top of page

BBC controlat de MI 5 încă din anii ‘30

Mesaj pentru toți cei care mai cred că presa este independentă și “gardianul democrației”:

Încă din anii ‘30 ai secolului trecut postul de știri BBC a cerut serviciului de informații MI 5 (echivalentul britanic al SRI-ului nostru) să verifice toți jurnaliștii și inginerii înainte de angajare.

Când s-a prins lumea de evidenta implicare a guvernului în actul jurnalistic cei de la BBC au încercat mulți ani să se dea pe după copac negând aceste informații până când dosarele au fost publicate după desecretizarea impusă timp de 50 de ani.

Dacă britanicii fac așa (ei fiind tartorii lumii, colonizatorii Americii, Canadei și Australiei și agresori de facto a sute de țări și teritorii) credeți că servitorii inculți și trădători din presa consacrată românească sunt independenți?

Digi, Antena, ProTV, TVR, Realitatea și sateliții lor atârnători din presa scrisă împreună cu magicienii ăia de la institutele de sondare a opiniei publice (Sociopol, Avangarde, IRSOP, etc) vorbesc și scriu după dictarea serviciilor.

Credeți că poveștile aflate de la ei vă sunt folositoare?

Credeți că sunteți informați de emisiunile clovnilor ăstora?

Așa cum am spus de multe ori, soarta ne este decisă de convingerile pe care le avem șinde aceea trebuie să fim foarte precauți în alegerea celor pe care-i lăsăm să ne informeze.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page