top of page

Astăzi am publicat Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc! Îl puteți citi gratuit aici.

Mai jos puteți citi motivele pentru care am scris acest Îndreptar.

Pentru cei nerăbdători să înceapă lectura iată aici link-ul:

Cartea poate fi citită aici: Indreptarul Renasterii Neamului Romanesc.

Noi românii am ajuns să fim MINORITARI la noi acasă. Dacă vrem să renaștem trebuie să învățăm să gândim ca o minoritate.

Cum s-a ajuns aici?

Datorită faptului că în ultimii 160 de ani dușmanii neamului românesc ne-au atras într-un joc în care regulile au fost făcute de ei și noi nici nu ne-am dat seama de atacul lor decât foarte târziu. Dincolo de slăbiciunile omenești, teama și lăcomia, mai presus de orice s-a aflat, și continuă să se afle, LIPSA EDUCAȚIEI maselor populare.

În general, poporul nu înțelege mecanismele puterii, nu se poate proteja împotriva manipulării și nu-și cunoaște drepturile. Cei ce ne atacă și ne colonizează forțat de 160 de ani sunt experți în manipulare, cunosc mecanismele puterii și au o formidabilă unitate de acțiune. Singura noastră șansă de supraviețuire este EDUCAȚIA, să devenim mai buni ca ei în domeniile în care ne-au furat, batjocorit și umilit.

Datorită situației disperate în care ne aflăm la ora actuală, pe lângă această educație, trebuie să ne schimbăm complet strategia de luptă și să gândim ca o comunitate MINORITARĂ. Ne-am amăgit prea mult cu sentimentul că suntem majoritari pe acest teritoriu binecuvântat și iată, alte neamuri mai abile decât noi aproape au reușit să ne elimine de pe scena istoriei.

De îndată ce acceptăm că suntem minoritari, devine obligatoriu să ne dezvoltăm mecanisme de supraviețuire iar acestea sunt în mod necesar legate de manipulare, obținere a puterii în mod discret, o înaltă conștiință de grup și o luptă pentru cauza neamului împinsă până la sacrificiu.

Acest Îndreptar al Renașterii Neamului Românesc este continuarea luptei pentru dăinuirea noastră ca neam românesc în vatra pentru care au murit strămoșii noștri. Avem înaintași iluștri care ne vor sta alături în ceasurile grele. Mircea, Ștefan, Mihai, Constantin, Avram, Tudor, Alexandru, și împreună cu ei toți eroii războaielor drepte și martirii cauzei românești interbelice precum și toți cei cu inima română de astăzi.

Întru amintirea lor acest Îndreptar ne este și biblie și pușcă, având între paginile sale elixirul nemuririi.

L-am scris cu sufletul încărcat de emoție dar și de durere, o durere pe care o împărtașesc toți românii care-și văd țara furată și neamul împrăștiat în toate vânturile lumii.

Să ducem cu toții vorba mai departe, să povestim și celor dragi nouă ce am învățat din acest Îndreptar, ca să se ducă vestea-n țară că se trezește neamul nostru milenar!

Cartea poate fi citită aici: Indreptarul Renasterii Neamului Romanesc.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page