top of page

Banul Public, arma atomică a naționaliștilor.

Toate problemele masei populare izvorăsc din răspunsul la întrebarea “Cât câștigi?”.

Turma răspunde dând salariul net, ceva de genul “iau 2.000 de lei în mână”.

Pentru turmă restul de bani care sunt luați de stat drept taxe este complet ignorat pe modelul “oricum nu-i văd deci nu-s ai mei și dacă nu-s ai mei atunci de ce să-mi bat capul”.

Și uite așa, românul ignoră faptul că din 100 de lei câștigați în schimbul a o treime din viață (8 ore pe zi) acesta rămâne în buzunar doar cu vreo … 57. Care 57 de lei încep să fie mâncați de TVA la 19% și mai rămân doar 45 lei.

Astfel anual milioane de români fac cadou câtorva politicieni nu mai puțin de 60 de miliarde de euro (la un PIB de 225 de miliarde) în taxe pe venit, pe afaceri, pe valoare adăugată și pe tot ce mai inventează ăia câțiva politicieni.

Românii nu au habar cum să verifice mecanismele formării bugetului de stat, cum se cheltuiesc banii și responsabilitățile celor care cheltuiesc banii publici.

Și cu toate astea românii se plâng mereu că politicienii fură, că nu se construiesc șosele, că spitalele sunt în paragină și că școlile cad pe elevi.

Privită în ansamblu drama românilor arată cam așa:

“Fac bani pe care nu-i văd, habar n-am ce se întâmplă cu ei, nu mă interesează subiectul ăsta dar vreau să trăiesc bine”.

Vouă vi se pare că suntem sănătoși la cap?

Treziți-vă naibii o dată!

Singura sursă de putere a globaliștilor este BANUL PUBLIC adică VOI.

Vreți să vă luați la trântă cu progresiștii globaliști neomarxiști?

  1. Aflați traseul banilor de la producător (voi) la utilizator (ei).

  2. Monitorizați construirea bugetelor de stat și felul în care se cheltuie banii publici.

  3. Învățați în ce fel pot fi pedepsiți cei care pierd banii publici. Dacă nu există cadru legal atunci faceți VOI legi prin care să le puteți da la cap hoților din politică.

  4. Dezvoltați-vă o conștiință de ANGAJATOR și nu de sclav cârcotaș în relația voastră cu zdrențele de politicieni.

În concluzie, dacă trăim într-o lume definită de BANI atunci succesul nostru depinde de abilitatea de a controla fiecare leu pe care-l producem.

Chiar și revoluțiile alea făcute de elite în numele sărăcimii (1789, 1848, 1917) s-au făcut CU BANI MULȚI. Mulți de tot!

Cu drag la voi.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page