top of page

AUR calcă iar pe bec în încercarea disperată de a demonstra că nu are nici o legătură cu naționalism

Domnul Dan Tănasă proaspăt uns deputat AUR de mașina de numărat voturi a STS-ului mi-a trimis astăzi mesaj privat să-mi ceară să nu mai postez link-ul către website-ul meu de educație civic naționalistă http://www.romaniaromanilor.org în comentariile pe care le fac la domnia sa pe pagină.

I-am răspuns că în acest caz nu voi mai vizita pagina sa iar răspunsul alesului ”naționalist” a fost ”Hai pa” însoțit de o față care râde de mine în hohote după care m-a blocat. Mai jos veți putea vedea pozele cu acest schimb de mesaje uluitoare.

Se pare că am provocat marele deranj atunci când am comentat la ultima postare a domniei sale în care acesta se plângea că secuii defilează prin Mureș în uniforme de husari și plimbă steaguri străine în disprețul legilor în vigoare și profitând de lipsa de reacție a autorităților centrale.

Observând că postările domniei sale nu oferă soluții ci doar semnalează probleme pe model jurnalistic și având în vedere ditamai scaunul de parlamentar pe care șade cu grație, i-am cerut (a nu știu câta oară) să adauge la comentariile sale și soluția ce se impune, altfel cititorii săi nu vor ști cum să folosească informația sa. Am adăugat link-ul website-ului meu deoarece acolo sunt multe pagini de educație civică naționalistă cu ajutorul cărora cititorii săi ar fi putut învăța ce pot să facă în lipsa ajutorului domnului deputat AUR.

Concret i-am sugerat să adauge la postarea sa următoarele:

  1. Ce lege este încălcată.

  2. Care este pedeapsa pentru încălcarea ei.

  3. Care este calea legală de atac.

  4. Ce face concret AUR împotriva acestui incident.

Această reacție a demnitarului nostru este cu atât mai semnificativă cu cât acesta cunoaște bine iubirea mea de neam românesc și toată lupta mea pentru dăinuirea acestuia.

Dacă pe domnul deputat Dan Tănasă îl deranjează mesajele și link-urile cu caracter naționalist atunci ne putem imagina cu câtă curățenie sufletească luptă el pentru neam.

Prin acest gest politic antinațional domnia sa este în armonie cu adunătura impostorilor de la AUR pe care i-am demascat în articolele mele anterioare de pe acest blog. Iată aici link-ul http://bogdanvasile.blog/2021/07/05/nationalisii-de-la-aur-invita-crema-neomarxistilor-lui-george-soros-sa-li-se-alature-halal-iubire-de-neam-romanesc-o-adunatura-cu-poleiala-suveranista-sub-care-pute-pestilential-ac/

Dincolo de dezgustul pe care-l simt este din ce în ce mai sigur că prin AUR dușmanii neamului românesc vor aduce la putere o altă turmă de impostori care se vor screme o vreme să sune iubitori de neam.

Iată mesajele, bucurați-vă români pentru că ați mai lăsat STS-ul o dată să voteze pentru voi:

Acesta a fost mesajul pe care l-am postat pe pagina sa:

0 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page