Astăzi am lansat pe facebook pagina de educație și activism civic ”România Românilor”. Urmăriți post

În trecut facebook m-a blocat și m-a cenzurat copios deoarece postările mele erau prea naționaliste într-o lume care vrea cu tot înadinsul să se ducă naibii într-o manieră globală.

Am decis să închid acea pagină dar am continuat să monitorizez activitatea liderilor de opinie din spațiul virtual.

Masacrul patrioților continuă acolo cu frenezie deoarece această rețea este născută din părinți globaliști și așa o să fie până o scoatem noi, naționaliștii, la pensie.

Pentru a face asta avem la dispoziție mai multe opțiuni printre ele aflându-se și educația civică a celor care încă sunt orbiți de progresism.

De aceea am hotărât să relansez proiectul meu educativ însă acesta va exista într-un format nou, mult mai eficient, ușor de digerat și care va permite celor care mă citesc să pună în practică imediat regulile pe care le vom discuta.

Așadar mergeți pe pagina ”România Românilor”, dați LIKE sau FOLLOW și țineți aproape.

Nu mor caii când vor câinii!

Cei care doresc să învețe cum să se implice civic pentru cauza naționalismului românesc o pot face vizitând website-ul http://www.romaniaromanilor.org unde pun în practică teoria cărții mele pe care o puteți citi gratuit aici: Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022