top of page

Adrian Năstase reintră în politică

Punem pariu că ajunge și el în grajdul APP al lui Dragnea ca și Adrian Severin, vânzătorul de insule?

Îl mai știți pe Bombonel? Așa îi zicea Vadim lui Adrian Năstase, cel care a fost prim ministru PSD și care a vândut tot ce a prins din industria românilor, Sidex, Alro, Petrom, Banca Agricolă, Rafo și Rodipet.

E de legendă faza cu Sidex care pierdea un milion pe zi și aproape imediat după vânzarea către Mittal Steel a devenit … profitabil dar taxe n-a plătit.

La pachet cu Petrom Bombonel a cedat și accesul la țiței și gaze, trădare care i-a enervat pe alți dușmani ai țării care voiau și ei o felie din tortul românilor.

Ei bine, justiția din românica l-a albit azi pe Adrian exact acolo unde avea Dragnea nevoie, la dreptul de a alege și a fi ales.

Și uite așa, domnul fost prim ministru și vânzător de industrii grele are cale liberă să facă iar blestemății prin țară lângă vânzătorul de insule sub bagheta punătorului de prim miniștri ai serviciilor antiromânești (Grindeanu, Tudose, Dăncilă) și dătător de drepturi offshore americanilor.

APP-ul crește ca din apă și este promovat la Realitatea TV, trompeta serviciilor. Români, parcă văd că ajungeți să votați AUR-APP și veți crede iar că sunteți deștepți în cap.

Ghinion.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page