top of page

Bitcoin împotriva monedelor digitale guvernamentale

Atenție. CAD MONEDE VIRTUALE!


Guvernele lumii pregătesc lansarea propriilor monede virtuale și pentru asta au nevoie să sacrifice Bitcoin, Ethereum și celelalte aproape 20 de mii de variante ale lor existente la ora actuală în lumea largă.


Bitcoin a pierdut astăzi 20% din valoarea sa iar dacă privim industria “cripto” în ansamblu observăm că aceasta s-a topit de la un vârf de 3 trilioane de dolari americani la doar 1 trilion astăzi.


Știind că marii stăpâni ai lumii pregătesc ei propriile monede mă tem că și trilionul ăla rămas va trebui să se ducă pe copcă pentru că doar așa va accepta omenirea noile instrumente de plată.


Dacă luăm deasemenea în considerare că nivelul costurilor de minare Bitcoin se află în jur de 1 BTC = 34.000 ISD iar astăzi moneda se află la doar 23.000 USD ne dăm seama că vârtejul negativ se poate accelera puternic și, așa cum spunea Peter Schiff, unul dintre cei mai de succes manageri de fond de investiții, “pierderea ultimului triliard în monede virtuale va fi cea mai dureroasă”.


Lumea virtuală nu va lua prizonieri și dacă vrem să trăim în lumea reală trebuie să deslușim tainele luptei civice.


www.romaniaromanilor.org

9 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page