top of page

Arma cu care o mișcare naționalistă poate salva neamul românesc

Cred ca motivul principal pentru care multe partide nationaliste nu reusesc sa se faca auzite si sa creasca este tocmai conceptul de voluntariat fara selectie cu care s-a pornit la drum. Oricine are acces la internet si poate posta pe facebook si instagram devine automat purtator de cuvant.

Din pacate, doar bunele intentii si ceva timp liber nu sunt de ajuns. Inainte de a deveni vectori de opinie, cei care sunt acceptati ca voluntari trebuie sa treaca printr-o selectie riguroasa facuta de liderii miscarii nationaliste. Criteriile necesare trebuie stabilite de cei de acolo iar consecinta abaterii de la reguli trebuie sa fie drastica.

La inceput miscarea nationalista trebuie sa fie IMPECABILA. Voluntarii trebuie sa se bucure de o REPUTATIE IMPECABILA si sa faca exact ce sunt pusi sa faca, nimic mai mult si nimic mai putin. Sa nu existe frica daca numarul celor ce lupta pentru cauza nationala este mic, asa trebuie sa fie la inceput.

Timpul este pretul pe care-l platim pentru a putea dainui ca neam. Nu va aruncati sa pareti mai mari decat sunteti pentru ca pretul platit este URIAS. Mesajul se poate dilua daca este afisat de pagini media care posteaza mii de alte subiecte si fotografii, preluate la randul lor de pe alte site-uri fara a fi analizate cu grija.

Suntem nationalisti, crestini si luptam cu arma romanismului in mana. TOTI voluntarii trebuie sa fie pregatiti in aceste subiecte, sa cunoasca istoria neamului nostru, sa cunoasca istoria religiilor, sa stie geopolitica, sa fie la curent cu tot ce se intampla pe plan international, sa fie comunicatori experimentati si, mai presus de ORICE, sa poata demonstra ca au o viata cinstita, curata sufleteste si ca tin aproape de neamul lor romanesc.

Miscarea politica trebuie sa scrie un manual de reprezentare, un ghid pentru toti cei ce vor sa puna umarul la efortul acesta urias. Aceste reguli sa fie discutate si explicate celor care vor sa ia parte activa la lupta politica. Caracterul miscarilor nationaliste obliga la selectivitate AGRESIVA altfel vor fi sufocate de masina infernala a dusmanilor mult mai pregatiti in manipulare.

Traim intr-o lume care nu mai vrea natiuni ci mari populatii omogenizate prin distrugerea radacinilor nationale. Paradoxal, noi innotam impotriva curentului iar ei sunt curentul Nu dusmanii declarati vor distruge miscarile nationaliste ci acei voluntari, membri de partid infiltrati de dusmani, membri care vor planui si vor crea in numele nostru incidente, luari de pozitie, comentarii, postari si evenimente distrugatoare pentru reputatia noastra.

Trebuie sa controlam draconic toate canalele media unde se afiseaza sigla si numele partidului sau al miscarii nationaliste in cauza. Acestea trebuie manageriate doar de oameni care au trecut prin filtrele mentionate Salvarea neamului este mult mai importanta decat orice calcul politic, de alegeri, de reprezentare sau chiar si de finantare imediata.

Important este sa DAINUIM ca neam.

Poate ca nu sunt bani, poate ca nu este timp pana la primele alegeri, poate ca suntem blocati pe canalele media, poate ca inca nu avem destui oameni in teritoriu, toate acestea pot fi adevarate, insa fara un control strict al calitatii celor ce vorbesc si lupta pentru noi, cred ca exista URIASUL risc de a rata tocmai acest moment de inceput cand REPUTATIA ESTE SINGURA SANSA PE CARE O AVEM.

Cred ca la inceput de drum, toate eforturile intelectuale si materiale trebuie indreptate catre construirea unei REPUTATII LEGENDARE. Asta ne va salva, ne va descrie ca purtatori de stindard de neam romanesc si mai ales, asta vor vedea dusmanii nostri. Ei au tot ce vor in afara de REPUTATIA LEGENDARA de iubitori de neam si tara. Si oricat vor cheltui nu vor putea avea-o. Asta este arma noastra nucleara, sa nu o pierdem ca alta nu mai avem. Romania romanilor, numai a romanilor si a tuturor romanilor. Sa auzim numai de bine!

indreptar master
4 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

コメント


bottom of page