top of page

Aseară am avut un vis

Aseară am avut un vis:


Se făcea că un grup ocult a lansat în lume o minciună despre un vi…us inexistent și pentru că acesta nu exista au avut nevoie de un așa zis test pentru a pretinde că oamenii sunt bolnavi. Deși acest test nu identifică boala grupul ocult a obligat omenirea să-l facă pentru că asta era singura cale de a întreține minciuna.


Deoarece vi…ul nu exista oamenii nu puteau muri din cauza lui și atunci grupul ocult a pus toate decesele din cauze cunoscute pe seama acestui vi…us inventat și astfel au dispărut decesele cauzate de gripe, cancere și alte boli.


Tot în vis se făcea că odată introdusă minciuna grupul ocult a obligat omenirea să se înțepe cu o zeamă necunoscută pentru a trata o boală care exista doar pe hârtie.


În acest moment visul a deveni foarte interesant pentru că lumea s-a separat în trei tabere:


1. Cei care credeau deplin minciuna și care s-au înțepat disciplinat.


2. Cei care nu credeau minciuna dar s-au înțepat de frică să nu-și piardă privilegiile, banii și statutul social.


3. Cei care nu credeau minciuna și au refuzat să se înțepe chiar cu riscul de a fi excluși din noua lume fără drepturi individuale ce se construia în jurul lor de către grupul ocult.


În visul meu se părea că grupul ocult făcea toate astea pentru preluarea totală a controlului asupra omenirii, pentru introducerea omului nou ca un hibrid om-mașină și pentru eliminarea proprietății private, a națiunilor și a drepturilor individuale.


Pentru a învinge grupul ocult trebuia întâi să elimine complet oamenii din grupul 3 de mai sus pentru că lupta lor era un simbol mult prea periculos pentru cei din grupul 2 de mai sus care ar fi putut oricând să-și regăsească demnitatea și curajul de a trece cu arme și bagaje în grupul 3 și astfel ar fi pus în pericol planul ocultei.


Și uite așa oculta se grăbea să introducă legi, să aresteze oamenii din grupul 3 și mai ales să tipărească sume uriașe de bani cu care să mituiască pe cei din grupul 2 care ar fi putut să le facă probleme. Aceștia erau doctori, profesori, juriști, jurnaliști și oameni de afaceri educați care vedeau adevărul și ar fi putut oricând să le strice planul.


Tocmai când visul devenea mai interesant a sunat alarma și m-am trezit dar am rămas cu o întrebare așa cum rămâi când ieși de la film, oare cum ar putea cei din grupul 3 să-i aducă lângă ei pe cei din grupul 2?


Complicat vis am mai avut și eu, bine că a fost doar un vis!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page