Astăzi am lansat Proiectul ”România Românilor” pentru monitorizarea MASIVĂ a procesului electoral. A

Români, Statul este în disoluție iar Contractul Social a fost spulberat. Suntem cu toții sub asediu și timpul nu mai are răbdare cu noi.

Tot nu vreți să ieșim cu TOȚII la vot? Tot nu vreți să monitorizăm TOATE secțiile de votare?

Chiar dacă vom fi furați la centralizarea rezultatelor, chiar dacă este CERT că alegerile vor fi fraudate, măcar neamul românesc va afla pentru prima dată ADEVĂRUL DE LA URNE. Astfel VOM FACE PRIMUL PAS CĂTRE RENAȘTEREA NEAMULUI.

Toți cei care sprijinim candidați naționaliști trebuie să fim observatori în ziua votului. Pentru ei, pentru a le da o șansă egală altfel frauda îi va îngropa. În afara votului nostru cel mai mare ajutor pentru ei va fi PAZA LA URNE.

Astăzi am lansat site-ul RomâniaRomânilor.org unde găsiți toate detaliile necesare pentru a deveni observatori naționaliști.

Împreună avem puterea să vedem cu ochii noștri câte voturi obțin suveraniștii, putem să centralizăm adevărul și să-l strigăm TARE să se-audă-n toată lumea. Așa cum strigăm astăzi ticăloșiile prin care ne sunt furați și uciși copiii.

Distribuiți site-ul pe toate grupurile care susțin naționaliști. Trimiteți acest proiect pe toate canalele media, la ziariști și la persoanele proeminente în spațiul public.

Dacă vrem să-i ajutăm pe patrioți o putem face adunând semnături, votând pentru ei și apoi stând de veghe la urne. Suntem sute de mii, poate milioane, hai să găsim indeajuns de mulți patrioți și pentru monitorizare.

Hai să dăm din nou o șansă naționalismului românesc. RomâniaRomânilor.org

Romania Romanilor site
0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022