top of page

Autoritățile din România NU DEȚIN DOVADA EXISTENȚEI SARS-CoV-2.


Analiza filogenetică deținută de Institutul ”Cantacuzino” nu dovedește izolarea, purificarea și confirmarea genomului viral conform postulatelor KOCH și RIVERS.


Ministerul Sănătății recunoaște într-un răspuns oficial că diagnosticul bazat pe testul RT-PCR nu este decât o comparare cu genomul neconfirmat științific NC_045512.2 înregistrat la NCBI, National Center for Biotechnology Information din Bethesda, SUA și cu alte genomuri similare din țări care fac aceeași comparație.


Ministerul Sănătății recunoaște oficial că decesele raportate în România sunt incluse în categoria ”COVID19” chiar dacă există doar PROBABILITATEA infectării cu SARS-CoV-2 sau dacă medicii doar PRESUPUN că moartea a fost cauzată de COVID19, deoarece este respectat protocolului impus de Organizația Mondială a Sănătății.


A sosit ceasul unei discuții serioase.


A sosit ceasul întrebărilor reale.


A sosit ceasul adevărului.


Materialul de mai jos va fi trimis autorităților și mass-media din România cu următoarele solicitări:


1. Dovada izolării, purificării și confirmării genomului SARS-CoV-2 conform postulatelor KOCH și RIVERS oriunde în lume.

2. Dovada comparării tuturor rezultatelor testului RT-PCR cu așa-numitul ETALON DE AUR, adică a genomului confirmat la punctul 1.

3. Dovada că etiologia deceselor puse pe seama COVID19 este fără dubiu noul virus SARS-CoV-2.


În subsolul acestui material veți găsi modelul MEMORIULUI pe care îl voi trimite autorităților din România cerând cele de mai sus.


În luna aprilie a acestui an am început să formulez diverse variante ale celor trei întrebări de mai sus și le-am cercetat cu încăpățânare. Am făcut asta pentru că nimic din ce vedeam în jurul meu nu avea sens, nu se lega.


– Suntem îndemnați să purtăm măști care în realitate ne protejează doar de praf, celula virală fiind de zeci de ori mai mică decât porii mâștilor de uz comun,


– Liderii politici nu iau protecția în serios pentru a se proteja pe ei și pe familiile lor atunci când cred că nu-i vede nimeni (vestitele fotografii ale guvernului Orban),


– Spațiul public este plin de fotografii și articole despre petreceri cu sute de invitați la care participă fără teamă de infecție oameni politici și vedete de televiziune,


– Rude ale decedaților care mărturisesc faptul că au fost plătite să declare că decesele sunt datorate infectării cu SARS-CoV-2,


– Spitale goale deși ni se spune că gem de bolnavi,


– Vedete internaționale sau locale aparent atinse de boala COVID 19 dar absolut toate cu forme extrem de ușoare care le permite să-și facă selfie-uri și să dea interviuri,


– Simptomele sunt comune cu toate gripele și răcelile de sezon care ne afectează de două-trei ori pe an,


– Lipsa urmărilor tragice pentru cei care nu respectă regulile de protecție și se întâlnesc cu alții fără mască și fără distanțarea de doi metri,


– Insistența cu care suntem împinși să ne testăm pentru a ”dovedi” prezența unui agent patogen care altfel se încăpățânează să apară,


– Graba cu care Organizația Mondială a Sănătății declară pandemie când nici măcar condițiile pentru epidemie nu erau îndeplinite.


– Regulamentul impus de Organizația Mondială a Sănătății prin care li se cere autorităților medicale să declare decesele ca fiind cauzate de COVID-19 chiar dacă doar PRESUPUN că aceasta este cauza decesului.


Cu alte cuvinte, tragedia teoretică de la televizor nu se potrivește cu realitatea din teren.


De atunci tot caut febril dovezi care să-mi infirme bănuiala de care mă tem așa cum nu m-am temut niciodată de nimic și anume că statele nu se războiesc cu un virus ci cu o agresiune suprastatală îndreptată împotriva întregii omeniri.


CE ESTE ADEVĂR ȘI CE ESTE MINCIUNĂ ÎN ACEASTĂ POVESTE NUMITĂ ”PANDEMIA DE COVID”?


Iată ce am descoperit. Este opinia mea și vă invit pe toți să judecați critic și să vă formați propriile opinii în legătură cu acest subiect. Doar așa veți păstra controlul asupra propriei conștiințe.


Voi începe cu concluzia generală și voi demonstra această teză în cuvinte simple, ușor de înțeles și de plasat în contextul social, politic și economic actual.


PÂNĂ ÎN ZIUA PUBLICĂRII ACESTUI MATERIAL NU AM GĂSIT NICI O DOVADĂ ȘTIINȚIFICĂ IREFUTABILĂ ÎN LEGĂTURĂ CU EXISTENȚA ACESTEI TULPINE VIRALE SARS-COV-2.


DIN STUDIEREA MATERIALELOR DISPONIBILE ÎN SPAȚIUL PUBLIC (AUDIO, VIDEO, SCRIS) REIESE CĂ MODELUL GENETIC PREZENTAT CA VIRUS ESTE DE FAPT UN EXOZOM, MOLECULĂ NATURALĂ PRIN CARE CELULA SE APĂRĂ DE ATACURILE EXTERNE. NICI UNA DIN PRETINSELE METODE DE IDENTIFICARE A VIRUSULUI NU REZISTĂ ÎN FAȚA VERIFICĂRII ȘTIINȚIFICE APLICATE ALTOR VIRUȘI.


TESTELE DE TIP RT-PCR NU IDENTIFICĂ PREZENȚA VIRALĂ CI EXOZOMI PE CARE-I AVEM CU TOȚII ÎN ORGANISM. CAZURILE CU BOLNAVI PREZENTATE ÎN PRESĂ ARATĂ SIMPTOME COMUNE MULTOR AFECȚIUNI IAR INCIDENȚA COVID-19 RĂMÂNE LA STADIUL DE PRESUPUNERE.


Concluziile pot părea paradoxale dacă sunt judecate prin prisma variantei oficiale cu care suntem bombardați neîncetat. Celebrități, medici, oameni politici și vedete TV ies cu declarații care par reale, care inspiră teamă și sună credibil.


Cu toate acestea criza încrederii în autorități prezentă peste tot pe planetă și colapsul contractului social între autorități și popor mă îndeamnă să cercetez cu luare aminte orice așa-zisă teorie a conspirației.


La urma urmei dacă nu mai cred în autorități de ce aș crede în această nouă teorie promovată de ele?


Celor care se vor grăbi să mă acuze că nu am pregătire medicală vreau să le amintesc faptul că nici jurnaliștii de la TV sau presa scrisă nu sunt medici dar caută adevărul cu ajutorul surselor din domeniul medical. La fel și eu am îmbrăcat haina jurnalismului de investigație și vă prezint cele descoperite.


Luați informația aceasta și faceți cu ea ce doriți dar este important să priviți din toate unghiurile criza în care vă aflați și în care se vor afla și copiii voștri.


Să începem.


Dincolo de perdelele de fum emoțional în care ne pierdem zilnic două întrebări fundamentale își cer răspuns:


1. Este acest virus real?

2. Dacă da atunci cum pot să-l identific și să mă feresc de el?


1. Este acest virus real?


Pentru a da răspuns la această întrebare trebuie să știm care este practica științifică general acceptată prin care au fost identificați viruși în trecut și apoi să o aplicăm acestui nou virus.


Răspunsul este simplu și este descris prin cele patru postulate enunțate de Robert Koch, întemeietorul disciplinei numită bacteriologie, microbiolog de excepție, descoperitorul bacteriilor responsabile de antrax și holeră și laureat al premiului Nobel pentru medicină.


A. Agentul patogen (virusul) să fie identificat în leziunea produsă de boală.


B. Să fie izolat din materialul genetic recoltat de la persoana infectată iar proba purificată pentru eliminarea oricărui material genetic diferit de virus.


C. Inocularea tulpinei virale purificată în alt organism trebuie să inițieze boala.


D. Aceeași tulpină virală să poată fi din nou recoltată din leziunile noii gazde bolnave.


Cu alte cuvinte, trebuie să extragem virusul din organismul bolnav, să îl izolăm și purificăm pentru a evita rezultate false, să băgăm tulpina virală pură în alt organism iar acesta să se îmbolnăvească la fel ca primul de unde am luat virusul la început.


Simplu, eficient, imposibil de contrazis.


Am încercat să găsesc dovezi ale acestei etape fundamentale în ceea ce privește noul virus SARS-CoV-2 și nu am reușit.


Deși spațiul public este populat de mai multe comunicări științifice care pretind identificarea și izolarea acestui virus, nici una dintre ele nu poate demonstra cele patru postulate.


Mă refer la documentele științifice următoare, POUTENAN, PEIRIS, DROSTEN, KSIAZEK, ZHOU, ZHU, KIM și McMASTER University.


Deasemenea continuă să apară în spațiul public tot felul de comunicări care pretind că aduc dovezi despre tratamentul împotriva acestui virus dar sunt notorii eșecurile publice ale celebrelor publicații ”New England Medical Journal” și ”The Lancet” care au retras materiale publicate cu surle și tobe datorită descoperirii multor erori și neadevăruri.


Aceste analize științifice nedovedite stau la baza genomului SARS-CoV-2 înregistrat sub numărul NC_045512.2 la Centrul Național pentru Informații Biotehnologice din SUA (NCBI-National Center for Biotechnology Information).


Tot acesta este genomul de referință folosit de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară “Cantacuzino” din România.

Toate testele RT-PCR la care sunteți supuși sunt programate să “identifice” aceeași tulpină virală înregistrată în baza de date a NCBI pe 17 Ianuarie 2020 și, până azi, nedemonstrată prin postulatele Koch.


Dacă virusul nu există, veți întreba, atunci ce anume găsește testul RT-PCR pe baza căruia se anunță infectări, îmbolnăviri și decese în fiecare zi?


Această nedumerire ne conduce la cea de-a doua întrebare fundamentală de la care am pornit discuția:


2. Dacă virusul există atunci cum îl putem identifica și cum ne putem apăra împotriva lui?


Autoritățile ne spun că trebuie să ne testăm dar iată ce material genetic de referință conțin testele.


Micrografiile electronice (fotografii) care arată celula virusului SARS-CoV-2 publicate în mediul științific seamănă ca două picături de apă cu structura moleculară a EXOZOMILOR, mici molecule produse în mod natural în interiorul celulei pentru apărarea acesteia împotriva toxinelor care ne înconjoară în permanență.


Iată gradul de asemănare între exozomi și pretinsa celulă virală SARS-CoV-2


a) Diametru în interiorul celulei: 500nm (nanometri)


b) Diametru în afara celulei: 100nm


c) Tip de receptor: ACE-2 (“cârligul” cu care se agață molecula de toxină, codul genetic).


d) Tipul genetic: ARN (nu ADN).


e) Sursa: lichidul bronhoalveolar (plămâni).


Este oare cu putință ca acest virus “ucigaș” să semene până la identitate cu exozomii, aceste particule binefăcătoare?


Exozomii sunt în fapt molecule SALVATOARE care se atașează toxinelor din organism pentru a le elimina.


Care este etiologia (cauza) producerii de exozomi în organism?


– Toxinele din aer, apă și mâncare,

– Stresul,

– Radiația electromagnetică,

– Bolile existente în organism,

– Radiația ionizantă,

– Reacția sistemului imunitar.


Omul modern are parte de TOATE cele de mai sus în doze mari în fiecare clipă a vieții sale.


DE ACEEA ÎN ORGANISMUL NOSTRU EXISTĂ ÎN PERMANENȚĂ EXOZOMI.


Ajunși aici mai avem de făcut un singur pas pentru a înțelege misterul “pandemiei”:


Dacă bau-bau numit COVID este în realitate zâna-zânelor EXOZOM atunci cum apar atâția “pozitivi” infectați?


Simplu, testul RT-PCR este setat SĂ IDENTIFICE EXOZOMI din materialul genetic recoltat de la populație.


Această teorie devine plauzibilă dacă luăm în considerare că:


– Testul RT-PCR identifică doar o secvență ARN și nu o tulpină virală,


– Testul în sine nu a fost niciodată calibrat prin comparare cu un ETALON DE AUR (gold standard), tulpina izolată, purificată și confirmată prin postulatele Koch.


Așa cum am arătat deja cu alte ocazii, chiar Kary Mullis, inventatorul testului și laureat al premiului Nobel pentru chimie susține că testul RT-PCR nu poate identifica viruși.


Această afirmație nu trebuie să surprindă deoarece în realitate nici un test pentru identificarea bolilor infecțioase nu dă rezultate binare (pozitiv sau negativ).


De aceea chiar ideea că un test folosit doar pentru cercetare poate indica în câteva minute cu exactitate infecția virală este cel puțin bizară.


Mai mult decât atât, rezultatul testului RT-PCR (reverse transcriptase-polymerase chain reaction) poate fi decis de numărul de cicluri de amplificare folosit. Dincolo de termenii tehnici ce trebuie înțeles este că testul poate da falși pozitivi sau negativi iar acest proces este controlat de cei care prelucrează testul.


Altfel spus, TESTUL CAUTĂ EXOZOMI PE CARE-I AVEM CU TOȚII IAR ÎN FUNCȚIE DE SETĂRILE DIN TIMPUL PRELUCRĂRII TESTUL POATE IEȘI POZITIV SAU NEGATIV.


Explic acest proces în detaliu în articolul precedent publicat Sâmbătă 8 August 2020.


Concluzia cu care am început acest articol este astfel explicată:


NU EXISTĂ NICĂIERI ÎN LUME DOVADA EXISTENȚEI ACESTUI VIRUS DE ACEEA SE NAȘTE SUSPICIUNEA CĂ ÎMBOLNĂVIRILE MEDIATIZATE SUNT ÎN REALITATE ACELEAȘI GRIPE, VIROZE, RĂCELI ȘI COMPLICAȚII ALE UNOR COMORBIDITĂȚI CU CARE AM TRĂIT ȘI PÂNĂ ACUM IAR LIPSA PERICOLULUI PRETINS DE AUTORITĂȚI ÎI OBLIGĂ PE ACEȘTIA SĂ ÎNTREȚINĂ PSIHOZA CU AJUTORUL UNUI TEST RT-PCR CARE DE FAPT IDENTIFICĂ DOAR EXOZOMI, PARTICULE NATURALE PE CARE LE PURTĂM ÎN PERMANENȚĂ ȘI FACE ASTA DOAR DACĂ SETĂRILE ECHIPAMENTULUI DECID REZULTATUL POZITIV.


Așa cum este de așteptat nu sunt eu singurul care caută adevărul. Ca mine sunt mii de oameni care cercetează aceste evenimente pentru a-și proteja viața, familia și viitorul.


Mulți dintre ei au trimis deja memorii către autoritățile țărilor lor. Mai jos voi prezenta trei dintre acestea, trimise autorităților din Canada, Marea Britanie și … România.


CANADA

Christine Massey, cetățean canadian și activă civic în domeniul fluoridării apei potabile din regiunea PEEL, a trimis, și apoi a publicat, un memoriu către autoritățile canadiene cerând dovada existenței acestui virus.


Răspunsul primit este negativ, nu există nici o dovadă în legătură cu existența unei probe indubitabile.


MAREA BRITANIE

Un grup de oameni de știință cu reputație excepțională au trimis un memoriu primului ministru britanic, cerând același lucru, dovada existenței virusului. Deși trimis în luna Iunie nici până astăzi nu au primit răspuns.

Semnatarii sunt următorii:


Dr Kevin P. Corbett

BA (Art) University of Reading, Higher Diploma (Fine Art) Slade School of Fine Art University College London, MSc (Nursing) Kings College London, PGCE (Health Professions) University of Greenwich, Ph.D. (Social Sciences) London South Bank University. 37-years nursing experience. UK-based visual artist; clinical nurse researcher specialised in acute, palliative & primary medical care, forensics, respiratory/infectious diseases (STIs, HIV & AIDS), medical screening and testing; Director KPC Research and Consultancy Ltd (management consultancy); extensive research publications on patient & citizen experience of medical science; international speaker at academic research meetings and conferences.


Piers Corbyn

Royal Scholar Imperial College, BSc (1st class) Imperial College, ARCS, MSc (Astrophysics, QMC), first democratically elected President Imperial College Students Union, Convenor Institute of Evidence-based Science; Founder and Director WeatherAction unique solar-based long-range weather forecasters & CEO of former listed WeatherAction Holdings PLC, elected Fellow Royal Astronomical Society, elected corporate member (WeatherAction Holdings) Royal Meteorological Society, wide-ranging publications including on Meteorological Instrumentation, astronomy and coastline physics (pre-university), Cosmology and galaxy formation; Rights Campaigner, accomplished (with prizes) international presenter at Commercial, Agricultural and academic research conferences.


David Crowe

BSc (1st class Mathematics and Biology) Canadian software engineer, expert witness, independent researcher of infectious disease models, host of a weekly radio program called The Infectious Myth from US (New York) on http://PRN.FM/, President of Rethinking AIDS, wide-ranging publications, and international speaker.


Dr Andrew R. Kaufman

BS (Molecular Biology), MD (Medicine) U.S. Forensic Psychiatrist, Natural Healing Consultant, and Independent Researcher. Former Assistant Professor of Psychiatry at SUNY Upstate Medical University, Medical Director Psychiatry Department, Research Committee Chair for American Academy of Psychiatry and the Law, Certified Expert Witness in local, state and federal courts, Founder and CEO of medical device start-up company (Zinnia Safety Systems), Holds two patents for medical devices, published several peer-reviewed scientific papers and a medical textbook chapter.


Dr David Rasnick

BS (Biology), BS (Chemistry), Ph.D. (Biochemistry) U.S. independent scientist, Chromosomal Imbalance (Aneuploidy) Cancer Theorist, inventor DATE Analysis.pdf, former Chief Science Officer of the Office of Medical

and Scientific Justice, former Member of The Presidential AIDS Advisory Panel of South Africa initiated by President Thabo Mbeki, former President of Rethinking AIDS, synthesizer of the first peptidyl-fluoromethanes, founder of biotechnology companies and wide-ranging publications and international speaker.


Professor Roger Watson

BSc (Biological Sciences), Ph.D. (Biochemistry), FRCP Edinburgh, UK Editor-in-Chief of Journal of Advanced Nursing and editor of Nursing Open, Professor of Nursing University of Hull UK, member of the UK 2014 Research Excellence Framework sub-panel for Allied Health Professions, Dentistry, Nursing & Pharmacy, Sigma Theta Tau International Nurse Researcher Hall of Fame and wide-ranging publications and international speaker.


ROMÂNIA

În urmă cu două săptămâni am publicat un memoriu inspirat din cel trimis premierului britanic în care ceream autorităților din România dovada existenței virusului. Am îndemnat cititorii mei să trimită copii similare iar unul dintre aceștia a primit răspuns oficial și ștampilat din partea Ministerului Sănătății. Sunt în posesia acestui document.


Răspunsul confirmă toate bănuielile mele și anume, toate testele RT-PCR folosesc genomul NC_045512.2 nedovedit științific iar raportările infecțiilor, îmbolnăvirilor și deceselor respectă instrucțiunile Organizației Mondiale a Sănătății care spun că medicii pot raporta decese CAUZATE de COVID 19 chiar dacă există doar PROBABILITATEA sau PRESUPUNEREA cadrului medical că decesul a fost cauzat de COVID 19. În scrisoarea de răspuns Ministerul Sănătății nu face nici o referire la vreo dovadă obținută pe teritoriul României sau măcar la cercetările independente pentru confirmarea teoriilor din alte țări. Institutul ”Cantacuzino” doar compară rezultatele testelor cu tulpina de referință din SUA și alte țări care la rândul lor fac același lucru.


Iată mai jos un fragment din instrucțiunile primite de la Organizația Mondială a Sănătății în ceea ce privește raportarea deceselor pe glob și implicit în România:


Înregistrată sub numărul de referință WHO/2019-nCoV/Mortality_Reporting/2020.1, la pagina 1 se specifică, ”Cauza decesului trebuie atribuită COVID19 dacă acesta a fost motivul sau dacă acesta SE PRESUPUNE că a fost motivul decesului sau că a CONTRIBUIT la deces”:


Este șocant să constat că în România, ca și în toate țările care urmează ordinele Organizației Mondiale a Sănătății, este suficient să ai PRESUPUNERI și nu certitudini când vine vorba de un virus presupus ucigaș.


La fel de șocant este textul de la pagina 5, ultimul paragraf, in care se specifică negru pe alb, ”În legătură cu secțiunea 4.2.3 din volumul 2 al normelor ICD-10….. SE VOR APLICA INSTRUCȚIUNILE COVID-19 CHIAR DACĂ ACESTEA SUNT CONSIDERATE VALIDE DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL SAU NU”.


Am citit normele ICD-10 ale OMS care explică pas cu pas cum se face clasificarea bolilor și a consecințelor acestora. Punctul 4.2.3 se referă la intervalul de timp de la descoperirea agentului patogen (cauzator de boală) și până la instalarea bolii. Ei bine, în normele COVID-19, la pagina 5, OMS cere autorităților SĂ IGNORE NORMELE ICD-10 ȘI SĂ RAPORTEZE COVID-19 CA ȘI CAUZĂ A DECESULUI CHIAR DACĂ DURATA DE TIMP A PRESUPUSEI INFECTĂRI ESTE PREA SCURTĂ PENTRU A PUTEA CAUZA DECESUL.


În lumina tuturor considerațiunilor de mai sus și acceptând cunoștințele mele limitate în domeniul medical simt nevoia de a mă adresa autorităților române de resort pentru a clarifica toate aceste aspecte legate de existența virusului SARS-CoV-2. În acest scop am pregătit și voi trimite memoriul de mai jos Ministerului Sănătății, Parlamentului României, Primului Ministru și Președintelui și deasemenea tuturor organizațiilor mass-media consacrate.


Răspunsul autorităților ne privește pe toți și personal nu-mi doresc nimic mai mult decât ca suspiciunile de mai sus să fie infirmate fără dubiu și cu probe indubitabile.


Rog pe toți cei care consideră expunerea mea de motive credibilă să se implice și să trimită copii ale memoriului de mai jos în nume propriu acelorași instituții. Unirea face puterea.


”MEMORIU


Vă scriu în legătură cu suspiciunile majore existente în spațiul public legate de validitatea procedurilor folosite pentru determinarea prezenței virusului SARS-CoV-2 prin metoda testului RT-PCR.


Efectele cauzatoare de boală ale oricărui virus sunt verificate și trebuie confirmate din punct de vedere științific folosind cele patru condiții cunoscute ca postulatele KOCH. Până în prezent virusul presupus a fi la originea bolii denumită COVID-19 nu respectă nici unul dintre cele patru postulate.


Îndeplinirea celor patru postulate KOCH necesită izolarea și purificarea presupusei tulpine virale. Această etapă nu a fost efectuată și de aceea acuratețea testelor autorizate de Ministerul Sănătății este necunoscută.


În concluzie acuratețea testelor folosite pentru identificarea virusului SARS-Cov-2 cauzator al bolii COVI-19 este necunoscută, procedurile științifice legate de identificarea și purificarea tulpinei virale nu au fost respectate și nici postulatele KOCH nu au demonstrat legătura directă dintre acest virus și boală.


În lumina celor de mai sus vă cer ca până în data de 1 Septembrie 2020 să confirmați efectuarea următoarelor:


1. Teste independente efectuate de specialiști români pe teritoriul României dovedind că acest virus a fost izolat și purificat în laboratoarele de cercetare autorizate.

2. Furnizarea de dovezi confirmate de comunitatea științifică prin care să se arate că acest virus respectă toate cele patru postulate KOCH ca și virus cauzator de boala COVID-19.


Este important ca răspunsul oficial să nu conțină simple referințe la presupusele dovezi deținute de alte state, precum genomul tulpinei virale NC_045512.2, depusă la National Center for Biotechnology Information din Statele Unite ale Americii deoarece acestea deja sunt contestate și în prezent nu există dovezi în legătură cu validitatea postulatelor KOCH în ce privește acest genom.


În cazul în care autoritățile medicale din România reprezentate de Ministerul Sănătății NU POT DEMONSTRA nemijlocit existența acestui virus și legătura dintre acesta și boala COVID-19 atunci Guvernul României este obligat să declare că ACEST VIRUS NU EXISTĂ ȘI SĂ DISPUNĂ ÎNCETAREA IMEDIATĂ A TUTUROR MĂSURILOR LUATE ÎMPOTRIVA A CEVA CE NU EXISTĂ, inclusiv producerea de vaccinuri și protocoale de monitorizare a populației.


Cu stimă,


—————————————-”


Citiți, gândiți și decideți cu mintea, cu experiența, cu convingerile și cu inima voastră.


În ce mă privește caut adevărul pentru binele meu și al familiei mele și îmi doresc din toată inima ca aceste suspiciuni să fie infirmate fără urmă de dubiu de către autoritățile române.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Commentaires


bottom of page