top of page

Care este miza acestei legi a carantinei care scoate lumea în stradă?


REGULA FUNDAMENTALĂ A ACTIVISMULUI CIVIC:


CUNOAȘTEȚI-VĂ DREPTURILE!


Timp de patru luni cetățenii României au fost arestați la domiciliu ILEGAL.


Iată dovada:

Art. 53 din Constituția României.


(1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin LEGE.”


Problema lui Orban, Ciolacu, Ponta, Barna, Tăriceanu și Iohannis este că din martie 2020 v-au vânat, amendat și încarcerat FĂRĂ NICI UN FEL DE SUPORT LEGAL.


Nici măcar stările de urgență sau de alertă nu sunt legale deoarece NICI PÂNĂ ASTĂZI NU S-A DECLARAT EPIDEMIE ÎN ROMÂNIA deci ambele sunt doar abuzuri inimaginabile.


Așadar, legea asta a carantinei pe care PSD și PNL vor să v-o bage pe gât le poate oferi în sfârșit cadrul legal să vă facă ce vor ei, carceră, luat copiii, confiscarea bunurilor, ruina financiară și mai presus de orice TEAMA DE APARATUL REPRESIV AL AUTORITĂȚII DE STAT.


Deoarece se pare că dinamica din stradă se schimbă, locul soroșiștilor fiind luat de cetățenii abuzați, zilele acestea otrepele politice vor revărsa asupra voastră un val uriaș de comentarii manipulatoare pe rețelele de socializare.


Deja au scos iar capul năpârcile haștag rezist care schelălăie disperate tot felul de minciuni despre cei din stradă. Ba că sunt cu rușii, ba că cei din stradă neagă existența COVID19, ba că toți sunt doar curve, psd-iști și avocați duzină. Minciuni, vorbe scoase din context și generalizări învățate la școala neomarxismului progresist.


Nici unul dintre rezistenții lui pește nu suflă o vorbă despre legalitate, despre constituție sau despre mecanismele democratice pe care, sanchi, le apără.


În parlament, chiar în timp ce scriu aceste rânduri, senatorii își chinuie creierii în căutarea unei soluții pentru a putea trece legea fără să-și dea foc la valiză. Îi doare-n cot de voi, tot ce vor este să mai bifeze un ordin executat întocmai și la timp dar să și scape de furia poporului prostit și furat.


Deputații ăia de toată rușinea deja au votat abominația, a venit rândul senatorilor să bage acum jungherul în spatele propriului popor.


Cu toții sunteți însetați de știri și vreți să aflați ce se întâmplă în stradă, în Piața Victoriei, acolo unde bate inima civismului de toate culorile politice.


În mulțimea aia nouă din stradă există, fără îndoială, și oameni cu două fețe, sabotori, spioni, oameni ai serviciilor și destabilizatori. Printre noii lideri “spontani” pot fi și antiromâni. Așa este mereu peste tot.


Cu toate astea, dacă un singur om cinstit și iubitor de neam românesc este acolo atunci vă implor, mergeți lângă el!


Puneți-vă umăr lângă umăr și sperați împreună.


Pleava plătită de servicii pentru a se infiltra între voi nu are nici o șansă în fața cinstei, a educației și a iubirii de neam.


Pleava se teme de voi. Ei sunt acolo pentru că sunt plătiți, ca și haștag rezist. Voi sunteți acolo pentru voi, pentru copiii voștri și pentru neamul vostru, pentru acel om curat care își strigă dreptatea cu disperare.


Pe site-ul romaniaromanilor .org voi publica un ghid al activistului civic naționalist pentru a vă ajuta lupta din stradă. Nu locuiesc în țară și fac tot ce pot eu pentru voi. Dacă aș fi în România astăzi aș fi în stradă cu un steag tricolor într-o mână și cu Constituția în cealalată mână.


Trăiți vremuri revoluționare, ridicați-vă la înălțimea lor!


Apărați voi ceea ce întreaga clasă politică trădătoare nu vrea să apere: POPORUL ROMÂN!


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page