top of page

AUR este iluzia perfectă pentru visătorii suveraniști

Hai să lămurim subiectul AUR și George Simion pentru că deja se ambalează din nou românii în jurul unei iluzii.

  1. Simion a fost creat de Traian “se scufundaseu” Băsescu. Îl știți pe domnul președinte? Atunci îl știți și pe Simion.

  2. AUR a fost băgat în parlament de servicii pentru a controla mesajul suveranist și a avea o sperietoare “extremistă” la nevoie. Cu două luni înainte de alegeri AUR a “sărit” de la 0.75% drept la 9% și exact atât a luat la alegeri. “Surpriza” AUR de la urne e o prostie, în politica înaltă nu există surprize din astea, treziți-vă naibii o dată.

  3. În primele luni de mandat AUR a vrut să se unească pe față cu cele mai mari otrepe globaliste crescute sub aripa lui George Soros, mizerabili care au distrus conștiința românismului. Mă refer la Mihail Neamu, Adrian Papahagi, Teodor Baconschi și Cătălin Avramescu. V-am scris despre trecutul acestora la vremea respectivă la mine pe blog. Mergeți acolo și recitiți.

  4. AUR l-a nominalizat și îl propune premier și poate președinte pe Călin Georgescu, omul crescut în umbra lui Dolfi Drimer, Petre Roman, Marcian Bleahu și Mugur Isărescu. Și despre ei v-am tot scris ca să băgați la cap cine sunt cei de la care a luat lumină Georgescu. Povestea cu Clubul de la Roma e adevărată dar irelevantă deoarece Georgescu era deja globalist înainte de a fi trimis acolo, altfel nu pupa el o astfel de sinecură.

Așadar relaxați-vă că nu de la Băsescu, Isărescu sau Georgescu vă vine izbăvirea oricât de mult ar semăna Simion cu visul vostru.

Știu că doare adevărul și că unii vor continua să creadă în AUR doar de dragul confirmării propriilor convingeri.

O să vă tot spun până vă intră-n cap, elitele fac revoluții după ce-i conving pe săraci să li se alăture.

Simion e sărac dar vrea să fie elită iar pocnitorile globaliste care-l bagă-n față sunt elita care vrea să vă dea iluzia puterii și-l folosesc pe el drept simbol.

Vreți resurse? Vreți bunăstare? Vreți să prosperați?

Puneți mâna și educați-vă altfel o să tot vină alde Simion la voi așa cum au venit Iliescu, Roman, Stolojan, Constantinescu, Băsescu, Năstase, Isărescu, Boc, Tăriceanu, Ponta, Oprea, Cioloș, Barna și toată șleahta lor de saltimbanci.

Pe toți i-ați crezut, la toți le-ați luat apărarea la vremea respectivă și toți v-au dat țeapă.

Și voi tot mai vreți!

Există motive întemeiate pentru care elitele rămân elite și săracii rămân săraci.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page