top of page

AUR pompat de SRI

BalAURul cu trei capete crește într-o zi cât alții în zece!


După faza aia cu cerneala iată că serviciile secrete comandă un “sondaj” de opinie în care SIEmion să pară că se ridică pe piscul iubirii românilor.


Sondajul e făcut de INSCOP (hahaha), afacerea controlată de Remus Ștefureac, ăla care-i doctorand la Academia SRI și fost consilier al globalistului George Maior. Ștefureac al a pupat și poala lui Mircea Geoană pe vremuri iar în “sondajele” sale SRI și SIE se bucură de cea mai mare încredere a populației :))


Toți chibiții din mass media care speră la un os de ros au rostogolit minciuna rapid sperând că prostimea nu se prinde. Ba îl mai și prezintă pe pigmeu ca personaj legendar din filme de la Hollywood.


Mă stric de râs dar râd de prostime și nu de Simion & SRI. Ei sunt șmecheri și vor să facă pe români la buzunare dar prostimea nu bagă de seamă așa cum nu bagă prostimea de seamă nimic important.


Vă pupă tata. Fiți deștepți că puteți.

17 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page