top of page

Ce se întâmplă atunci când un naționalist este înjurat de un suveranist?

Astăzi domnul Aurelian Popa (Aurelian Live 6), vicepreședinte al partidului suveranist Coaliția pentru Națiune al cărui președinte este domnul avocat Dan Chitic (Pagina Dan MV Chitic, Iulian Capsali, Răzvan Constantinescu) mi-a adresat următorul mesaj ca răspuns la observațiile mele referitoare la prezența partidului său la simulacrul de “conferință” prin care George Simion, patronul AUR, încearcă să blocheze orice efort suveranist curat.


Aurelian Popa:


“Peste tot pe unde intri ești gigi-contra, a se scuti cu criticile de tip “plm”, megainteligente de altfel, atâta timp cât critica nu e urmată de o soluție. Nu halim genul acesta de securisme pe aici, înțelegi ce zic?”.


Hai acum să vă spun ce am făcut eu, Bogdan Vasile, naționalistul, pentru acest domn Popa, pentru domnul Dan Chitic și pentru cauza lor suveranistă numită Legea Suveranității.


În anul 2021 m-am alăturat proiectului lor numit Legea Suveranității, am organizat strângerea de semnături pentru acesta în Marea Britanie, am fost lângă ei în iarna anului trecut și am stat în ploaie și în frig în fața bisericilor ca să strâng semnături împreună cu doamna doctor Irina Vîrlan (Ina Ina) la fel ca alte sute de români de ispravă care au trudit să strângă semnături pentru proiect.


În plus, în perioada aceea am fost membru al grupului lor pe WhatsApp și le-am trimis nu știu câte soluții pentru organizare și comunicare, mi-am oferit ajutorul și am fost mereu deschis la orice cerere de sprijin.


Am fost ignorat sistematic pe acel grup și m-am retras imediat atunci când printre ei a apărut generalul Constantin Săvoiu, Mare Maestru mason și Suveran Mare Comandor al Marii Loji Naționale Române 1880. La scurt timp am aflat că acesta s-a retras de pe grup datorită reacției stârnite printre membrii grupului de plecarea mea bruscă și am revenit după ce acesta a părăsit grupul dar în continuare nimeni nu m-a băgat în seamă și m-am retras definitiv scriindu-le la toți că dacă au nevoie de mine mă găsesc la mine pe site la www.romaniaromanilor.org.


Anul aceste domnii Chitic și Capsali au venit în Marea Britanie în vizită la susținătorii proiectului Legii Suveranității, au dar nu au găsit de cuviință să mă anunțe și pe mine.


Domnul Popa știe cine sunt, știe că sunt autorul cărții “Îndreptar pentru Renașterea Neamului Românesc”, știe că sunt proprietarul site-ului de mai sus, știe că i-am ajutat din pribegie pe banii și pe timpul meu așa cum m-am priceput și mai știe și propunerile (multe) pe care le-am trimis grupului de coordonare a inițiativei legislative numită Legea Suveranității.


Și cu toate astea domnul politician suveranist Aurelian Popa mă acuză că doar critic “fără să vin cu soluții”, îmi scrie că sunt “gigi-contra” și mă face “securist”.


Niciodată nu am cerut de la nimeni nici un capăt de ață, am ajutat cauza domnilor Popa și Chitic din dragoste pentru neamul meu românesc iar răsplata pe care o primesc atunci când am opinii critice este acel mesaj jalnic de mai sus.


Închei întrebându-vă din nou, ce credeți că se întâmplă când un suveranist înjură un naționalist?


În ceea ce mă privește sunt infinit de trist, rămân cu un gust amar și deși am fost jignit personal fiind numit “securist”, le doresc domnilor Popa și Chitic succes în ceea ce fac și sper că vor învăța să-i respecte pe cei care le sunt alături și care și-au adus și ei contribuția, cum s-au priceput, la salvarea neamului românesc.


Vă mărturisesc sincer că această mizerie m-a afectat foarte mult și pentru moment mă voi retrage și nu voi mai scrie nimic.


Las lupta suveranistă în mâinile celor care mă înjură și mă jignesc și sper că voi cei mulți veți fi tratați cu mai mult respect de către cei care ies în fața voastră ca și lideri.


Nu dușmanii mă rănesc ci cei pentru care am luptat și care mă tratează cu dispreț.


Astăzi nu sunt mândru că sunt român.


Bogdan Vasile

Naționalist disprețuit de un suveranist


www.romaniaromanilor.org

609 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Energia pe înțelesul tuturor

Energia pe înțelesul tuturor. Curent electric Statul român (adică VOI) este proprietarul companiilor producătoare de electricitate din România. România (adică VOI) are nevoie de 10.000 MW în perioadel

bottom of page