Boris Johnson, păcăliciul de servici al globaliștilor

Îl știți pe Boris? Cum, care Boris?

Boris e burtosul ăla aristocrat cu părul în permanentă revoltă, premierul Marii Britanii.

Ei bine, Boris e-n rahat până peste cap zilele astea. Toate ziarele îl scuipă și-i cer să-și ceară scuze public pentru că a participat la petreceri chiar la guvern în timp ce supușii Coroanei (prostimea) erau carantinați.

Blondul rotofei e umplut cu materii fecale chiar de foștii colaboratori apropiați printre care este și Dominic Cummings, fost șef al staff-ului guvernamental și șef al consilierilor lui Boris.

Cum, care Dominic?

Dominic e ăla care în mai 2020 se plimba de voie prin țară deși zicea la prostime că e carantinat în Londra.

Vă dați voi seama cum râd ăștia cu lacrimi la petreceri de prostimea care stă în case, moare pe capete și pierde averi doar pentru că alde Boris și Dominic le spun că umblă un carcalac pe străzi?

Trai neneacă pe banii prostimii!

Pentru cititorii mei mai începători: Boris este pentru englezi ce este Ludovicflorinnicolae pentru români.

Deci? Voi cât mai stați cu chiloții pe față și acu-n venă?

Hai că se termină actul I (calache) și vine Actul al II-lea (încălzirea globală). Dacă nu vă veniți în fire vă bagă ăștia măști cu ventilator și dozatoare de vaxxin!

Of viață, greu la deal cu boii mici…

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022