top of page

Aveți încredere în autorități? Iată erorile și minciunile din trecut ale Dr. Anthony Fauci și Prof.

În seria articolelor referitoare la încrederea pe care o aveți în autorități iată astăzi o scurtă prezentare a celor doi lideri de opinie care au construit, alimentat și întreținut întregul narativ COVID. Tot ce auziți și citiți despre COVID vine de la ei, toate măsurile luate de autorități sunt conform instrucțiunilor date de aceștia, tot ce credeți despre Covid a fost modelat de acești doi ”specialiști”.

Dr. Anthony FAUCI este Directorul Institutului pentru studiul Alergiilor și Bolilor Infecțioase din SUA și în același timp consilierul Președintelui SUA pe probleme medicale. Acesta a fost promovat zilnic de presa și autoritățile din lumea întreagă iar instrucțiunile sale au generat politici la nivel național în ceea ce privește răspunsul anti-COVID.

Britanicul Prof. Neil FERGUSON este epidemiolog și profesor de biologie matematică iar specializarea sa este răspândirea bolilor infecțioase la oameni și animale. Prof. FERGUSON este Director al J-IDEA, Jameel Institute for Disease and Emergency Analysis, Director al MRC Centre for Global Infectious Disease Analysis, Șef al Department of Infectious Disease Epidemiology și Vice-Decan pentru Dezvoltare Academică al Facultății de Medicină, toate acestea fac parte din celebrul Imperial College London, izvorul tuturor instrucțiunilor de luptă anti-COVID.

Influența acestor doi experți este colosală. Amândoi au la dispoziție bugete nelimitate pentru cercetare, au acces la cele mai înalte autorități din toată lumea și sunt primiți și ascultați la Organizația Națiunilor Unite și Organizația Mondială a Sănătății.

Astăzi purtați mască, stați izolați în case și vă vaccinați conform instrucțiunilor și politicilor de răspuns anti-COVID puse la punct de cei doi și implementate de autoritățile din România.

Prezentările fiind făcute, hai să ne uităm în trecutul acestor două personaje de poveste pentru a vedea în ce măsură putem avea încredere în ei și prin extrapolare în autoritățile care-i ascultă orbește.

Folosind modele matematice și simulări computerizate Prof. FERGUSON a făcut următoarele predicții catastrofale care sunt identice cu cele făcute astăzi despre COVID.:

  1. În anul 2002 acesta a prezis că 150.000 de oameni vor muri din cauza Bolii Vacii Nebune. În realitate au existat doar 2.704 incidente, o supraestimare de 55 de ori.

  2. Câțiva ani mai târziu FERGUSON prezicea că 65.000 vor muri de Gripă Porcină dar au existat doar 457 de cazuri, o supraestimare de 142 de ori.

  3. În cazul Gripei Aviare Prof. FERGUSON a prezis decesul a 200.000.000 de oameni dar au existat din nou doar 455 de cazuri, o eroare cu un ordin de mărime de 439.560.

  4. Când a prezentat modelul despre COVID celor de la Organizația Mondială a Sănătății Prof. FERGUSON a arătat că numărul morților va fi cel puțin echivalent cu cel înregistrat în timpul pandemiei de Gripă Spaniolă din 1918 când se estimează că au murit 50.000.000 de oameni. Împreună cu estimarea acesta recomanda carantina la nivel global pentru cel puțin 18 luni până la apariția vaccinului salvator. Ceea ce trăim astăzi este rezultatul acelui studiu.

  5. La scurt timp după ce a impus arestul global la domiciliu Prof. FERGUSON a ignorat propriile indicații și a început să călătorească în secret pentru a se întâlni cu amanta sa.

Dr. FAUCI a preluat modelarea Prof. FERGUSON și a lansat programul american de măsuri împotriva COVID. Iată câteva rezultate:

  1. New York: Predicție – 140.000 de paturi de spital și 40.000 de unități ATI cu ventilatoare. Realitate – 18.560 spitalizați și 4.908 unități ATI necesare, aproape 90% mai puțin decât comunicat în mass media.

  2. Tennessee: Predicție -15.500 paturi și 2.500 ATI. Realitate – 1.232 paturi și 245 ATI

  3. California: Predicție – 1.200.000 paturi. Realitate – 5% din paturi folosite

Această realitate șocantă se regăsește în toate statele americane. Statisticile sunt din anul 2020 înainte de lansarea industriei testării PCR în masă pentru inventarea de infectați pe bandă rulantă.

Dacă toate cele de mai sus sunt șocante atunci cireașa de pe tort o reprezintă comunicarea scrisă dintre Dr. FAUCI și Sylvia BURWELL, la vremea aceea Director al Health and Human Service Department pe timpul mandatului de Președinte al lui Barack Obama. BURWELL îl întreabă pe FAUCI într-un email dacă recomandă purtarea măștii de protecție. Iată răspunsul scris al celui care a impus masca întregii planete:

”„Măștile sunt mai mult destinate persoanelor infectate, pentru a le împiedica să răspândească infecția la persoanele care nu sunt infectate, nu să protejeze persoanele neinfectate. Masca tipică pe care o cumpărați în farmacie nu este cu adevărat eficientă în evitarea virusului, care este suficient de mic pentru a trece prin porii materialului. S-ar putea, totuși, să ofere un ușor beneficiu în evitarea picăturilor mai mari dacă cineva tușește sau strănută pe tine. Nu îți recomand să porți mască, mai ales că te duci într-o locație cu risc foarte scăzut. Instinctele tale sunt corecte, banii sunt cheltuiți cel mai bine pe contramăsuri medicale, cum ar fi diagnosticarea și vaccinurile.”

Acesta este trecutul celor doi experți epidemiologi care vă țin în casă de un an de zile, care vă otrăvesc zilnic cu măști inutile și care vă trimit la vaccinare. În ciuda erorilor grosolane din trecut acești oameni sunt menținuți pe funcții și sunt promovați agresiv în spațiul public, oare de ce?

Atenție cui acordați încrederea voastră. Gândiți cu capul vostru și luați decizii informate.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Commentaires


bottom of page