi de zi, timp de un an de zile, vom face exact acest lucru, prin educație vom rupe lanțurile IGNORANȚEI cu care globaliștii progresiști neomarxiști ne țin legați în întuneric pentru a ne fura resursele materiale, umane și spirituale.

_____________ \\\\ //// ___________

Țineți aproape și ne va fi mai bine!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, ale iubirii de neam și ale curățeniei sufletești!

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele scrise la mine pe bogdanvasile.blog iar materialele video pe YouTube pe pagina Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page