top of page

A acceptat deja Europa dezmembrarea României?

Timp de cinci zile premierul ungar Viktor Orban însoțit de membrii guvernului său s-au dat în bărci pe teritoriul României, la Tușnad, cu binecuvântarea autorităților române.


Din cacofonia obișnuită de voci politice dâmbovițene se desprind zilele astea două curente, unul care-l admiră pe Viktor Orban și altul care-l înjură pe acesta.


Prinși în capcana înșelătoare a acestui duel ideologic mă tem că ambele curente de gândire ignoră poate cel mai important detaliu. Îl voi menționa aici sperând că va intra curând în discuție în spațiul public.


Cred că liderii de la Bruxelles au sprijinit până acum în mod tacit regionalizarea României deoarece fragmentarea etnică a ajutat în ultimele două decenii planului de distrugere a Europei națiunilor.


Pentru atingerea acestui scop aceștia s-au folosit de copilul obraznic al Europei, această Ungarie ce încă nutrește ambiții imperiale păstrate din veacul trecut când pierderea războiului a dus la căderea imperiului Austro-Ungar și spargerea acestuia la 1918 în patru țări, Austria, Ungaria, Cehoslovacia și Iugoslavia.


Acesta este motivul pentru care guvernul de la București, care de zeci de ani nu face nimic fără ordin din afară, acceptă să fie pus în poziția aparent imposibilă de a fi și pro-Bruxelles și în același timp de a accepta pe teritoriul României discursul anti-Bruxelles al Ungariei. Iliescu, Băsescu și mai târziu Iohannis au primit ordin să accepte metisarea și enclavizarea României și s-au executat prin menținerea UDMR la guvernare, intrarea în UE și prin concesiile făcute Ungariei.


Cu alte cuvinte prezența lui Orban și intențiile sale revizioniste nu vin deloc în contradicție cu liderii de la Bruxelles deoarece pretențiile sale se potrivesc de minune planului de spargere a națiunilor.


Această complicitate a Europei cu planul Ungariei Mari visat de Orban este însă încurcată de schimbările impuse la nivel global de noua ordine multipolară propusă de Est. Văzând că Orban devine acum aliatul Rusiei și dușmanul celor de la Bruxelles Europa se vede astăzi nevoită să accepte că la un moment dat căruța globalistă de tip occidental s-a stricat și că un al treilea război mondial pierdut de lumea veche o obligă pe aceasta să negocieze acum o înțelegere secretă cu Vladimir Putin & Co. pentru reîmpărțirea sferelor de influență pe modelul pactului Ribbentrop-Molotov din 1939.


Această situație paradoxală poate fi explicată doar dacă acceptăm că Vestul știe că a pierdut bătălia împotriva noului pol de putere BRICS & Friends (Arabia Saudită, Iran, Turcia, plus mărunțiș) iar acum asistăm la negocierile pentru nașterea unui ev post-național cu caracter multipolar.


Lumea veche este obligată zilele astea să lase în părăsire planul globalist îndeplinit doar parțial iar asta include dezastrul metisării populației și al enclavizării care a distrus caracterul național al vechii lumi europene. O Europă fragmentată rasial, repopulată cu asiatici și blocată economic de zidul BRICS & Friends va rămâne doar umbra defunctului imperiu occidental născut pe ruinele Imperiului Roman de Răsărit și răpus înainte de a-și vedea visul cu ochii, o lume unipolară condusă de colonizatori.


Dacă privim în jur observăm că noi cel mai probabil ne aflăm în mijlocul acestui haos provocat de proiectul neterminat al globalizării de tip occidental iar noua ordine multipolară se așează peste o Europă învinsă în sfârșit după 500 de ani de colonialism agresiv. Pentru a-și proteja ascensiunea noii stăpâni ai lumii se vor asigura că Europa rămâne fragmentată și vor face asta alimentând haosul prezent astăzi pe continent.


Mă tem că, din păcate, deși construcția statelor naționale va supraviețui, acest tip de organizare va fi rezervat doar învingătorilor. România a ales să meargă alături de imperiul occidental și apusul acestuia ne va trage și pe noi în abisul în care au pierit rând pe rând marile imperii din trecut.


Putem spera că atunci când se vor liniști apele vom mai avea sub control Moldova și Muntenia și că neamul românesc își va căuta supraviețuirea prin păstrarea limbii, a obiceiurilor și a istoriei sale milenare.


În acel nou ev al copiilor noștri unii dintre noi vom trăi din nou sub steag străin iar cei rămași la răsărit de Carpați vom avea mai puțin pământ dar mai multă înțelepciune.


Sic transit gloria mundi…


www [.] RomâniaRomânilor [.] org

109 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page