top of page

Astăzi la ora 19:00, printr-un vot ticălos, parlamentarii aleși de voi pot semna actul final de înro


Astăzi la ora 19:00, printr-un vot ticălos, parlamentarii aleși de voi pot semna actul final de înrobire a poporului român.


Votul de azi din parlament, orchestrat de PSD, PNL și Iohannis împotriva poporului este mai periculos pentru români decât toate molimele de până acum.


Până astăzi, 9 Iulie 2020, Ciolacu, Orban și Iohannis v-au pus botniță și v-au distrus viitorul financiar prin practici ILEGALE dictate din afara țării. V-au tras-o încălcând legile cu tupeu de golani de stradă, mințindu-vă că este stare de urgență și mai apoi alertă.


Până azi puteați să-i dați în judecată “pe persoană fizică” pentru a vă recupera ce vreți voi, bani, demnitate, speranță.


Începând de astăzi însă lucrurile se pot schimba fundamental pentru că golanii din parlament s-au șmecherit și la ora 19:00 vor să voteze o nouă lege care le dă puteri nelimitate asupra vieții voastre.


Noua lege le dă voie la haimanale să vă ia de pe stradă și să facă ce vor ei cu voi sub pretextul “siguranței sanitare” pe care o definesc tot ei așa cum vor.


Cu alte cuvinte pot continua să vă belească la fel dar de data asta vor fi protejați de lege!


Noua lege le dă puteri de viață și de moarte asupra copiilor voștri, asupra familiilor voastre și asupra bunurilor pe care le aveți.


Presa este în delir, aprobă cu entuziasm această veritabilă declarație de război împotriva propriului popor iar voi continuați să le faceți audiență!


O mână de activiști civici sunt în stradă în fața parlamentului încă de azi dimineață.


Protestează așa cum știu ei împotriva crimei puse la cale de clasa politică.


Sunt acolo pentru ei dar ȘI PENTRU VOI.


Sunt puțini, dezorganizați și ignorați de îmbuibații din parlament și de haimanalele din presa năimită de străini.


Unde sunt azi suveraniștii, partidele alea noi pline de generali și intelectuali care scapă țara de dușmani?


Unde sunt marii lideri politici de pe facebook pe care-i sorbiți din ochi zilnic?


Unde sunt azi vocile alea dizidente de prin PSD care se tot ung cu mirul luptei pentru neam?


Unde sunt miile de LIKE-uri de pe grupurile facebook de trei lulele care zilnic postează steaguri cu lupul dacic și ziceri celebre?


Unde sunteți voi?


Ciolacu, Orban, Barna, Băsescu Iohannis, Tăriceanu, Cioloș și Ponta vă nenorocesc pe viață chiar acum în parlament în timp ce voi vă ascundeți neputința în spatele perdelelor, sperând că ALTCINEVA se va ridica și va risca pentru voi.


CINE?


OARE CINE?


Mergeți lângă oamenii ăia care-s deja în stradă, arătați-le că nu sunt singuri, arătați-le că și voi gândiți și simțiți la fel ca ei.


Alo, suveraniștii, generalii, georgeștii, simionii, pleșoienii, lauferii, acum e nevoie de voi acolo în stradă lângă semenii voștri care se expun curajos furiei sistemului.


ACUM!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page