top of page

Buletin de știri pentru liniștirea populației

Antiviralele sunt eficiente dintr-un singur motiv:

Pentru că tratează de fapt ACELEAȘI viroze și gripe de sezon pe care le avem dintotdeauna în sezonul rece.

În spitale sunt doar oameni cu gripe de sezon. Vă curg mucii de la gripă și nu de la calache. Atât.

Ce vi se pare mai logic:

A. Există un virus ucigaș care, ce să vezi, poate fi brusc tratat cu hapuri ieftine la care experții mondiali nu s-au gândit timp de doi ani. O cârcă de experți din 190 de țări plus companii farma multinaționale cu bugete de miliarde se chinuie de doi ani să inventeze o zeamă dar nici unul nu încearcă întâi să vadă dacă antiviralele tradiționale sunt eficiente?

sau

B. Nimeni nu a dovedit existența virusului și toate îmbolnăvirile sunt de fapt aceleași gripe de sezon și de aceea se pot trata ca și până acum cu aceleași antivirale ultracunoscute.

Care variantă vi se pare mai plauzibilă cunoscând deasemenea ticăloșia dovedită a acestor autorități care vor să depopuleze planeta?

Eu cred că este mult mai simplu și logic să spun că valul de comentarii despre antivirale este etapa firească la care a ajuns omenirea când, după doi ani de minciuni și groază a început să afle despre semeni ai lor care au fost gripați, au luat antiviralele obișnuite și s-au făcut bine.

Ca întotdeauna!

Încă o dată:

CA ÎNTOTDEAUNA!

Așadar, relax popor.

Ioha și stăpânii lui sunt acum îngroziți că scapă situația din mână și o să încerce măsuri radicale împotriva voastră.

Vor bloca tot ce mișcă, vor da legi criminale și au destulă putere să le pună-n practică.

Nu vă pierdeți energia luptând cu un calache nedovedit și inexistent, mai bine luptați pentru libertatea voastră că fără ea degeaba sunteți sănătoși.

Învățați să vă puneți întrebări.

Vă poate salva viața.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page