top of page

Blatul dintre Dăncilă și Iohannis…

Scandalul “Dezbaterea” îmi pare doar o manipulare necesară pentru acoperirea colaborării monstruoase între fostul Premier Dăncilă și Președintele Iohannis. Iată de ce:

1. Cetățenii interesați de politică, din ambele tabere, știu deja foarte bine ce le poate pielea la amândoi. Convingerile sunt cristalizate vehement pe aliniamentul lui: Se înfruntă “Șase CASE cu Șase CLASE”.

Pentru aceste două tabere o dezbatere între cei doi este inutilă, nimeni nu va fi convins să sară-n barca celuilalt după 60 de minute de “vorbe”.

În ceea ce privește acuzațiile pe care și le aruncă reciproc stați liniștiți, amândoi vorbesc EXCLUSIV pentru propriul electorat știind că “dușmanii” nici măcar nu-i ascultă iar dacă-i ascultă nu-i cred. Adică pot spune ce vor pentru că ținta lor este propriul electorat care trebuie să creadă că ei se luptă cu adevărat.

2. Cei neinteresați de politică vor ignora acest “zgomot de fond” pe motiv de : “hoții”, “corupții”, “comuniștii”, etc…

3. După blatul electoral din 26 Mai când PSD a acceptat tacit dovedita fraudă electorală prin care motorul German și-a instaurat locotenenții la Bruxelles, nimeni nu mai crede în “lupta Vioricăi cu Reacțiunea”. Tot fostul Premier Dăncilă a dat aceluiași STS controlul softului de numărare și centralizare a voturilor următoarelor alegeri. A făcut asta după ce PSD nu a făcut nici o numărare paralelă a voturilor. Interesant?

4. Observatorul atent al mecanismelor de formare a opiniei publice știe că orice subiect, oricât de “fierbinte” ar fi el, nu rezistă, nu se umflă și nu este discutat intens decât dacă există CONSENS la nivelul celor care controlează canalele mass-media. “Dezbaterea” vieții pare să fi devenit peste noapte marele pariu, Alfa și Omega, punctul de inflexiune și ocazia aflării adevărului absolut despre viitorul României.

Astfel, marii arhitecți ai manipulării construiesc pentru cetățeni aparența unui CONFLICT care nu mai există de mult. Fostul Premier Dăncilă luptă sub steag străin încă de când a fost acceptată de Președintele Iohannis ca Șef al Guvernului, altfel nu ar fi avut nici o șansă.

De ce? Pentru că sub spoiala “doctrinelor” social democrate sau liberale se află aceeași față hâdă a luptei pentru resurse și ambii actori, Iohannis și Dăncilă sunt controlați în viața politică de aceleași centre de putere ostile neamului românesc.

De aceea, dragii mei, manipulatorii trebuie să ne dea cu orice preț ILUZIA luptei dintre cei doi. În următoarele 10 zile toate gurile de tun din presă și spațiul virtual vor trage în noi din toate pozițiile. Vor curge râuri de comentarii și analize, vom afla că și alți lideri au refuzat dezbaterea sau că Premierul Dăncilă iese la luptă pentru că a făcut x sau y pentru români și câte și mai câte. Peste aceste voci “independente” se va suprapune o perdea de “bombe” de presă care se vor fâsâi exact pe 24 Noiembrie la ora 21:00.

Și astfel, din nou ILUZIA bipolarismului democratic va fi perfectă, rezidenții împotriva diasporei, comuniștii împotriva capitaliștilor, tinerii împotriva bătrânilor, deștepții împotriva proștilor, educații împotriva needucaților, țăranii împotriva orășenilor, moldovenii împotriva ardelenilor și în final NOI împotriva VOASTRĂ.

Ce putem face noi ceilalți, neamul românesc, pentru a ne apăra de manipularea asta uriașă?

Putem să ținem ochii pe resurse pentru a înțelege că nici ȘASE CASE și nici ȘASE CLASE nu luptă sub steagul românimii. Trebuie să ne regăsim vocația de neam legendar, să reînvățam gustul nemuririi și să avem din nou curajul de a simți, vorbi și trăi românește pe pământul românesc.

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

コメント


bottom of page