top of page

AUR șipus cal mort la căruță

Ieri Antena 3 a încercat din răsputeri să-i facă reclamă lui Călin “Clubul de la Roma” Georgescu dar acesta s-a prezentat atât de slab încât Simion și Târziu au început s-o dea la întors că cică încă nu e decis dacăcălin a fost sau nu pus în fruntea bucatelor ca PREȘedinte onorific al AUR.


Așa cum scriam încă din 2018 Călin știe doar două lozinci și trei zicale și dacă-i ceri exemple concrete despre orice (cum se bate cuiu-n perete) acesta se blochează și scoate fum.


Mă uit amuzat cum mimează Simion independența sa față de servicii. El face și drege, salvează, renaște, luptă, suveranizează boborul la foc automat dar nu poate face asta decât cu ajutorul unui Gâgă autohton expirat.


Încă ceva amuzant, și el și Șoșoacă suflă în aceeași trompetă suveranistă dar în timp ce Șoșo este complet ignorată de mass media Simion e peste tot, îl arată ăștia și la TV și în ziare și mai au puțin și încep să distribuie figurine din plastic în formă de Simion Superman!


Oare de ce madam e băgată sub preș în timp ce siamezul întru suveranizare e pus în vitrină?


Abia aștept să vă dați seama singuri.


Fiți deștepți că puteți!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Kommentare


bottom of page